Ah da, sad vidim. Izvinjavam se. Propao ko kauc, dosao kao top igrac iz BiHPL u formi u Osijek i kako vrijeme prolazilo sve stagnirao.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 mar 2023, 11:33On uopste nije u Osijeku, vec u Sibeniku na posudbiHansestadt je napisao/la: ↑17 mar 2023, 11:28Hiros uopste ne igra za Osijek a istice mu ugovor na ljeto.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- LegendaIvica
- Kontakt:
Ima bas par imena kojima istice ugovor ili vise nisu standardni u klubovima u kojim igraju a bilo bi dobro da ih dovedemo.Hansestadt je napisao/la: ↑17 mar 2023, 11:28Hiros uopste ne igra za Osijek a istice mu ugovor na ljeto.
Dino Besirovic: moja velika zelja je bio dok je igrao za radnik. Ako je TM tacan nije produzio ugovor i takvom igracu bi dao platu koju zeli. Njemu je zelja bila igrati za nas ali nismo se dogovorili sa Radnikom i propade.
Eldar Sehic: po meni bio solidan bek i sad je sigurno jos bolji. U svakom slucaju nismo bili korektni prema momku a trenutno je milion puta bolji od Jasarevica.
Ovcina: dobar bek i ako se ne varam dobit ce na ljeto papire.
Durakovic: za nasu ligu solidan jos nase djete.
Hiros: po meni je cak malo bolji od santosa ali je mentalno isto Ara.
Damir Sadikovic: ne igra nesto posebno u kolubari tako da me nebi cudilo da dobije papire.
Bakir Brajlovic: meni je on bas dobro u TC branio, ako nista bolji je back up od Muftica.
Krpić je prehladen, nikakve druge stvari nisu posrijedi....
Bekric
Ovaj čovjek bi mogao neviđeni status legende doživiti ako nastavi ovako

Ovaj čovjek bi mogao neviđeni status legende doživiti ako nastavi ovako
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ara kako je krenuo, u zadrugu ce otici nakon ovog ugovora ako je suditi po njegovim objavama
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Imam pitanje. U kakvom je stanju teren na Grbavici? Nije se igralo skoro dvije sedmice na njemu, pa me zanima stanje s tim da je i vrijeme bolje.
-
- Kontakt:
U losem rodjak ako bi poredili u odnosu na proslu godinu
Svojim nemarom smo doveli do toga da je trava ostecena
Na nekim dijelovima je bas bas ostecena
- avalPacidoroP
- Kontakt:
U onom videu Santosa za Hifinu pumpu malo bolje izgleda, zazelenilo se, ali i dalje se vide tragovi mašina, za to će trebat malo više vremena i lijepih dana da se popravi.
Kamo sreće da nam je ovo prvo kolo treće serije bilo gostovanje, imali bi još 15.dana..ovako nadat se najboljem.
-
- Kontakt:
Onaj Alijagic sto je bio s nama na pripremama
25 minuta odigrao za Maribor od pocetka priprema do danas
Vise bi kod nas igro al et
Sam je kriv
25 minuta odigrao za Maribor od pocetka priprema do danas
Vise bi kod nas igro al et
Sam je kriv
Po cemu si ti zakljucio da imamo, u ovih 15 mjeseci pod Edisom?zeljovac21 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 18:37Po cemu si danas zakljucio da igre nemamo?bhsport je napisao/la: ↑16 mar 2023, 18:35Postoje, zadnjih 6 u ligi 2 pobjede od toga obje na guzove, uigravao ekipu bez Santosa a mali mu guzove cuva. Kad usere kasno je, kao sto je usro na oprostaju Ivice. Igre nemamo, akcije nemamo, braniti se ne znamo.zeljovac21 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 18:32
Da li postoje jasni razlozi zasto ga treba ukloniti? Polufinale kupa, tri boda od Evrope ne mislim da je konkretan razlog. Ne volim ga niti ga mrzim, ali ne zelim da mu sudim na osnovu imena, nacina komentarisanja u medijima, izgledu, frizuri. Trenutno stanje je takvo da nema osnova da mu se da otkaz i da on i ekipa treba da dobiju maksimalnu podrsku navijaca da ostvarimo zajednicki cilj, izlazak na evropska takmicenja. A to sta ce se desiti u buducnosti da li cemo izaci u evropu ili necemo, ti to ne mozes znati. Da ti osnovni razlog bude "us.rat ce kasnije" nije nikakav osnov.
Ti kuhaj sa njim pitu od 3 marke.
Navedi mi automatizme u igri koje je uveo u 15 mjeseci, osim da Aco kad god dobije loptu salje dugu loptu tamo gdje nema nasih igraca.
Njegove najbolje dvije utakmice su derbi 2-0 i Velez jesenas 2-0 kada je neutralisao sredinu i jedne i druge ekipe i za mene licno iznenadjenje kada je na 1-1 protiv Zrinjskog igrao presing iz cega je dosao gol za 2-1 i pobjedu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Kako bi s igrom igrali kad smo u polufinalu bez igre i 2 boda do drugog mjesta hahaha
Joj al se provaljujete nekad
Jos kad napisu da im je da igramo ko velez koji je 3 boda iza nas hahahahah
Joj al se provaljujete nekad
Jos kad napisu da im je da igramo ko velez koji je 3 boda iza nas hahahahah
Sad će se to vratit na svoje, dobro vrijeme ide i toplo biće to u Aprilu ko bombona vjeruj mi… i nikad vise nedopustit da priđe ijedan traktor svetinji. **** je naše tlo za fudbal, od 7 mjeseci sezone samo dva mjeseca imaš dobre vremenske usloveManijakalnost99 je napisao/la: ↑17 mar 2023, 13:07U losem rodjak ako bi poredili u odnosu na proslu godinu
Svojim nemarom smo doveli do toga da je trava ostecena
Na nekim dijelovima je bas bas ostecena
-
- Kontakt:
Ne znam kako se moze pricati o nekom automatizmu kad ti dolaze igracu poput Vucenovica i Resica, i tako si vezan jednu polusezonu. Gasal tad bio dosta neopotreban igrac ako se poredi na pocetak ove sezone. Treba biti malo realan. Uredu je kritikovati, evo npr kontra igru, nije nam nikako uhodana a tu bi trebali da mozemo bolje. Ali govoriti da je Edis X vremena, i da je to neko vrijeme njegovog rada, a ne gledaju se na okolnosti, to je meni cudno.
-
- Kontakt:
Da mi imamo na racunu dva tri miliona
I da nismo u minusu
Zalio bih se i ja na ovo trenutno stanje
Jer nam fali zadnji vezni kojeg nemamo
Osim meke ne sjeecam se da kad je neko presjekao neku loptu
Nemamo rezervnog beka osim sehe koji moze obje strane mi vise nemamo bekova, a i sam seha je krilo
Nama fali dosta toga pogotvo u sredini da bi to licinilo na nesto “ljepse”
Shvatite da smo tanki s igrackim kadrom da bi stalno izgledali “lijepo”na terenu
Ovi bekovi sto imamo ne znam da li znaju uopste dijagonalu poslati i oni sve sto rade jeste probijanje kroz dupli pas
Osim stile u veznom niko ne zna “podbost” liptu preko protivnicke odbrane
Krila nam samo po krilu udaraju i ne idu kroz sredinu sto bi trebali pokusati
Navuc protivnicke veznim igracem
stoper za veznog
Vezni za beka
I bek dugom loptom prema golu iza protivnicke odbrane na santosa i amoaha
Ja msm zbog brzine njihove to bi nam bila strasna akcija
Mnogo toga ima sto sw ni meni ne svidja al stas opet hvala bogu i na oovom
Dobro je nije najbolje al he dobro
I moze bolje
Samo strpljenja
I da nismo u minusu
Zalio bih se i ja na ovo trenutno stanje
Jer nam fali zadnji vezni kojeg nemamo
Osim meke ne sjeecam se da kad je neko presjekao neku loptu
Nemamo rezervnog beka osim sehe koji moze obje strane mi vise nemamo bekova, a i sam seha je krilo
Nama fali dosta toga pogotvo u sredini da bi to licinilo na nesto “ljepse”
Shvatite da smo tanki s igrackim kadrom da bi stalno izgledali “lijepo”na terenu
Ovi bekovi sto imamo ne znam da li znaju uopste dijagonalu poslati i oni sve sto rade jeste probijanje kroz dupli pas
Osim stile u veznom niko ne zna “podbost” liptu preko protivnicke odbrane
Krila nam samo po krilu udaraju i ne idu kroz sredinu sto bi trebali pokusati
Navuc protivnicke veznim igracem
stoper za veznog
Vezni za beka
I bek dugom loptom prema golu iza protivnicke odbrane na santosa i amoaha
Ja msm zbog brzine njihove to bi nam bila strasna akcija
Mnogo toga ima sto sw ni meni ne svidja al stas opet hvala bogu i na oovom
Dobro je nije najbolje al he dobro
I moze bolje
Samo strpljenja
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Nama Adzem nije valjao koji je imao milijardu puta bolju igru od Edisa, dosta više forsirao mlade igrače, izborio Evropu svaki put + osvojio kup. A sad se Edis brani kao da je ne znam ti šta. Bolje bi Bekrić vodio ovu ekipu od Edisa.
-
- Kontakt:
To smo mi krividrzgemboadislic je napisao/la: ↑17 mar 2023, 14:27Nama Adzem nije valjao koji je imao milijardu puta bolju igru od Edisa, dosta više forsirao mlade igrače, izborio Evropu svaki put + osvojio kup. A sad se Edis brani kao da je ne znam ti šta. Bolje bi Bekrić vodio ovu ekipu od Edisa.
Mi sve tjeramo kad se desi neki kiks
I onu sezonu kup kad smo osvojili i drugi bili
Adzem je dobio otkaz je smo prokockali prvenstvno
Umjedto da smo dalje nastavili s njim
Mi smo nestrpljivi bili
Ali tad nismo bili u dugovima i jaci smo tim imali
Da se razumijemo
Mada i meni je adzem bolji trener
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Bolje igrače nisi imao, širi roster jesi. Mi trpimo trenera koji nema potencijal ali baš nikako. Bogičević da je trener ovu sezonu imao bi bare bare rezultate kao Edis.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑17 mar 2023, 14:32To smo mi krividrzgemboadislic je napisao/la: ↑17 mar 2023, 14:27Nama Adzem nije valjao koji je imao milijardu puta bolju igru od Edisa, dosta više forsirao mlade igrače, izborio Evropu svaki put + osvojio kup. A sad se Edis brani kao da je ne znam ti šta. Bolje bi Bekrić vodio ovu ekipu od Edisa.
Mi sve tjeramo kad se desi neki kiks
I onu sezonu kup kad smo osvojili i drugi bili
Adzem je dobio otkaz je smo prokockali prvenstvno
Umjedto da smo dalje nastavili s njim
Mi smo nestrpljivi bili
Ali tad nismo bili u dugovima i jaci smo tim imali
Da se razumijemo
Mada i meni je adzem bolji trener
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Hrasno15, Lekqqq1921, Levin i 27 gostiju.