Svakako dobar potez sa Lugušićem

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Titulu, i da je ostao prosli bi bar jos jedno kolo u euro takmicenju..JVVVST je napisao/la: ↑17 mar 2023, 16:36Jelde, sta smo osvojili pod tim najboljim fudbalom?Pitar6785 je napisao/la: ↑17 mar 2023, 13:50Kodro kad je bio trener, igrali smo najbolji fudbal od rata pa ovamo. Kad je otisao od nas nasao je poso vrlo brzo u svicarskoj drugoj ligi i bio tamo zadnjih 6 mjeseci je bez kluba..
Dovest kodru dat mu ugovor na duzi period hz pitarima prekratit da se nece kodro tjerat taman ispali iz lige
U maniru zdravka mamica ako treba..
Madafaka tačniji od sata na zidu
Ma, Faruk je isp'o shupak, on sluša izjave po novinama, trebao ga je pozvatii ako prihvati ili ne formirati mišljenje, ali mi se čini da je i Faruk sa menadžerima u šemi ( poziva Pirića )SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑17 mar 2023, 14:12Nek je on guzicom zatvorio vrata da postane nas prvi golmanbordobijeli je napisao/la: ↑17 mar 2023, 14:08Piksi objavio spisak Srbije, 4 golmana nema Kovacevica![]()
Da ste vi zivi i zdravi, jedno 5 dana kasnite
Pirica i nekako možes progutati, ali pozivanje Mesanovica je bas ono dno dna. Pa jbt i djeca znaju, da je to uradio menadzerski lobi.eccehomo je napisao/la: ↑17 mar 2023, 18:14Ma, Faruk je isp'o shupak, on sluša izjave po novinama, trebao ga je pozvatii ako prihvati ili ne formirati mišljenje, ali mi se čini da je i Faruk sa menadžerima u šemi ( poziva Pirića )SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑17 mar 2023, 14:12Nek je on guzicom zatvorio vrata da postane nas prvi golmanbordobijeli je napisao/la: ↑17 mar 2023, 14:08Piksi objavio spisak Srbije, 4 golmana nema Kovacevica![]()
bivši
kao svaki ozbiljan covjek, nema instagramMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 mar 2023, 18:53E fino, jedan brat reče da je Kodro otvorio bankovni račun u Sarajevu, drugi da je već naš trener. Ostalo je još samo da ga Ayla zaprati na Instagramu.![]()
Pa bar neki išaret, ono da mu npr sina zapratiboki86 je napisao/la: ↑17 mar 2023, 19:00kao svaki ozbiljan covjek, nema instagramMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 mar 2023, 18:53E fino, jedan brat reče da je Kodro otvorio bankovni račun u Sarajevu, drugi da je već naš trener. Ostalo je još samo da ga Ayla zaprati na Instagramu.![]()
![]()
Hajmo malo drugačije promotriti situaciju, bez nepotrebnih vulgarizama, ako nemaš ništa protiv.JVVVST je napisao/la: ↑17 mar 2023, 17:22Ko je njega izdao? Kako ga je izdao? Cime? Sto ga nisu pozvali pred kraj ciklusa jer je trebao igrat od sljedeceg? Ne kenjaj. Lik je izdajnik, cetnik, ne zaigrao nigdje nikad vise.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑17 mar 2023, 17:17Ja neću da gledam najljepši fudbal! Hoću da gledam najefikasniji fudbal. Ako mi je do ljepote, gledaću Naomi Kempbel i Gigi Hadid.
O Vladanu ne treba trošiti riječi, uradio je šta je u radio i izabrao je koga je izabrao. Samo mi nije jasno koga i šta je to izdao?!? Je l' ovog Đurića što nema minute profesionalnog fudbala, a dobiva poziv u U21? Nicka Salihamidžića koji nema nastupa u zadnjih godinu dana? Fadila Novalića koji je obećao bazen Lani Pudar? Bakira Izetbegovića koji je lagao o reviziji tužbe? Navijače i pojedine forumaše koji psuju djecu igračima, koriste izraze kao što su vlah, balija, genocidaš, četo? Koji sa takvim sistemom vrijednosti daju sebi za pravo govoriti ko je dobar i pošten? Dodika koji umjesto o ekonomiji i propaloj privredi priča o secesiji? Bogami, meščini, da nije on izdajica nego da su njega izdali. Ali, eto... valjda bolje znaju ovi što psuju mrtve matere.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], HordasDolacMalta, mercurial, nedimmmm1337, svabonja i 62 gosta.