Kraljevina Jugoslavije: Velez
SFRJ: Velez
BiH: Sarajevo
Vi ste jedino bolji poslije rata
Po čemu ste bolji u Jugoslaviji bili?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:44Kraljevina Jugoslavije: Velez
Velez vs Sarajevo (SFRJ)Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:45Po čemu ste bolji u Jugoslaviji bili?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:44Kraljevina Jugoslavije: Velez
Koliko ste titula osvojili?
Aj Boracletsgofighter je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:48Ispadoše navijači Veleža kao ekipa koja se krila u Šervudskoj šumi, u najmanju ruku.
Sve poštenjačina do poštenjačine, oličenje poštenja i razmjevanja prema drugima !
Ali kad se vratimo malo u nazad, ko iole prati domaći fudbal i zaviri i arhive federalne lige i krađa na relaciji Velež - svi ostali, doćiće do podataka koji će mnoge navesti na razmišljanje da li su navijači Veleža zaista ovakvi kakvi se predstavljaju ili je ovo samo predstava za nas lakvjernike!?
Uzmi u obzir da Velez ima i vise navijaca i simpatizera od Sarajeva u ExYu i po cijelom Balkanu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:49Velez vs Sarajevo (SFRJ)Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:45Po čemu ste bolji u Jugoslaviji bili?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:44
U Jugoslaviji imamo bolji medjusobni skor. Imamo vise utakmica i pobjeda u Evropi. Vise smo puta bili u top 3 od vas (7-4). Ok, imamo isto trofeja. Vise smo puta igrali finale kupa. Mi smo samo jednom ispali u drugu ligu, a vi dva puta. Mi smo cak i igrali evropsko proljece![]()
RollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:51Uzmi u obzir da Velez ima i vise navijaca i simpatizera od Sarajeva u ExYu i po cijelom Balkanu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:49Velez vs Sarajevo (SFRJ)Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:45
Po čemu ste bolji u Jugoslaviji bili?
U Jugoslaviji imamo bolji medjusobni skor. Imamo vise utakmica i pobjeda u Evropi. Vise smo puta bili u top 3 od vas (7-4). Ok, imamo isto trofeja. Vise smo puta igrali finale kupa. Mi smo samo jednom ispali u drugu ligu, a vi dva puta. Mi smo cak i igrali evropsko proljece![]()
O cemu pricas jadan, gdje smo god gostovali u Federalnoj uglavnom podršku dobivali od domacih navijaca zbog borbe protiv kriminalaca.letsgofighter je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:48Ispadoše navijači Veleža kao ekipa koja se krila u Šervudskoj šumi, u najmanju ruku.
Sve poštenjačina do poštenjačine, oličenje poštenja i razmjevanja prema drugima !
Ali kad se vratimo malo u nazad, ko iole prati domaći fudbal i zaviri i arhive federalne lige i krađa na relaciji Velež - svi ostali, doćiće do podataka koji će mnoge navesti na razmišljanje da li su navijači Veleža zaista ovakvi kakvi se predstavljaju ili je ovo samo predstava za nas lakvjernike!?
I zato ste veći klub?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:49Velez vs Sarajevo (SFRJ)Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:45Po čemu ste bolji u Jugoslaviji bili?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:44
Kako si došao do tog podatka?RollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:51Uzmi u obzir da Velez ima i vise navijaca i simpatizera od Sarajeva u ExYu i po cijelom Balkanu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:49Velez vs Sarajevo (SFRJ)Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:45
Yugoslav Cup:Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:57I zato ste veći klub?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:49Velez vs Sarajevo (SFRJ)Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:45
Nemrem bilivit.
Imamo isto trofejasamo što je jedan od tih trofeja utješna nagrada
![]()
Imate i sad taj jedan utješni trofej![]()
100 % tačan podatak.Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:59Kako si došao do tog podatka?RollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:51Uzmi u obzir da Velez ima i vise navijaca i simpatizera od Sarajeva u ExYu i po cijelom Balkanu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:49
Velez vs Sarajevo (SFRJ)
Tebi fakat isto osvojio ligu ili kup?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:59Yugoslav Cup:Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:57I zato ste veći klub?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:49
Velez vs Sarajevo (SFRJ)
Nemrem bilivit.
Imamo isto trofejasamo što je jedan od tih trofeja utješna nagrada
![]()
Imate i sad taj jedan utješni trofej![]()
Winners (2): 1980–81, 1985–86
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
2:2
Haj ne riseShategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:59Kako si došao do tog podatka?RollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:51Uzmi u obzir da Velez ima i vise navijaca i simpatizera od Sarajeva u ExYu i po cijelom Balkanu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:49
Velez vs Sarajevo (SFRJ)
Ma dobro, nekako se ocekivalo da ce na pocetku napraviti neki hajc i niz rezultata. Pozitivni sokShategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:22Mirza je izgubljen došao.LeonProfessional je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:13Mogao bi Mirza danas otkaz popusiti.
Pravo vrijeme da novi trener u pauzi bar malo se upozna s ekipom.
Ocito je Mirza i svlacionicu izgubio, kako pisu ovi upuceni na temi Sarajeva.
E veliko je pitanje, da li bolje kiksati pa da ode Mirza ili dobiti pa da on ostane.![]()
Njega razumijem, al Mirvića nikako.
Jest, baš ćemo stići 10 bodova zaostatka![]()
Znači da vjerujemo tebiRollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2023, 09:00100 % tačan podatak.Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:59Kako si došao do tog podatka?RollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:51
Uzmi u obzir da Velez ima i vise navijaca i simpatizera od Sarajeva u ExYu i po cijelom Balkanu.
Imate. Više i od Hajduka i Zvezde zajedno.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 09:01Haj ne riseShategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:59Kako si došao do tog podatka?RollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:51
Uzmi u obzir da Velez ima i vise navijaca i simpatizera od Sarajeva u ExYu i po cijelom Balkanu.![]()
Svi znamo da mi imamo vise navijaca
Trenutno korisnika/ca: Balorda, ebi46, laszlo, svrakino1921 i 22 gosta.