Idealna prilika za pobijediti nikad goru Slovačku, za koju je i njihova javnost skroz malo zainteresovana, a mi u naletu i sa dobrom postavom/igračima.
Večeras 3 boda lagana ko kuća, a strijelci Demirović i Ahmedhodžić za rođendane

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Jel Husara prezivio ovu informaciju? Nije valjda dzaba lovu dao?
Ide pljuvanje po Faruku za jedno pola sata ali očekujem da će ga @MoodyHank smiriti
Husara bolan pa covjek hara za Hirvarda USC u nikad jacoj Madjarskom premijer shipu odkud on na tribini?
Kako 60% brate ?Ghuraba je napisao/la: ↑26 mar 2023, 12:09Vecerasnja pobjeda bi znacila da smo 60% na prvenstvu. Ako su potpuno suzbili euforiju i ako svi budu dali 200% od sebe, pobjeda insallah nece izostati. U nastavku kvalifikacija bi se morao dobiti Lux kod kuce, a ostalo cak i kad bismo sve igrali na X - to bi nam 95% bilo dovoljno za plasman (uz naravno 6b protiv Lihtenstajna).
Prvenstveno se nadam da je Dzeko potpuno spreman, jer s njim smo totalno druga dimenzija. Najvise me strah za zadnju liniju, posto iskreno nemam povjerenja ni u jednog od njih osim Ahmedhodzica. U veznom redu mora krenuti s tri ista igraca, jer Cimirot i Prcic nikad ne mogu pruziti ono sto Tahirovic prirodno u sebi ima. Valjda nije mislio na njega kao nekog ko nije svjez, kad je naglasio da ce igrati najsvjeziji. Mozda cak ne bi bilo lose da u drugom poluvremenu proba Stevanovica desno umjesto Dedica, a da Dedica prebaci lijevo umjesto Gazibegovica. Uvjeren sam da bi on i po lijevoj strani bio bolji i korisniji od Jusufa, mada opet ne znam koliko je pametno mijenjati poziciju momku koji razvaljuje na ovoj trenutnoj.
Sretno veceras!![]()
Naravno da treba ici tekmu po tekmu, ali prostom matematikom dodjes do tog procenta. Pod pretpostavkom da nam je u ovakvoj grupi dovoljno nekih 18 bodova za drugo mjesto, te da i prije pocetka kvalifikacija imamo 6 sigurnih bodova protiv Lihtenstajna - onda ti je 6 bodova iz prve dvije utakmica 50% od 12 koje moras osvojiti. Medjutim, buduci da u drugoj utakmici dobijas glavnog konkurenta za drugo mjesto na njegovom terenu - onda je to malo vise od tih 50%.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 12:46Kako 60% brate ?
Tek druga utakmica, a ima ih jos osam nakon ove
Polahko tekmu po tekmu
kroz baraz se ide u LN sada, a kroz kvalifikacije na EURO direktno 2Pensioner26 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 13:08Zar ne idu drugoplasirani u baraže? Kakva su trenutno pravila za EURO?
Ako večeras pobijedimo Slovačku možda nismo 60% na prvenstvu ali veliki dio posla bi riješili. Dvije od 6 pobjeda "pod moranjem" bi već imao, ostanu još nominalno slabiji protivnici. Portugal ne računam.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑21 jan 2023, 10:57Posmatrajući zadnja dva kvalifikaciona ciklusa za Evropsko prvenstvo pokazalo se da, u grupama gdje ima šest reprezentacija, svaki broj bodova koji je veći od 19 garantuje drugo mjesto u grupi. Prvenstveno Bahi to nije jasno da mi ne moramo biti prvi, nego i da kao drugi možemo ići.
Liechtenstein 2x, Luxemburg 2x, Slovačku i Island po jednom da pobijediš to je već 18 bodova. Ostanu ti još 4 utakmice da negdje skupiš 2 boda, a Bajević (sa lošijom ekipom) i Petev su pokazali da se i protiv najjačih može izvući X.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.