FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amell
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la amell » 25 feb 2011, 16:07

http://www.nogometni-magazin.com/inter- ... e-2010.gif

inter nikada nije izgubio na alianz areni ;) :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 25 feb 2011, 16:15

amell je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/inter- ... e-2010.gif

Za sve postoji prvi put :D
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 feb 2011, 16:55

secer je napisao/la:i ja sam. vjerujem da se stucalo gov-njezovoj mami i galonjinoj zeni :D
sta ti je galonja bio kriv? ili ti je to preslo u naviku :lol:
gomez od 2 velike sanse, 1 realizovao - odlicno. a kako se tek borio :shock:
ne, ja nisam psovao nasim momcima, mozda se jedino sneiderovima malo stucalo. :mrgreen:

pranja spreman za dortmund.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 feb 2011, 17:55

LvG na sav glas hvali Pranjica i njegovu igru do trenutka povrede. Stoga se ocekuje da pocne protiv BvB-a na lijevom beku.

amell je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/inter- ... e-2010.gif

Samo me zanima koliko smo uopste puta igrali protiv Intera na Allianz Areni?
Moja racunica kaze jednom i u toj utakmici ste dali gol negdje oko 90-e, Vieira bio strijelac, ali tek dovoljno da uzmete bod.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 25 feb 2011, 19:26

kako je van gaal pohvalio Gomeza na presici, nemrem vjerovat! :shock:

"još nisam vidio igrača koji tako zabija, sa lijevom i desnom ili sa lijeva i desna, to je jedinstveno!" Iz van gaalovih usta :o :o
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 25 feb 2011, 19:32

anton 1983 je napisao/la:kako je van gaal pohvalio Gomeza na presici, nemrem vjerovat! :shock:

"još nisam vidio igrača koji tako zabija, sa lijevom i desnom ili sa lijeva i desna, to je jedinstveno!" Iz van gaalovih usta :o :o
Pa reko je za Huntelara da je najbolji igrac na svijetu u 16 metara, a za njega i Gomez "Bog i batina", da ne pricam o Ibrahimovicu, te slicnima :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 25 feb 2011, 19:34

guber90 je napisao/la: Pa reko je za Huntelara da je najbolji igrac na svijetu u 16 metara, a za njega i Gomez "Bog i batina", da ne pricam o Ibrahimovicu, te slicnima :D.
BMK kaj je rekao za druge. Znaš i sam kaj je on prije mislio o Gomezu i još ga je na ljeto htio prodat, a kaj je najsmješnije one koje oće prodat uvijek ga spašavaju! :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 25 feb 2011, 19:36

anton 1983 je napisao/la:
guber90 je napisao/la: Pa reko je za Huntelara da je najbolji igrac na svijetu u 16 metara, a za njega i Gomez "Bog i batina", da ne pricam o Ibrahimovicu, te slicnima :D.
BMK kaj je rekao za druge. Znaš i sam kaj je on prije mislio o Gomezu i još ga je na ljeto htio prodat, a kaj je najsmješnije one koje oće prodat uvijek ga spašavaju! :lol:
Pa ovo sam ti naveo kao primjer da on svasta zna izjaviti, od toga da je Gomez najgori, pa najbolji :D. Tako je bilo za hiljadu i jednog igraci i tako ce uvijek biti :lol:.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 25 feb 2011, 19:39

geronimo je napisao/la:
secer je napisao/la:i ja sam. vjerujem da se stucalo gov-njezovoj mami i galonjinoj zeni :D
sta ti je galonja bio kriv? ili ti je to preslo u naviku :lol:
gomez od 2 velike sanse, 1 realizovao - odlicno. a kako se tek borio :shock:
ne, ja nisam psovao nasim momcima, mozda se jedino sneiderovima malo stucalo. :mrgreen:

pranja spreman za dortmund.
kome si ti ba gero psovao :?: :?: :?: sneideru jeli,hajde da se nadzemo da to rjesimo kao muskarci,man to man :twisted: 8-) :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 25 feb 2011, 19:43

guber90 je napisao/la: Pa ovo sam ti naveo kao primjer da on svasta zna izjaviti, od toga da je Gomez najgori, pa najbolji :D. Tako je bilo za hiljadu i jednog igraci i tako ce uvijek biti :lol:.
Ma razmem ja tebe, no ja nisam mislio da ću ovo ikada doživiti, opo sam sa kreveta kad sam to čuo. Reko da će Gaal ovako pohvaliti Gomeza, svašta!!!

voLume
Kontakt:

Post Postao/la voLume » 25 feb 2011, 19:51

Pozdrav svim Bavarcima!!!
Sutra do pobjede protiv Dortmunda. :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 feb 2011, 20:19

et nakon utakmice protiv intera nisam stigao ovde komentarisat sto zbog obaveza sto poslije jos zbog tehnicki problema :D .....al moram reci da smo odigrali odlicnu utakmicu, pokazali strpljenje, zalaganje i trka bili na nivou....veliku borbu pokazao gomez i na kraj ga zabio kada je trebalo...ribery bio odlican....robben imao i sanse a jos mnogo ucestvovao kod gola.....neko rece gomez kopija inzaghija pa i mene sve vise na njega podsjeca, iako gomez vise zna s loptom ali ipak je veliki paker....iako ne potcjenjujem inter i zna se da jos nista nije zavrseno ipak sam uvijek govorio da smo jaci od intera sto su interisti uzimali sa podsmjehom...van gaal im je ocitao pravu lekciju.....ta bitanga van gaal kojeg sam toliko kritikovao isto kao da je tempirao formu ekipe za utakmice s interom, sad me ne bi cudilo da osvojimo ligu prvaka....takticki smo na visokom nivou...odbrana donekle klimava, al van gaal je dosao pameti i popravio konacno defanzivnu igru....sada opet licimo i na pravu njemacku ekipu, zalaganjem, trkom, ostrinom...vecinu sezone smo imali ofanzivnu lijepu igru a primali golove kroz usi pozada, sad se dosta toga popravilo....

sutra vjerujem u pobjedu protiv dormunda jer kuci igramo i kvalitetnija smo ekipa...nema tu puno price...za titulu u ligi ce i nakon te pobjede biti tesko al et nek se bar malo zakuha ja uvijek vjerujem do kraja iako sam realan kad kazem da je to skoro pa nemoguca misija, al vjerujem jer od bayerna sam mnoga cuda dozivio.....ipak ocekujem sutra i zanimljivu , dobru utakmicu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 25 feb 2011, 21:31

@efe, sve je to divno, krasno, ali reci nam nešto o Kraftu :?:
@amell, možeš samo dobiti uši svezane na mašnu :twisted: :lol:
Eto na našu nesreću sada i Gaal potvrđuje interesovanje za Neura :roll: ˇMoramo imati po 2 kvalitetna igrača na svakoj poziciji. Ako Kraft nije spreman na borbu, može otići. :evil: Koliko god mi neodobravali ovaj transfer, nažalost veliki su izgledi da se to i desi. To bi bile uzalud bačene pare, baš kao i 2009 za Gomeza, a tada imali nebrojeno opcija u napadu. Nemojte me krivo shvatiti, Mariano je ipak svjetska klasa. Tada mi bilo žao, danas niko sretniji :D
Klopp samouvjeren :roll: očekuje sigurnu pobjedu :lol: Ali neće moći, vrijeme je za prvi gostujući poraz, a poslije toga slijedi strmoglav pad. :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 feb 2011, 23:54

Upravo Van Gall izjavio da Kraft može ići ukoliko dođe Neuer...jer ovaj ne želi ostati u klubu u slučaju dolaska Manuela...nakon par dobrih utakmica Kraft se popriličnio počeo k...r..čit hoće staus u klubu kao da je Oliver Khan..wtf ako želi ići neka razguli.. :evil:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 26 feb 2011, 00:02

Saurman je napisao/la:Upravo Van Gall izjavio da Kraft može ići ukoliko dođe Neuer...jer ovaj ne želi ostati u klubu u slučaju dolaska Manuela...nakon par dobrih utakmica Kraft se popriličnio počeo k...r..čit hoće staus u klubu kao da je Oliver Khan..wtf ako želi ići neka razguli.. :evil:
Na njegovom mjestu, posebno poslije ove partije u srijedu bi se svako ku.rcio :) jednostavno momak je mladji 2 god. od Nojera a pokazao je da nije uopste slabiji golman od njega, reflexe obojica imaju odlicni, a one neke greskice koje se desavaju su normalne za svakog golmana. Prije dva mjeseca i ja sam bio za Neuera, ali u ovih mjesec dana Kraft je potpuno promijenio moje misljenje.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 feb 2011, 00:10

The Game je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Upravo Van Gall izjavio da Kraft može ići ukoliko dođe Neuer...jer ovaj ne želi ostati u klubu u slučaju dolaska Manuela...nakon par dobrih utakmica Kraft se popriličnio počeo k...r..čit hoće staus u klubu kao da je Oliver Khan..wtf ako želi ići neka razguli.. :evil:
Na njegovom mjestu, posebno poslije ove partije u srijedu bi se svako ku.rcio :) jednostavno momak je mladji 2 god. od Nojera a pokazao je da nije uopste slabiji golman od njega, reflexe obojica imaju odlicni, a one neke greskice koje se desavaju su normalne za svakog golmana. Prije dva mjeseca i ja sam bio za Neuera, ali u ovih mjesec dana Kraft je potpuno promijenio moje misljenje.
Neuer je konstantno dobar zadnjih 3-4 sezone jedinica Elfa mlad..eh sad staviti Krafta u siti koš nakon par dobro odigranih partija ne ide..volio bi da ostane ali postaje pravo arogantan...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Roemello89
Kontakt:

Post Postao/la Roemello89 » 26 feb 2011, 00:13

voLume je napisao/la:Pozdrav svim Bavarcima!!!
Sutra do pobjede protiv Dortmunda. :D
pobjedit cemo sigurno.... ja ev gledat cu tekmu s bratom(pravi dortmundovac) samo se molim da ne bude belaja medju nama jer ja ipak navijam za FC Bayern...... pozz
Željezničar Za Život Cijeli 19TM87

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 26 feb 2011, 00:19

Naravno da Kraft i Neuer ne idu u isti koš ali nema tu brat bratu puno razlike . Tu im je kvaliteta negdje , jedino što je iskustvo na Neuerovoj strani ;) Nakon ove tekme u LP Kraft je dobio puno na samopouzdanju i vjerujem da će do kraja sezone pokazati da Neuer nije potreban Bayernu . I ja bi se **** da sam onako branio i da mi traže zamjenu ;) :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 feb 2011, 00:20

Saurman je napisao/la:Neuer je konstantno dobar zadnjih 3-4 sezone jedinica Elfa mlad..eh sad staviti Krafta u siti koš nakon par dobro odigranih partija ne ide..volio bi da ostane ali postaje pravo arogantan...
postaje arogantan, mladi kraft? kako si to zakljucio, sviju ti?
neuer nikad nije bio konstantno dobar, 3 dobre tekme, 1 pusha! skloniji je kiksevima vise nego sto vi mislite/vjerujete.
nek´ vam bude na umu da u slucaju kraftovog ostanka (daj boze) ostaje i 20+ miliona, koja su potrebnija za druga mjesta u ekipi, gdje kudikamo vise skripi.
Vom Jäger zum Gejagten

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 26 feb 2011, 00:25

geronimo je napisao/la: neuer nikad nije bio konstantno dobar, 3 dobre tekme, 1 pusha! skloniji je kiksevima vise nego sto vi mislite/vjerujete.
nek´ vam bude na umu da u slucaju kraftovog ostanka (daj boze) ostaje i 20+ miliona, koja su potrebnija za druga mjesta u ekipi, gdje kudikamo vise skripi.
Upravo tako Gero . Kad se samo sjetim kakve je golove primao ... U stilu Piplice :lol: Zna on i odbraniti ali i zna primiti gol . Ako Kraftu svaka druga tekma bude kao ova protiv Intera ja sam za to da ostane :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.