Ma Gulisha jest, al Kyeremeh... Jbg, i kazem da se Kyeremeh nije morao zadrzat nego gurnut na pozajmicu a Ikica u rotaciju. Generalno nije pametno rijesit se provjerenog igraca zbog anonimusa.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 16:49Po meni, Guliashvili puno konkretniji i neuporedivo bolji u driblingu što je možda i najbitnije za jedno krilo.napoleon72 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 15:55Gulisha treba igrat, dobar je, brz, jak, ima solidnu tehniku. Kyeremeha upisat u kakav atletski klub, tamnoputi Sisic. Nadam se da ce se Ikic vratit kod novog trenera a ne trazit neki raskid ili nesta radi tretmana, najbolje krilo smo nabili nogom u pm.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Tromo , jalovo , bezidejno , nepostojeci penal . Sve u svemu tanko skroz .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- napoleon72
- Kontakt:
Trci kupi 6 tuborga i kolut sudzuke, i uzmi kilu mandarina al proberi da nisu truhle
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Vraćamo se na Koševo botu.Herson je napisao/la: ↑20 mar 2023, 17:17Cuj ovog bota, vracamo se![]()
![]()
Gdje se vracamo? 11 kola prije kraja sezone ekipa ispala iz borbe za Evropu. U 4 derbija odigrana ove polusezone, od mogucih 12 bodova osvojili 4 boda. Najveci neprijatelji kluba su oni koji pokusavaju izvuci neke pozitivne stvari iz dosadasnjih utakmica, a pogotovo ove danasnje. Ni u jednom segmentu fudbalske igre ekipa se nije pomjerila ni milimetar naprijed, od prve pripremne utakmice do ove danasnje, a to je nekih 2 mjeseca. Od iznosenja lopte sa nase polovine, organizacije napade, kretnji bez lopte, pa onaj pokusaj presinga... sve cista 0. Bez uigrane akcije, bez plana, bez vizije. A to su i pokazale utakmice protiv Zrinjskog, Veleza i Zelje. Nista se i ne pokusava promijeniti i unaprijediti, sve se vecinom svodi na isto, 4231 formacija, svako kolo se izrotira par igraca i to je u sustini to. Sto prije smijeniti trenera i pokusati spasiti sljedecu sezonu dok nije kasno.
Najbolji moguci sastav jeLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 mar 2023, 16:26harixs je napisao/la: ↑20 mar 2023, 16:17Slažem se sa ovim, moze ovo ali zadnjih pola sata kada se uspori igra.ZipSarajevo je napisao/la: ↑20 mar 2023, 16:00
Ne moze ovaj sastav da igra, ovde u sredini niko ne moze da trci niti imaju agresivnost potrebnu. Ovde fali Dokanovic umjesto Balte, da bi to moglo bolje izgledati...
Dal je ubijen u pojam i od njega se nema sta očekivati u sledecim utakmicama. Protiv Širokog je pokazivao neke znakove života ali danas vrlo slab.
Ja bi probao sa Guliash na AMF a desno Kayra ili Džafića.
alo strucnjaci bez Balte ne ide sredina. Pa koje po vama ta radilica u sredini?
Sahinovic
Serbecic Balta Martinovic
Mulalic Vrancic Cirjak Radovic
Gulas Zilkic
Catakovic
A na klupi zna se, gdin Sablic

I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa ko ce trcati ovde u sredini Balta trom, al korektno igra, Vrancic spor, Avramovski ko na iglama, nema snage niti agresivnosti.nokee je napisao/la: ↑20 mar 2023, 16:16Pa koji nam sastan igra od pocetka u sredini?ZipSarajevo je napisao/la: ↑20 mar 2023, 16:00Ne moze ovaj sastav da igra, ovde u sredini niko ne moze da trci niti imaju agresivnost potrebnu. Ovde fali Dokanovic umjesto Balte, da bi to moglo bolje izgledati...
Kako ba nema agresivnosti, Balta najagresivniji igras u ligi! Nema Djokanovica sa ovim ili sa nekim drugim sastavom kako god okrenes. Tako da.. A meni je Vrancic danas odlicno igrao u defanzivi iako nema on toliki radius kretanja kao pravi dm.
@Lobudarac ja se nadam da je Mirza bivsi a samim tim i da je Dal klupa.. A fraer i ono malo sto zna on ne pokazuje jer je totalno van forme..
Mora neko trcati.
Balta dok je u kontaktu dobar je, cim mu neko pobjegne, ne moze ga stici jer je spor...
Pa koga imamo u sredini da ga stavis? Dal jel, on ce nam trcati..ZipSarajevo je napisao/la: ↑20 mar 2023, 19:19Pa ko ce trcati ovde u sredini Balta trom, al korektno igra, Vrancic spor, Avramovski ko na iglama, nema snage niti agresivnosti.nokee je napisao/la: ↑20 mar 2023, 16:16Pa koji nam sastan igra od pocetka u sredini?ZipSarajevo je napisao/la: ↑20 mar 2023, 16:00
Ne moze ovaj sastav da igra, ovde u sredini niko ne moze da trci niti imaju agresivnost potrebnu. Ovde fali Dokanovic umjesto Balte, da bi to moglo bolje izgledati...
Kako ba nema agresivnosti, Balta najagresivniji igras u ligi! Nema Djokanovica sa ovim ili sa nekim drugim sastavom kako god okrenes. Tako da.. A meni je Vrancic danas odlicno igrao u defanzivi iako nema on toliki radius kretanja kao pravi dm.
@Lobudarac ja se nadam da je Mirza bivsi a samim tim i da je Dal klupa.. A fraer i ono malo sto zna on ne pokazuje jer je totalno van forme..
Mora neko trcati.
Balta dok je u kontaktu dobar je, cim mu neko pobjegne, ne moze ga stici jer je spor...
Ono pozitivno sto se na prvu vidi u ovom drugom dijelu prvenstva je da je ekipa dosta cvrsca, izbalansirana bolje nego prije, sa vise karakternih igraca..
Odbrana veliki plus u odnosu na proslu polusezonu,
Vec se vidi nekoliko igraca da su pojacanja. Tj po meni jedino se Renan i Francis jos ne mogu zvati pojacanjima, ostali su unaprijedili igru na svojim pozicijama.
Sta nam treba?
Po meni sa bas kvalitetnim trenerom, koji ce znati sta hoce od ekipe i povratkom na kosevo, to bi bilo puno bolje. Naravno Sistem-kontinuitet-stabilnost..
Odbrana veliki plus u odnosu na proslu polusezonu,
Vec se vidi nekoliko igraca da su pojacanja. Tj po meni jedino se Renan i Francis jos ne mogu zvati pojacanjima, ostali su unaprijedili igru na svojim pozicijama.
Sta nam treba?
Po meni sa bas kvalitetnim trenerom, koji ce znati sta hoce od ekipe i povratkom na kosevo, to bi bilo puno bolje. Naravno Sistem-kontinuitet-stabilnost..
-
- Kontakt:
Sta je sa Kodrom?
Dalara je to danas samo i radio, mada je trčanje krupna riječ, on je trčkarao, a i ono lopti što je dobio usrao je svaku.nokee je napisao/la: ↑20 mar 2023, 19:44Pa koga imamo u sredini da ga stavis? Dal jel, on ce nam trcati..ZipSarajevo je napisao/la: ↑20 mar 2023, 19:19Pa ko ce trcati ovde u sredini Balta trom, al korektno igra, Vrancic spor, Avramovski ko na iglama, nema snage niti agresivnosti.nokee je napisao/la: ↑20 mar 2023, 16:16
Pa koji nam sastan igra od pocetka u sredini?
Mora neko trcati.
-
- Kontakt:
Pa ekipa je lose selektovana.nokee je napisao/la: ↑20 mar 2023, 19:44Pa koga imamo u sredini da ga stavis? Dal jel, on ce nam trcati..ZipSarajevo je napisao/la: ↑20 mar 2023, 19:19Pa ko ce trcati ovde u sredini Balta trom, al korektno igra, Vrancic spor, Avramovski ko na iglama, nema snage niti agresivnosti.nokee je napisao/la: ↑20 mar 2023, 16:16
Pa koji nam sastan igra od pocetka u sredini?
Mora neko trcati.
Samo kazem da od ovog veznog reda ne treba ocekivati cuda.
Ovde treba igrac trkac, a ovi su tromi.
Zato se i ne mozemo sastaviti jer nam je sredina qurac.
Jel otisao?
https://www.tiktok.com/@luansaantanna02 ... 3X8xK&_r=1
ovo nam je novi kamerman, bio je i u par videa za dresove oko fan shopa... Kako li su njrga nafatali nije mi jasno hahaha xD
'elem, svaka cast ekipi na pobjedi, idemo jako
ovo nam je novi kamerman, bio je i u par videa za dresove oko fan shopa... Kako li su njrga nafatali nije mi jasno hahaha xD
-
- Kontakt:
Ne vjerujem da je kamerman, on radi Renanu za socialne medije a i uvezan je sa ovim Outlier FCGhost67 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 20:19https://www.tiktok.com/@luansaantanna02 ... 3X8xK&_r=1
-
- Kontakt:
Evo opet coporativno napadaju aylicime pudlice
Zipche poznati bot i magodica bobica 
Dokle je Danin, Kenoooo ?
Dokle je Danin, Kenoooo ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, ErosViverosViv, gh0stHZ, NeSamSafetee, rimljanin90, skoJaa i 35 gostiju.