Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tesko je promjeniti necije misljenje, al ne treba se ni truditi. Neki misle da smo protiv Nigerije igrali bez beka, neki misle da je Ciro ostavio Papetu ekipu i slLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:22gledam neku noc penale arsenal - sporting cini mi se. Golman arsenala je bio na jednoj lopti i malo mu je falilo da odbrani. I bas sam pratio i vidio covjek se smije, kiselo ali smije se. Zna da mu je malo falilo i da mu se izvodjac izvukao. ne znam jel tebi kad krivo bilo toliko da se smijes od muke ali meni jeste. mozda i grijesim
moramo pokusati vjerovati da Belmin nije to uradio jer je nas igrac prvo a drugo ozbiljne su to optuzbe i stvari, koje mogu njegovu karijeru ugroziti.JavierBosnia je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:32Tesko je promjeniti necije misljenje, al ne treba se ni truditi. Neki misle da smo protiv Nigerije igrali bez beka, neki misle da je Ciro ostavio Papetu ekipu i slLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:22gledam neku noc penale arsenal - sporting cini mi se. Golman arsenala je bio na jednoj lopti i malo mu je falilo da odbrani. I bas sam pratio i vidio covjek se smije, kiselo ali smije se. Zna da mu je malo falilo i da mu se izvodjac izvukao. ne znam jel tebi kad krivo bilo toliko da se smijes od muke ali meni jeste. mozda i grijesim
I ovdje su Begi zamjerali da se smije nakon ispadanja, covjek ljut ko ris bio citavu utakmicu, al kad znas da je gotovo onda reakcija nekada i nema veze. Meni je Belminov osmijeh ironican bio i rezultat neke nevjerice, a ne radosti. No dobro neka shvaca kako ko hoce
Imas li jos slika ?Kimun je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:29Pa ima li iko stida i srama za ovo sto se desava u klubu. Nigdje masine, nigdje radnika. Vidi na sta nam lici stadion grob te ebo. Pa nikad se ne vratili ovde, izgubili danas aBd 0:3. Fuj vukoebino, gdje mi zivimo jbt. Fuj fuj fuj. Hoce li se iko oglasiti iz kluba. Mandicu debilu kakav je ovo asfalt oko stadiona jeli te stid fuj
![]()
Ramsdale nije hodao po gradu i blatio Artetu prije utakmice, Ramsdale nije povukao ruku s lopte na kojoj je bio pri penalu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:22gledam neku noc penale arsenal - sporting cini mi se. Golman arsenala je bio na jednoj lopti i malo mu je falilo da odbrani. I bas sam pratio i vidio covjek se smije, kiselo ali smije se. Zna da mu je malo falilo i da mu se izvodjac izvukao. ne znam jel tebi kad krivo bilo toliko da se smijes od muke ali meni jeste. mozda i grijesimnapoleon72 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:16Renan nije ni zasluzio prvu postavu. Cirjak je zasluzio minute, yebo mu Balta sina smotanog, sta ce ti frajer pokretan ko autobus protiv mrtvog Posusja. Ona slina na golu, hoces li se opet kezit kad gol primis majku ti yebem?
Tuga golema, kakvih nas ima...Kimun je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:29Pa ima li iko stida i srama za ovo sto se desava u klubu. Nigdje masine, nigdje radnika. Vidi na sta nam lici stadion grob te ebo. Pa nikad se ne vratili ovde, izgubili danas aBd 0:3. Fuj vukoebino, gdje mi zivimo jbt. Fuj fuj fuj. Hoce li se iko oglasiti iz kluba. Mandicu debilu kakav je ovo asfalt oko stadiona jeli te stid fuj
![]()
a ako stvarno mislis da je to namjera Belmina bila onda on mora biti persona non grata ali nije on neki stari kenjac namazani ili fakin da to radi. ne znam, preozbiljno je to..napoleon72 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:39Ramsdale nije hodao po gradu i blatio Artetu prije utakmice, Ramsdale nije povukao ruku s lopte na kojoj je bio pri penalu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:22gledam neku noc penale arsenal - sporting cini mi se. Golman arsenala je bio na jednoj lopti i malo mu je falilo da odbrani. I bas sam pratio i vidio covjek se smije, kiselo ali smije se. Zna da mu je malo falilo i da mu se izvodjac izvukao. ne znam jel tebi kad krivo bilo toliko da se smijes od muke ali meni jeste. mozda i grijesimnapoleon72 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:16Renan nije ni zasluzio prvu postavu. Cirjak je zasluzio minute, yebo mu Balta sina smotanog, sta ce ti frajer pokretan ko autobus protiv mrtvog Posusja. Ona slina na golu, hoces li se opet kezit kad gol primis majku ti yebem?
Najaci komentar na postavuNadam se da će do kraja priprema iskristalizirati prvih jedanaest.
Kada počinje sezona?
To. Ignorise Dala, namjerno. Da ovaj ne pokaze svoj ogromni potencijal.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], PeppermintSA i 62 gosta.