FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta misle pitari da zajmimo ovog nekog ćelavog trenera, kažu da se mali Zinedin zove, prezime isto nešto sa Z počinje?
Ne valja Kodro, na valja Sušić, niko ne valja sunce ti hebem i Hasetu bi manu našli.
Ne valja Kodro, na valja Sušić, niko ne valja sunce ti hebem i Hasetu bi manu našli.
To su ta nerealna ocekivanja i onda kad dodje neko realan odmah ide paljba po covjeku. Treba vidjeti kakav je slaven bilic za nas al mozda mu se ne radi u 101. Ligi svijeta
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
brko moze samo kod kona raditi i da se sve pitaboki86 je napisao/la: ↑17 mar 2023, 11:08Vezano za brku, on je svemirski brod za nasu ligu, sta god mi mislili o njemu i sto je “njihov”.
Kodru ocigledno slabo ko trazi kako vidim, ne vidim da je nerealno da zavrsi kod nas. Kodro sutra da dodje, ima dovoljno vremena da nas pripremi za sljedecu sezonu, ova je svakako propala
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Osim je nekad bio dobar, sad je qarina najobičnija. Njegove neke taktike su mogle proći prije 15 godina, sad je to prevaziđeno.
Otkad nisam čuo izjavu tipa "nama treba domaći trener koji poznaje ovu ligu i koji je vojnik kluba."

Otkad nisam čuo izjavu tipa "nama treba domaći trener koji poznaje ovu ligu i koji je vojnik kluba."

- hordasDoboj
- Kontakt:
Kako brt prije 3 godine?

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Jbt nerealno zvuci podatak otjerat covjeka s 2.17 bodova po utakmici nakon 17 utakmicahordasDoboj je napisao/la: ↑17 mar 2023, 11:16Kako brt prije 3 godine?
![]()

Pitarluk bolesnispezial je napisao/la: ↑17 mar 2023, 11:18Jbt nerealno zvuci podatak otjerat covjeka s 2.17 bodova po utakmici nakon 17 utakmica![]()
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Važno je napisati neštohordasDoboj je napisao/la: ↑17 mar 2023, 11:16Kako brt prije 3 godine?
![]()
Pitari

1946
Jedino me brine što Meho ne mozzartuje, po tome ne odgovara new era Mirvajevu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nikad bolji marketing.
Fulaju stadion, sastav za tekmu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma Aylah za šankom negdje kucala, broj gore-dole, isto je to.. Hik!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Susic ili Kodro bi bili odlican izbor glede na naše mogucnosti.
Odmjereni ljudi, sa svojom stavom kojim nedaju, da im se iko uplice u posao. Takodje znaju nagrditi igrace (Susic u repki kad smo zijanili protiv Rumuna kad je rekao "naši igraci misle da znaju igrati ali ne znaju").
Takodje likovi koji uživaju izuzetno postovanje u svjetskim klubovima kao sto su PSG i Barca.
I onda se nadje par likova i kaže kako su slabi. Znam i ja, da nisu Guardiola i Anceloti ali dajte malo realnosti.
Odmjereni ljudi, sa svojom stavom kojim nedaju, da im se iko uplice u posao. Takodje znaju nagrditi igrace (Susic u repki kad smo zijanili protiv Rumuna kad je rekao "naši igraci misle da znaju igrati ali ne znaju").
Takodje likovi koji uživaju izuzetno postovanje u svjetskim klubovima kao sto su PSG i Barca.
I onda se nadje par likova i kaže kako su slabi. Znam i ja, da nisu Guardiola i Anceloti ali dajte malo realnosti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mislim dobar si forumaš i poštujem te, ali Sušić i stav i autoritet nemaju veze s vezom.Pa taj Džekinom ocu nije smio zabraniti da hoda terenom tokom treninga na pripremama, čovjek mu hladno u svlačionicu upao u Inzbruku, nema šta mu nije izgovorio, sa ženom se vozao u autobusu sa reprezentativcima i stručnim štabom, a o tome koliko su ga bendale i slušale naše "zvijezde" suludo je pričati.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 mar 2023, 11:46Susic ili Kodro bi bili odlican izbor glede na naše mogucnosti.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kakav crni Susic ljudi dragi, covjek se ne bavi tim poslom preko 4 godine, nit ga neko ko mi uopste ne zanimamo jednostavno.
Kodro jeste realna opcija i vjerujem da se moze dovest nekako i pored njega stavit covjeka koji se bavi poslom i razumije posao sportskog direktora…
Ako ode Mirza iskreno se nadam da ce i Ajlah da se udostoji i ode ili ako postoji ikakva druga solucija koju ja trenutno ne vidim, po pitanju nje.
Kodro jeste realna opcija i vjerujem da se moze dovest nekako i pored njega stavit covjeka koji se bavi poslom i razumije posao sportskog direktora…
Ako ode Mirza iskreno se nadam da ce i Ajlah da se udostoji i ode ili ako postoji ikakva druga solucija koju ja trenutno ne vidim, po pitanju nje.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Iskren da budem, mada ne znam imali uopšte istine u pričama o dovođenje Kodre, nisam za dovođenje istog Generalno sam protiv dovođenja osoba koji su bili doo kluba na bilo koji način u prethodnim mandatima. Još više sam protiv dovođenja kadrova koji ne mogu naći posao. To je, po mome mišljenju, pogrešan pristup koji ne vodi nigdje.
Sarajevo treba biti prepoznatljivo i učiniti ga primamljivim novim i modernijim stručnjacima. Istina jest da je ova liga među najgorim, ako ne i najgora u Europi. No, ovaj klub ima jedan momentum koji nemajubogatiji i bolji klubovi, a koji može biti mamac mladim i obrazovanim atručnjacima koji, ruku na srce, ne mogu voditi te boljestojeće klubove. Ne zato što ne bi znli, nego jednostavno ne mogu doći na red da budu opcija. Takvi stručnjaci su željni dokazivanja i tu njihovu osobinu treba maximalno iskoristiti.
Koji je to momentum? Naime, Sarajevo je jedan od rijetkih klubova u Europi koje može obećati redovno igranje u istoj, što znači šire tržište i širi dijapazon dokazivanja za eventualnog stručnjaka. Naravno, neko će reći: Pa,evo drugu godinu ne idemo u Europu! Svakako! Ali, obzirom na dosadašnji kontinuitet, to je izuzetak koji potvrđuje pravilo. Dakle, klub treba prestaviti kao europski projekat u kojemu će mlad i obrazovan stručnjak imati mogućnost razvijanja i evaluacije vlastitih zamisli i mogućnosti rada na širem obrascu.
Ako ćemo biti realni, jedna Istra, ili Osijek, Gorica, Čukarički, Radomlje i slični klubovi su trenutno bolji klubovi od Sarajeva. Možda ne fudbalski, iako se i o tome dade raspravljati, ali svakako igraju u boljim i jačim ligama i kao takvi su pod permanentnim fokusom osoba i organizacija koje su zaslužne za ukupni razvoj i na kraju krajeva, kontrolišu tokove novca i razmjenu ljudi i dobara. Međutim, takvi klubovi, iako stabilniji i u boljim situacijama, ne mogu garantovati Europu i Sarajevo treba iskoristiti tu komparativnu prednost.
Sarajevo treba biti prepoznatljivo i učiniti ga primamljivim novim i modernijim stručnjacima. Istina jest da je ova liga među najgorim, ako ne i najgora u Europi. No, ovaj klub ima jedan momentum koji nemajubogatiji i bolji klubovi, a koji može biti mamac mladim i obrazovanim atručnjacima koji, ruku na srce, ne mogu voditi te boljestojeće klubove. Ne zato što ne bi znli, nego jednostavno ne mogu doći na red da budu opcija. Takvi stručnjaci su željni dokazivanja i tu njihovu osobinu treba maximalno iskoristiti.
Koji je to momentum? Naime, Sarajevo je jedan od rijetkih klubova u Europi koje može obećati redovno igranje u istoj, što znači šire tržište i širi dijapazon dokazivanja za eventualnog stručnjaka. Naravno, neko će reći: Pa,evo drugu godinu ne idemo u Europu! Svakako! Ali, obzirom na dosadašnji kontinuitet, to je izuzetak koji potvrđuje pravilo. Dakle, klub treba prestaviti kao europski projekat u kojemu će mlad i obrazovan stručnjak imati mogućnost razvijanja i evaluacije vlastitih zamisli i mogućnosti rada na širem obrascu.
Ako ćemo biti realni, jedna Istra, ili Osijek, Gorica, Čukarički, Radomlje i slični klubovi su trenutno bolji klubovi od Sarajeva. Možda ne fudbalski, iako se i o tome dade raspravljati, ali svakako igraju u boljim i jačim ligama i kao takvi su pod permanentnim fokusom osoba i organizacija koje su zaslužne za ukupni razvoj i na kraju krajeva, kontrolišu tokove novca i razmjenu ljudi i dobara. Međutim, takvi klubovi, iako stabilniji i u boljim situacijama, ne mogu garantovati Europu i Sarajevo treba iskoristiti tu komparativnu prednost.
bolje Kodro nego narkoman
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
ja bih da se pruži gdinu Dudiću još jedna šansa,otišao je baš kad se nagoviještala napokon igra i sistem koji je postavio,tamam nam se pocelo vracati ali otjeraše ga dušmani
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Kakva je vegetacija u Sarajevu, Zeljkovicu Vico???
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.