FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
47%
Prolazak u Play off
44
23%
Grupnu fazu
57
30%

Ukupno glasova: 189

izdzezveubrazil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la izdzezveubrazil » 17 mar 2023, 13:20

esprit24 je napisao/la:
17 mar 2023, 13:12
Kakva je vegetacija u Sarajevu, Zeljkovicu Vico???
Sabura, ponedjeljak i utorak ce biti divni za navijace Fudbalskog kluba Sarajevo. :D

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 17 mar 2023, 13:22

esprit24 je napisao/la:
iz rubrike vjerovali ili ne. Banane bi se primile do sada. Ima li ikakav update o radovima na stadionu?
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 17 mar 2023, 13:25

donDondon je napisao/la:
17 mar 2023, 13:08
ja bih da se pruži gdinu Dudiću još jedna šansa,otišao je baš kad se nagoviještala napokon igra i sistem koji je postavio,tamam nam se pocelo vracati ali otjeraše ga dušmani
Dušmani su i Obuču mogli ostaviti. Bez obzira na poraze od Slobode i Leotara, vidjela se njegova jasna ideja i sistem, odlično smo funkcionisali na tim mečevima, ali nismo imali srece, a posebno me fascinirala formacija sa Musom na lijevom beku i Avramovskim na zadnjem veznom.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 mar 2023, 13:43

Jest zadrobilo Dudic dobar, Obuca ne valja, Kodro dobar Kodro ne valja, dobar bi bio Marko Nikolić a mozda i Anceloti nije loš. Mi stvarno balansiramo izmedju da smo Real Madrid a par momenata poslje smo Stupcanica.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 17 mar 2023, 13:46

Pantelija je napisao/la:
17 mar 2023, 12:24
https://fb.watch/jk1O6hM1gR/

žrtve?
Cioffi, Kodro...
Covjek je u dvije minute objasnio citav nas mentalitet i zasto od nas nikad nece bit ni ozbiljna drzava, ni grad, ni klub itd. Jednostavno, mi smo narod koji je naucio na nerad, na fuserenje, na javasluk svih vrsta. Niko na svijetu to ne moze promijeniti, Ancelotti da dodje naisao bi na otpor. Zbog tog razloga koji god trener dodje, mi cemo ga potrositi i otjerati za mjesec dana.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 mar 2023, 13:47

Pantelija je napisao/la:

žrtve?
Cioffi, Kodro...
Malo smo mi glupi za ovakva razmisljanja realno,odnosno nismo saburli zato i imamo to što imamo.Pitarluk ukratko :)

Slozit cu se sa onim @Pitar6785 sto je napisao u slucaju da dovedemo Kodru jedino riješenje da ga pustis da radi je da se covjek ogradi i da trazi xy miliona u slucaju otkaza i tek tad cemo "silom" biti mirni,i onda svi možemo biti mirni da ce se neko zdravo razmisljanje i neki covjek sa planom uspijeti taj plan realizovat.

Po meni jedino riješenje jel mi ne razumijemo nista nego kad po djepu nas udariš,tako da Meho ako budes dolazio trazi im milionsku odštetu ukoliko te Pitari(navijaci + uprava)budu tjerali(a hoce nakon kojeg kiksa ,bilo koga ),i onda ces biti miran i ti a i mi te necemo moci sklonit.

Drugog riješenja nema da mi nekome damo šansu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 mar 2023, 13:50

Kodro kad je bio trener, igrali smo najbolji fudbal od rata pa ovamo. Kad je otisao od nas nasao je poso vrlo brzo u svicarskoj drugoj ligi i bio tamo zadnjih 6 mjeseci je bez kluba..

Dovest kodru dat mu ugovor na duzi period hz pitarima prekratit da se nece kodro tjerat taman ispali iz lige

U maniru zdravka mamica ako treba..

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 17 mar 2023, 13:59

Pantelija je napisao/la:

žrtve?
Cioffi, Kodro...
Stavljati njih dvojicu u istu recenicu je van svake pameti, ovaj prvi je i sjedio, druzio se sa ovim mahalcima i prevarantima, da nema brata sada bi primao naknadu onu sa biroa.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 mar 2023, 14:01

Svakom treba vrijeme tako i Kodri bi trebao period da uspostavi svoj sistem rada da dovede igrace koji ce to slijediti a to ne ide preko noći. A bojim se da smo mi sredina koja nema strpljenja za to. Dva tri kiksa i noga daj novog.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 mar 2023, 14:08

Piksi objavio spisak Srbije, 4 golmana nema Kovacevica

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 17 mar 2023, 14:12

bordobijeli je napisao/la:
17 mar 2023, 14:08
Nek je on guzicom zatvorio vrata da postane nas prvi golman :bih:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 17 mar 2023, 14:20

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
17 mar 2023, 13:22
esprit24 je napisao/la:
iz rubrike vjerovali ili ne. Banane bi se primile do sada. Ima li ikakav update o radovima na stadionu?
cekaju se temperature preko 30+
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 17 mar 2023, 14:21

Hahahahahahahaha al mu ga vista piksi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 17 mar 2023, 14:24

Ne prodje dobro kod svojih rodjenih i u svojoj domovini :plac: :puke:
:bih:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 mar 2023, 14:36

guadalupe je napisao/la:
17 mar 2023, 13:59
Pantelija je napisao/la:

žrtve?
Cioffi, Kodro...
Stavljati njih dvojicu u istu recenicu je van svake pameti, ovaj prvi je i sjedio, druzio se sa ovim mahalcima i prevarantima, da nema brata sada bi primao naknadu onu sa biroa.
pricas gluposti
a sad cu ti objasniti zasto je tako...
Prvo, dosao je u vrijeme kada u kluubu nije bilo marke
Doveo je u svaku kategoriju akademije koje igraju premjer ligu plus u14, kondicionog ttrenera
strucni stab svake kategorije ej bio trener+pomocni trener+kondicioni
selekcija za akademiju se provodila u cijeloj bih preko kampova sa zavrsnim u sarajevu
selekcija se uradila u cijelom kantonu i dogovorena je saradnja fks sa svim skolama fudbala koje vrijede u kantonu da imao prvao da prvi uzmemo taentovanu djecu
u kampu nisi smio biti naslonjen ...ili sjedist ili stojis (radis)
zabranjeno bilo djeci da piju gazirane sokove i slicno
trenerima da koriste telefon ili puse u krugu kampa
dovedeni jako strucni MLADI treneri medju njima bih naveo Čilića kondicionog koji je mozda i najbolji u BiH u svom poslu
Doveden trener golmana također Remic ekstra kvalitetan
prebaceni u selekcije iznad desetine djecaka po njegovom navođenju ito redom
Mulalic, Čelik,Ljukovac itd itd... i svaki od njih 15ak koji su prebaceni u godinu pa i dvije starije je jako napredovao
Uvela se kontrola nad uticajem roditelja na rad ljudi u akademiji pa je nakon 7 dana najbolji kadet morao napustiti akademiju jer je pokusano da se kontaktira Matteo
Prije nego pocnes pisati gluposti, pitaj ljude, ozbiljne, koji zele da rade i napreduju koliko je znanje taj covjek imao i koliko je dnevno radio.
Drugo, on je radio u Italijanskom savezu i predavac bio za licenciranje, prije toga radio u fiorentini i imasna internetu ako znas googlati pa prictaj sta o njemu pricaju Chiesa, mancini, zaniolo itd...
Trece, ono po meni najbitnije, zelio je da edukuje nase osoblje pa je tako osoblje imalo da (Zbog korone) prisustvuje mnogim webinarima gdje su bili strasni ljudi iz svijeta fudbala, medju njima glavni kondicioni atalante npr... strucni ljudi iz oblasti sistema treninga, kondiicije, taktike, pa cak i npr strucnjaci o duel igri u fudbalu... na zalost to nasim ljudima, vecinom nije bilo interesantno, ali bi u roku godinu dana svi ti "sto sve znaju" otisli, medjutim on zbog situacije sa lovom u klubu nije mogao dobiti radnu dozvolu a nije htio da ostane bez posla u Italiji u savezu.

Imas danas ekstra stanje, nema pomocnih skoro, nemas kondicionih, nemas klupskih predstavnika... da ne idem dublje jos ne zelim, neke stvari nisu za foruma. Ali pisati o necemu o cemu nemas pojma nego si cuo u mahali i pokusavas ispasti pametan je dokaz onoga sto kodro gore pise. Sve je objsnio, kada te "neki italijan" tjera da ides u gradačac, sanski most, bijeljinu da gledas neke kanton lige a ti konto kao i do tad sa zenom za vikend na planinu, normalno da ces ga pljuvati i nazivati debilom jer remeti rahatluk kluskog rada... nerada
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 mar 2023, 14:47

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
17 mar 2023, 14:12
Piksi na spisak prije njega stavio nekog lika iz yebenog Radnickog :rol:

Papak je dokaz sta se desi sa izdajicima svog naroda i svoje države :bih:
Neka se presalta, da brani za Kosova republjik hahahhaha
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 17 mar 2023, 14:53

mozda jest prirodni srbin al je zato i prirodni glupan

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 17 mar 2023, 14:56

Teren se ne radi "zbog kasnjenja iz objektivnih razloga" - by ayla alimanivich !!!

Ne znam sta se cudite vise... Objasnjeno vam je.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 17 mar 2023, 14:57

Pantelija je napisao/la:
17 mar 2023, 14:36
guadalupe je napisao/la:
17 mar 2023, 13:59
Pantelija je napisao/la:

žrtve?
Cioffi, Kodro...
pricas gluposti
a sad cu ti objasniti zasto je tako...
Prvo, dosao je u vrijeme kada u kluubu nije bilo marke
Doveo je u svaku kategoriju akademije koje igraju premjer ligu plus u14, kondicionog ttrenera
strucni stab svake kategorije ej bio trener+pomocni trener+kondicioni
selekcija za akademiju se provodila u cijeloj bih preko kampova sa zavrsnim u sarajevu
selekcija se uradila u cijelom kantonu i dogovorena je saradnja fks sa svim skolama fudbala koje vrijede u kantonu da imao prvao da prvi uzmemo taentovanu djecu
u kampu nisi smio biti naslonjen ...ili sjedist ili stojis (radis)
zabranjeno bilo djeci da piju gazirane sokove i slicno
trenerima da koriste telefon ili puse u krugu kampa
dovedeni jako strucni MLADI treneri medju njima bih naveo Čilića kondicionog koji je mozda i najbolji u BiH u svom poslu
Doveden trener golmana također Remic ekstra kvalitetan
prebaceni u selekcije iznad desetine djecaka po njegovom navođenju ito redom
Mulalic, Čelik,Ljukovac itd itd... i svaki od njih 15ak koji su prebaceni u godinu pa i dvije starije je jako napredovao
Uvela se kontrola nad uticajem roditelja na rad ljudi u akademiji pa je nakon 7 dana najbolji kadet morao napustiti akademiju jer je pokusano da se kontaktira Matteo
Prije nego pocnes pisati gluposti, pitaj ljude, ozbiljne, koji zele da rade i napreduju koliko je znanje taj covjek imao i koliko je dnevno radio.
Drugo, on je radio u Italijanskom savezu i predavac bio za licenciranje, prije toga radio u fiorentini i imasna internetu ako znas googlati pa prictaj sta o njemu pricaju Chiesa, mancini, zaniolo itd...
Trece, ono po meni najbitnije, zelio je da edukuje nase osoblje pa je tako osoblje imalo da (Zbog korone) prisustvuje mnogim webinarima gdje su bili strasni ljudi iz svijeta fudbala, medju njima glavni kondicioni atalante npr... strucni ljudi iz oblasti sistema treninga, kondiicije, taktike, pa cak i npr strucnjaci o duel igri u fudbalu... na zalost to nasim ljudima, vecinom nije bilo interesantno, ali bi u roku godinu dana svi ti "sto sve znaju" otisli, medjutim on zbog situacije sa lovom u klubu nije mogao dobiti radnu dozvolu a nije htio da ostane bez posla u Italiji u savezu.

Imas danas ekstra stanje, nema pomocnih skoro, nemas kondicionih, nemas klupskih predstavnika... da ne idem dublje jos ne zelim, neke stvari nisu za foruma. Ali pisati o necemu o cemu nemas pojma nego si cuo u mahali i pokusavas ispasti pametan je dokaz onoga sto kodro gore pise. Sve je objsnio, kada te "neki italijan" tjera da ides u gradačac, sanski most, bijeljinu da gledas neke kanton lige a ti konto kao i do tad sa zenom za vikend na planinu, normalno da ces ga pljuvati i nazivati debilom jer remeti rahatluk kluskog rada... nerada
Zar je moguće da se toliko srozala akademija sad :shock:
Pored silnih miliona ti i dalje šipak u akademiju investiraš. Ali opet me i ne čudi s obzirom da 90% ljudi iz uprave akademijom smatra samo juniore i eventualno kadete.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 17 mar 2023, 15:11

BegovicRamiz je napisao/la:
17 mar 2023, 14:53
mozda jest prirodni srbin al je zato i prirodni glupan

Pogrijesio jeste, ali nema potrebe da se pljuje momak
Sve mi znamo.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, mercurial, nedimmmm1337 i 57 gostiju.