FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvi put ove polusezone da imamo igru jbt da licimo na ekipu da izgledamo sigurno a ne uvjek napeto nesto bjezi ba meni je to najdraze bgm to mi je draze nego pobjeda i svi golovi i sad nesto sve vise vjerujem da je u konjicu namjestena tekma jest da je teorija zavjere al to mi je nekako najrealnija opcija kad razislim logicki ima smisla da smo im dali a i sumljiva je izjava i Edisa a i husrefa kao da su se dogovorili sta ce pricati nakon tekme a i kako nam 4 igraca udju u ofsajd to nije moguce da je spontano i odbrana nemoguce losha i onak gol vidi se da golman nije pomisljao da sprijeci loptu nego kulira bash nekako kao da je namjestaljka zato ja iskreno i vjerujem u te teorije zavjere sad jbg mozda je slabost da bjezim od istine a moda imam bolju sliku nezz al mi je lakse podnijeti istinu da smo kurve prodane i da je namjesteno nego prihvatit da tako lose igramo al islreno nije ni cudo neko jbg lose su pripreme al eto ja prihvatam poraz muski uvjek nego nmg podnijeti kad izgledamo zbunjeno i umorno ko izdrkan penis al hajde seri ga sad to je proslost pa ko ga yebe ide na bolje braco .Gbbp
Zadnja izmjena: Baza1921, dana/u 19 mar 2023, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- kolezeljovac
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHHA POBJEDARobust je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:32braco je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:22Učinak krila danas:
Santos - 2 gola i izboren penal
Amoah - gol
Drljo - asistencija
Kroz glavu mi prođe kakvih promašaja od krila smo imali proteklih godina i koliko smo samo "plakali" po forumima da jednog dana imamo ako ništa normalna krila. Umalo suzu radosnicu da pustim nakon ovog učinka krila danas.![]()
srami se braco pustas suze za ove , a kad je mladen harao pricao si o bukijevoj lukmiri![]()
![]()
![]()

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Drugi gol, gol za 2:1 .. prvo Coca reakcija top, a onda Santos dodaje, lopta za Krpića sa naše polovice .. i onda sprint do kraja i gol .. kakav igrač ..
- dubioza144
- Kontakt:
Definitivno imamo najtezeg protivnika za uzet bodove, svim silama ce se tu kec pravit
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ja se oko tog Mihajlovića sjećam medijskog hypea kad je igrao u Partizanu i predviđala mu se velika karijera. Naravno ne mogu srat da sam ga nešto gledao ali evo sad sam ušao na transfermarkt i vidim da nije čak loše igrao ni u Heerenveenu u koji je došao iz Partizana, imao je fine brojke u Holandiji. Kako je toliko propao da završi u Doboju, pojma nemam.irfo je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:27De ti meni reci jel Galić baš kanta od igrača ili je ono krilo Sloge beton igrač i treba ga dovesti, vidim da je nekad ostvarivao milionske transferebraco je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:22Učinak krila danas:
Amoah - gol
Drljo - asistencija
Kroz glavu mi prođe kakvih promašaja od krila smo imali proteklih godina i koliko smo samo "plakali" po forumima da jednog dana imamo ako ništa normalna krila. Umalo suzu radosnicu da pustim nakon ovog učinka krila danas.![]()
Podsjeti me na onu zajebanciju kad je krilo Kendeš došao na probu i neko napisa da ima lošu završnicuRobust je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:32braco je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:22Učinak krila danas:
Amoah - gol
Drljo - asistencija
srami se braco pustas suze za ove , a kad je mladen harao pricao si o bukijevoj lukmiri![]()
![]()
![]()

- kolezeljovac
- Kontakt:
Fkt naši ako su pametni ponude državljanstvo BiH Santosu i biće najbolji krilni napadač lijevo u repki
-
- Kontakt:
U riječ je 'upao' Bošnjaković.
“Ne znam šta da kažem kolegi. Mi smo bili u Antaliji, pa smo došli kod vas i imali smo neku igru. Zatim smo se valjali u snijegu i blatu i sve što smo bili vani je palo. Možda je bolje i ne ići vani, ostati ovdje i prilagoditi se. Mi smo eto otišli pa maltene nismo ništa napravili“, rekao je Bošnjaković.
Izgleda najbolje biti kokuz
“Ne znam šta da kažem kolegi. Mi smo bili u Antaliji, pa smo došli kod vas i imali smo neku igru. Zatim smo se valjali u snijegu i blatu i sve što smo bili vani je palo. Možda je bolje i ne ići vani, ostati ovdje i prilagoditi se. Mi smo eto otišli pa maltene nismo ništa napravili“, rekao je Bošnjaković.
Izgleda najbolje biti kokuz

I meni je to prolazilo kroz glavu. Frajer je Vinicius za siromasne. Brz, dribler steka realizacija i kljucne odluke ponekad. Te se stvari treningom i necu rec dobrim trenerom ali boljim radom mogu popunit.kolezeljovac je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:44Fkt naši ako su pametni ponude državljanstvo BiH Santosu i biće najbolji krilni napadač lijevo u repki
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
*update*
Našli ga na instagramu

https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1191687/ ... grama.html
Admin Sloge očigledno iskusan u slajdanju u DM-ove, potencijalno pojačanje na poziciji social media managera Želje
Tesko ce biti protiv Leotara, igrali smo u kupu nedavno.
Ali koliko je nama tesko, njima je jos teze. Na Grbavici smo ih razbili, ali nije htjela u gol. Ponoviti tekmu i bit ce 3 boda.
Moramo pametnije po pitanju glupih kartona (proslo kolo 2 zuta na izvodjenje auta, danas Santos skida dres itd)
Ali koliko je nama tesko, njima je jos teze. Na Grbavici smo ih razbili, ali nije htjela u gol. Ponoviti tekmu i bit ce 3 boda.
Moramo pametnije po pitanju glupih kartona (proslo kolo 2 zuta na izvodjenje auta, danas Santos skida dres itd)
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Deset ispod nule napoljuuuuu...
Odavno raspoloženiji nisam otišao sa tekme, zadnji put u augustu, ono kad smo razbili Tuzlu.
Odavno raspoloženiji nisam otišao sa tekme, zadnji put u augustu, ono kad smo razbili Tuzlu.
-
- Kontakt:
A vas kosi sablja
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ako Velež ne pobjedi, a evo 80+ se igra u Mostaru.... Onda cemo im otici na plus 5.... Poklopiše nam se neočekivano rezultati.... Da ŠB kući kiksa, a i ovo mi je nevjerovatno da Velež kući Slobodu ne dobije... Ili je Velež precjenjen?
Danas je bilo perfektno ono o čemu sam pisao prije nekoliko dana, to konvertovanje dobrih situacija u prilike.
Mi smo faktički danas dali prva dva gola iz dvije šanse, ali šanse koje su napravljene iz situacija koje nam u nekim prošlim mečevima nisu donijele apsolutno ništa. Fenomenalna ubacivanja Drlje i Krpića, dva tap in-a za Santosa i ćao
"Šta mi je danas bilo bitno? Pobjeda i to efikasna. Da akcije uspiju i da se probude igrači. Mislim da smo mi ekipa sa najviše probijenih bokova, ali ne dođu te lopte gdje trebaju doći"
Dio Edisove izjave sa pressa, tačno ono što sam/smo govorili poslije Zvijezde. Drago mi je da je i on svjestan ovoga, što znači da će se raditi na tome i već danas je bilo puno bolje. I čim smo konkretniji u završnici odmah smo i zabili četiri gola što nije nikakvo iznenađenje s ozbirom na ofanzivni potencijal ekipe, i o tome smo mnogo pisali u proteklim heftama
Čak vam je i Drinu vratio u prvih 11, što je naravno bilo i očekivano, rekoh ja neće dečko propasti jer je tri utakmice ostao na klupi niti to znači da se u narednim tekmama neće vratiti u prvih 11.
Jedino gdje je Edis danas fulao jeste Ara u prvih 11, nije momak spreman za start u PL, može početi protiv niželigaša ali protiv premijerligaša se već vidi fizička nespremnost. Mada hajde stvarno je odigrao dobro protiv Zvijezde i dobro protiv Sloge prošlu kad je ušao, tako da okej, sigurno je i Edis svjestan da nije fizički na nivou ali sa takvim igračem nekada i treba rizikovati.
Ljudi slavite, uživajte, pa ćemo vidjeti šta ćemo kad se vratimo sa 0 bodova i 6-7 kartona iz Trebinja

Mi smo faktički danas dali prva dva gola iz dvije šanse, ali šanse koje su napravljene iz situacija koje nam u nekim prošlim mečevima nisu donijele apsolutno ništa. Fenomenalna ubacivanja Drlje i Krpića, dva tap in-a za Santosa i ćao

"Šta mi je danas bilo bitno? Pobjeda i to efikasna. Da akcije uspiju i da se probude igrači. Mislim da smo mi ekipa sa najviše probijenih bokova, ali ne dođu te lopte gdje trebaju doći"
Dio Edisove izjave sa pressa, tačno ono što sam/smo govorili poslije Zvijezde. Drago mi je da je i on svjestan ovoga, što znači da će se raditi na tome i već danas je bilo puno bolje. I čim smo konkretniji u završnici odmah smo i zabili četiri gola što nije nikakvo iznenađenje s ozbirom na ofanzivni potencijal ekipe, i o tome smo mnogo pisali u proteklim heftama

Čak vam je i Drinu vratio u prvih 11, što je naravno bilo i očekivano, rekoh ja neće dečko propasti jer je tri utakmice ostao na klupi niti to znači da se u narednim tekmama neće vratiti u prvih 11.
Jedino gdje je Edis danas fulao jeste Ara u prvih 11, nije momak spreman za start u PL, može početi protiv niželigaša ali protiv premijerligaša se već vidi fizička nespremnost. Mada hajde stvarno je odigrao dobro protiv Zvijezde i dobro protiv Sloge prošlu kad je ušao, tako da okej, sigurno je i Edis svjestan da nije fizički na nivou ali sa takvim igračem nekada i treba rizikovati.
Ljudi slavite, uživajte, pa ćemo vidjeti šta ćemo kad se vratimo sa 0 bodova i 6-7 kartona iz Trebinja

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Savrsen dan. Dva kiksa konkurenata i ubjedljivi Zeljo. Za miran odlazak na reprezentativnu pauzu nakon dugo godina.
Zadnja izmjena: Simi, dana/u 19 mar 2023, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Nakon današnje tekme smo drugi najbolji napad lige
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Kakav vikend haos .. bravo tuzla (mogli do 3 boda), i bravo sloboda ..
Bukvalno imamo sve u našim rukama .. dolazi ti Tuzla, Široki i Velež na Grbavicu .. tu se moramo pokazati !
Bukvalno imamo sve u našim rukama .. dolazi ti Tuzla, Široki i Velež na Grbavicu .. tu se moramo pokazati !
Jos sutra ponovno kiks Sarajeva...i eto ga...sa pobjedom protiv Leotara mozda to kolo i budemo drugi...
Odlična analiza, slažem se. Jedino mi je dilema da li bi Krpa ovako dobro odigrao da je bio starter.Raonffa je napisao/la: ↑19 mar 2023, 20:50Danas je bilo perfektno ono o čemu sam pisao prije nekoliko dana, to konvertovanje dobrih situacija u prilike.
Mi smo faktički danas dali prva dva gola iz dvije šanse, ali šanse koje su napravljene iz situacija koje nam u nekim prošlim mečevima nisu donijele apsolutno ništa. Fenomenalna ubacivanja Drlje i Krpića, dva tap in-a za Santosa i ćao![]()
Ljudi slavite, uživajte, pa ćemo vidjeti šta ćemo kad se vratimo sa 0 bodova i 6-7 kartona iz Trebinja![]()
![]()
I danas prvo poluvrijeme jedno od najgorih ikada (osim akcije kod gola) a drugo jedno od najboljih u zadnje vrijeme. Odavno nije bilo ovao dobrih kontri i kombinatorike. Štila bio izuzetno raspoložen.
Također, svi smo se natovarili na Galića, samo mislim da mu Drljo veoma malo ili nikako ne pomaže. Čak u nekim situacijama i štoper i zadnji vezni sporo zatvaraju, i onda Gala često ostane sam i "visi" između 2 ili 3 protivnička igrača.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Nyema1921, Paromlinac i 48 gostiju.