Svi govore o nekoj pauzi ovo ono, a već u slijedeću subotu ili možda čak i petak se liga nastavlja. Vremena je def. malo.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑20 mar 2023, 21:11Kakav god da je taj Pranjić, već juče je trebao da počne sa treninzima u Slobodi. Nadam se da amateri neće potrošiti cijelu reprezentativnu pauzu na pregovore i natezanja, nego da će novog trenera, bio to Pranjić ili neko treći, dovesti što prije i da se što više treninga odradi u toku reprezentativne pauze, da bi samim time novi trener imao što bolji uvid u forme igrača i štošta još... Po ko zna koji put ću reći, nećemo im valjda mi na forumu ovdje govoriti šta i kako treba da rade...![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
pa baš, puna im usta pauze, kao da je zimska a ne reprezentativna, vremena je definitivno malo, premalo...Sky9 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 21:13Svi govore o nekoj pauzi ovo ono, a već u slijedeću subotu ili možda čak i petak se liga nastavlja. Vremena je def. malo.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑20 mar 2023, 21:11Kakav god da je taj Pranjić, već juče je trebao da počne sa treninzima u Slobodi. Nadam se da amateri neće potrošiti cijelu reprezentativnu pauzu na pregovore i natezanja, nego da će novog trenera, bio to Pranjić ili neko treći, dovesti što prije i da se što više treninga odradi u toku reprezentativne pauze, da bi samim time novi trener imao što bolji uvid u forme igrača i štošta još... Po ko zna koji put ću reći, nećemo im valjda mi na forumu ovdje govoriti šta i kako treba da rade...![]()
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
Malo komentari na temi FKS, a zatim ovdje. Ocigledno navijas za oba kluba istovremeno. Zanimljivo..NazorUso je napisao/la: ↑20 mar 2023, 20:18Jedan moj poznanik je igrao pod palicom Pranjica. Kaze da je izuzetno strog i moderan trener. Jako je samostalan, ne voli da mu se drugi mijesaju u posao. Istina, vodio je nizeligase u Hrvatskoj, ali samo iz razloga sto nije zelio biti pomocnik nekome, nego je zelio razvijati karijeru "prvog trenera".
Po meni dobar izbor ako dodje.
Ne branim momka, ali moram reći da piše na većini tema klubova iz PL i Federalke...invictus2020 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 21:24Malo komentari na temi FKS, a zatim ovdje. Ocigledno navijas za oba kluba istovremeno. Zanimljivo..NazorUso je napisao/la: ↑20 mar 2023, 20:18Jedan moj poznanik je igrao pod palicom Pranjica. Kaze da je izuzetno strog i moderan trener. Jako je samostalan, ne voli da mu se drugi mijesaju u posao. Istina, vodio je nizeligase u Hrvatskoj, ali samo iz razloga sto nije zelio biti pomocnik nekome, nego je zelio razvijati karijeru "prvog trenera".
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Rece neko kome je ovo prvi postinvictus2020 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 21:24Malo komentari na temi FKS, a zatim ovdje. Ocigledno navijas za oba kluba istovremeno. Zanimljivo..NazorUso je napisao/la: ↑20 mar 2023, 20:18Jedan moj poznanik je igrao pod palicom Pranjica. Kaze da je izuzetno strog i moderan trener. Jako je samostalan, ne voli da mu se drugi mijesaju u posao. Istina, vodio je nizeligase u Hrvatskoj, ali samo iz razloga sto nije zelio biti pomocnik nekome, nego je zelio razvijati karijeru "prvog trenera".

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
Sky9 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 21:25Ne branim momka, ali moram reći da piše na većini tema klubova iz PL i Federalke...invictus2020 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 21:24Malo komentari na temi FKS, a zatim ovdje. Ocigledno navijas za oba kluba istovremeno. Zanimljivo..NazorUso je napisao/la: ↑20 mar 2023, 20:18Jedan moj poznanik je igrao pod palicom Pranjica. Kaze da je izuzetno strog i moderan trener. Jako je samostalan, ne voli da mu se drugi mijesaju u posao. Istina, vodio je nizeligase u Hrvatskoj, ali samo iz razloga sto nije zelio biti pomocnik nekome, nego je zelio razvijati karijeru "prvog trenera".
invictus2020 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 21:30Mislim da na planeti ne postoji persona koja navija za Slobodu i Sarajevo istovremeno.Sky9 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 21:25Ne branim momka, ali moram reći da piše na većini tema klubova iz PL i Federalke...invictus2020 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 21:24
Malo komentari na temi FKS, a zatim ovdje. Ocigledno navijas za oba kluba istovremeno. Zanimljivo..
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Spominje se trenersko,a ne igračko iskustvo.,karijera,itd.tuzlak1987 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 21:07Ban ko uopste uporedi Jahica i Pranjica.
Jedan nije izasao iz ove mocvare, drugi igrao 15 godina po Evropi i 10 godina za Hrvatsku. Bukvalno da se zapitas sto njemu ovo treba, posao u PL nije referenca za bilo sta.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Kako god. Kakvo je to trenersko iskustvo celicni imao, osim sto je uspio ispast sa Slavenom??HPCompaq je napisao/la: ↑20 mar 2023, 22:11Spominje se trenersko,a ne igračko iskustvo.,karijera,itd.tuzlak1987 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 21:07Ban ko uopste uporedi Jahica i Pranjica.
Jedan nije izasao iz ove mocvare, drugi igrao 15 godina po Evropi i 10 godina za Hrvatsku. Bukvalno da se zapitas sto njemu ovo treba, posao u PL nije referenca za bilo sta.
A opet Pranjic, za razliku od celicnog, ima nekog i trenerskog iskustva. I na kraju krajeva kad imas tako bogatu karijeru kao igraca, moras imat nekog fudbalskog znanja a vjerovatno i trenerskog
Volim tebe, više od sebe
Povedi nas Pranjicu 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gledao nas je u vrapčićima... E baš je imao šta vidjeti

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sa srećom, da nas aBd ostaviš u prvoj ligi. Amin.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovo je odlicno, prvo sto je trener iz druge drzave a drugo nece bit jaran sa pojedinim igracima i ispijat kafe i tako to, dobar potez uprave, nozda sad dovede nekog igraca iz hrvatske ako ostanemo a sig da ima poznanstva sirom evrope
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jel ugovor do kraja sezone ili duže?
Babuka nećemo u prvu je.bote.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 22:48Sa srećom, da nas aBd ostaviš u prvoj ligi. Amin.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne navlačiSky9 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 22:52Babuka nećemo u prvu je.bote.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 22:48Sa srećom, da nas aBd ostaviš u prvoj ligi. Amin.![]()

Trenutno korisnika/ca: rukometubih23 i 2 gosta.