Covjek je vec dao oko 30 golova i VI ste kao neki strucnjaci i kazete da on nema pojma !
Celzi daje za njeg 42 mil € i ta se ponuda glatko odbije i opet VI ste pametniji od svih svjetskih strucnjaka i kazete da je on los igrac.
To je sto se tice Gomeza, a sto se tice utakmice napisao bih sljedece :
Igrali smo preporodjeno, onako igru nisam vidio odavno, al znaci bas odavno nismo igrali ovako na svjetskom nivou.
Igrac koji me je pozitivno iznenadio je Gustavo, taj je covjek strasan, zatvorio je sve sto se moglo zatvoriti, sjajno iznosenje lopte, Haubica u lijevoj nogi
Švajni je igro kapitenski ( mislim da on treba biti kapiten ) sjajno u defanzivi takodjer i u ofanzivi. Imao je nekoliko sitnih gresaka koje mu ja halalim, bas kao i Gustavo.
Robben neuhvatljiv sta drugo reci.
Odbrana napokon nije primila gol i to je proizvod dobre igre, pozrtvanosti, koncetraciji tokom citave utakmice uigranost, svi su dobro odradili svoj dio posla I Thyimo I Breno i Badtruber
Naravno moramo spomenuti sjajnog Krafta, ako ovako nastavi nema potrebe da kupukjemo golmana (neurea) jer cemo imati strasnog mladog golmana, time cemo jos ustedit pare za nekog jakog Branica.
u Napadu pored strasnog Robbena, Fenomenalnog Gomeza
Sve u svemu jako sam zadovoljan ovom utakmicom, i bas ova utakmica nam daje nadu da mozemo daleko dogurat U LP ia zasto ne ponoviti uspijeh od prosle godine.