Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja slab sa lovom i bash danas govorim odo opalit vecinu tekmi 3 ili 4+, i stavim na neki minimalac 4 tekme 3+ i jednu 4+ (emen) i dodam 4+ ove iz prve lige, venlo ovaj. 1-0 na poluvremenu. Dobro bi mi bilo da dodje 4+ da sutra igram sta sa rahatlukomDevil je napisao/la:Jos MVV i cela liga 4+.![]()
Možda budem večeras,ali zasad nisam ništa razradio,tek ću ujutru uz kahvu .legenda reala je napisao/la: hary hoš biti večeras da vidim jesi šta razradio
Sanchez_8 je napisao/la:Medvescak - Alba 1 tr. 2 ili cita 2 na pobjedu Albe
harry_90 je napisao/la:Možda budem večeras,ali zasad nisam ništa razradio,tek ću ujutru uz kahvu .legenda reala je napisao/la: hary hoš biti večeras da vidim jesi šta razradio
Ja sam za Ingolstadt barem imao neku statistiku, koja je govorila da su išli 18/19 zadnjih tekma over...a vas sam lijepo pitao, da mi neko kaze zasto, zasto 2legenda reala je napisao/la:izađe i onaj Ingolstad sjajnomandraX je napisao/la:Dobro vam stručnjaci izađe ovaj M'gladbach 2 ...
Mislim da je to, laicki receno, 1:0 ili 2:0 .. Ali nisam siguraneldintyson je napisao/la:razumijel se ko u ovaj ragbi gubi mi st helen 18 0
cekam jos to i almagra i tipsarevica al bezveze ovo odigro i gubi u pmKop je napisao/la:Mislim da je to, laicki receno, 1:0 ili 2:0 .. Ali nisam siguraneldintyson je napisao/la:razumijel se ko u ovaj ragbi gubi mi st helen 18 0![]()
Bice tu jos dosta ...poena, nazovimo to tako.
Zijanio si to, vrlo vjerovatno.eldintyson je napisao/la:cekam jos to i almagra i tipsarevica al bezveze ovo odigro i gubi u pmKop je napisao/la:Mislim da je to, laicki receno, 1:0 ili 2:0 .. Ali nisam siguraneldintyson je napisao/la:razumijel se ko u ovaj ragbi gubi mi st helen 18 0![]()
Bice tu jos dosta ...poena, nazovimo to tako.
Ako Miami ide preko moraju i pomenuta dvojica!Sanchez_8 je napisao/la:Miami preko 104
Wade preko
Lebron ispod
Granger ispod
Ajde vidjet cemoAzdaha je napisao/la:Ako Miami ide preko moraju i pomenuta dvojica!Sanchez_8 je napisao/la:Miami preko 104
Wade preko
Lebron ispod
Granger ispod
mandraX je napisao/la:Ja sam za Ingolstadt barem imao neku statistiku, koja je govorila da su išli 18/19 zadnjih tekma over...a vas sam lijepo pitao, da mi neko kaze zasto, zasto 2legenda reala je napisao/la:izađe i onaj Ingolstad sjajnomandraX je napisao/la:Dobro vam stručnjaci izađe ovaj M'gladbach 2 ...![]()
sutite, jer pojma nemate o cemu pisete, lupnete bez veze, pa kud puklo da puklo...ne prosipaj se vise Bogati...prije nego što izbacis neki svoj par, neku prognozu, prvo je malo prostudiraj, a ne na prvu izbacivati ovuda nekakve tvoje šupljake...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.