inter nikada nije izgubio na alianz areni

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Za sve postoji prvi putamell je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/inter- ... e-2010.gif
inter nikada nije izgubio na alianz areni![]()
sta ti je galonja bio kriv? ili ti je to preslo u navikusecer je napisao/la:i ja sam. vjerujem da se stucalo gov-njezovoj mami i galonjinoj zeni![]()
Samo me zanima koliko smo uopste puta igrali protiv Intera na Allianz Areni?amell je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/inter- ... e-2010.gif
inter nikada nije izgubio na alianz areni![]()
Pa reko je za Huntelara da je najbolji igrac na svijetu u 16 metara, a za njega i Gomez "Bog i batina", da ne pricam o Ibrahimovicu, te slicnimaanton 1983 je napisao/la:kako je van gaal pohvalio Gomeza na presici, nemrem vjerovat!![]()
"još nisam vidio igrača koji tako zabija, sa lijevom i desnom ili sa lijeva i desna, to je jedinstveno!" Iz van gaalovih usta![]()
BMK kaj je rekao za druge. Znaš i sam kaj je on prije mislio o Gomezu i još ga je na ljeto htio prodat, a kaj je najsmješnije one koje oće prodat uvijek ga spašavaju!guber90 je napisao/la: Pa reko je za Huntelara da je najbolji igrac na svijetu u 16 metara, a za njega i Gomez "Bog i batina", da ne pricam o Ibrahimovicu, te slicnima.
Pa ovo sam ti naveo kao primjer da on svasta zna izjaviti, od toga da je Gomez najgori, pa najboljianton 1983 je napisao/la:BMK kaj je rekao za druge. Znaš i sam kaj je on prije mislio o Gomezu i još ga je na ljeto htio prodat, a kaj je najsmješnije one koje oće prodat uvijek ga spašavaju!guber90 je napisao/la: Pa reko je za Huntelara da je najbolji igrac na svijetu u 16 metara, a za njega i Gomez "Bog i batina", da ne pricam o Ibrahimovicu, te slicnima.
kome si ti ba gero psovaogeronimo je napisao/la:sta ti je galonja bio kriv? ili ti je to preslo u navikusecer je napisao/la:i ja sam. vjerujem da se stucalo gov-njezovoj mami i galonjinoj zeni![]()
![]()
gomez od 2 velike sanse, 1 realizovao - odlicno. a kako se tek borio![]()
ne, ja nisam psovao nasim momcima, mozda se jedino sneiderovima malo stucalo.![]()
pranja spreman za dortmund.
Ma razmem ja tebe, no ja nisam mislio da ću ovo ikada doživiti, opo sam sa kreveta kad sam to čuo. Reko da će Gaal ovako pohvaliti Gomeza, svašta!!!guber90 je napisao/la: Pa ovo sam ti naveo kao primjer da on svasta zna izjaviti, od toga da je Gomez najgori, pa najbolji. Tako je bilo za hiljadu i jednog igraci i tako ce uvijek biti
.
Na njegovom mjestu, posebno poslije ove partije u srijedu bi se svako ku.rcioSaurman je napisao/la:Upravo Van Gall izjavio da Kraft može ići ukoliko dođe Neuer...jer ovaj ne želi ostati u klubu u slučaju dolaska Manuela...nakon par dobrih utakmica Kraft se popriličnio počeo k...r..čit hoće staus u klubu kao da je Oliver Khan..wtf ako želi ići neka razguli..
Neuer je konstantno dobar zadnjih 3-4 sezone jedinica Elfa mlad..eh sad staviti Krafta u siti koš nakon par dobro odigranih partija ne ide..volio bi da ostane ali postaje pravo arogantan...The Game je napisao/la:Na njegovom mjestu, posebno poslije ove partije u srijedu bi se svako ku.rcioSaurman je napisao/la:Upravo Van Gall izjavio da Kraft može ići ukoliko dođe Neuer...jer ovaj ne želi ostati u klubu u slučaju dolaska Manuela...nakon par dobrih utakmica Kraft se popriličnio počeo k...r..čit hoće staus u klubu kao da je Oliver Khan..wtf ako želi ići neka razguli..jednostavno momak je mladji 2 god. od Nojera a pokazao je da nije uopste slabiji golman od njega, reflexe obojica imaju odlicni, a one neke greskice koje se desavaju su normalne za svakog golmana. Prije dva mjeseca i ja sam bio za Neuera, ali u ovih mjesec dana Kraft je potpuno promijenio moje misljenje.
pobjedit cemo sigurno.... ja ev gledat cu tekmu s bratom(pravi dortmundovac) samo se molim da ne bude belaja medju nama jer ja ipak navijam za FC Bayern...... pozzvoLume je napisao/la:Pozdrav svim Bavarcima!!!
Sutra do pobjede protiv Dortmunda.
postaje arogantan, mladi kraft? kako si to zakljucio, sviju ti?Saurman je napisao/la:Neuer je konstantno dobar zadnjih 3-4 sezone jedinica Elfa mlad..eh sad staviti Krafta u siti koš nakon par dobro odigranih partija ne ide..volio bi da ostane ali postaje pravo arogantan...
Upravo tako Gero . Kad se samo sjetim kakve je golove primao ... U stilu Piplicegeronimo je napisao/la: neuer nikad nije bio konstantno dobar, 3 dobre tekme, 1 pusha! skloniji je kiksevima vise nego sto vi mislite/vjerujete.
nek´ vam bude na umu da u slucaju kraftovog ostanka (daj boze) ostaje i 20+ miliona, koja su potrebnija za druga mjesta u ekipi, gdje kudikamo vise skripi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.