BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Dobro je što su ostali konkurenti za 2. mjesto, kvalitetom u par deka. Tu će biti more međusobno otkinutih bodova i neriješenih.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odds suggest 15-16 of these 20 will go straight through.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Imamo nikad laksu grupu, imamo situaciju da idu prva dva direktno, pored toga imamo zagarantovan i baraz. Ne odemo li na euro, nek se ispisu iz knjige rodjenih.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Sad il nikad realno najbolja sansa ikad koji smo imali da odemo na veliko takmicenje
Ali lagano tekmu po tekmu
Ali lagano tekmu po tekmu
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mogli bi imati domaću utakmicu u Luxemburgu tamo na kraju kvala, jest da im je stadion ovaj novi mali baš (9000 samo prima), naročito još ako budemo pred kvalifikacijom ili već kvalifikovani. 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Golmani: Sehic, Piric, Vasilj
Odbrana: Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Milicevic, Barisic, Kolasinac, Dedic, Gazibegovic, Jasic
Sredina: Hadziahmetovic, Krunic, Tahirovic, Pjanic, Cimirot, Prcic,
Napad: Dzeko, Demirovic, Prevljak, Hamulic, Stevanovic
Po meni ovo je najbolji spisak reprezentativaca koji mozemo imati za naredno okupljanje u Junu. 22 igraca na spisku, nek taj jedan bude Zolotic ili Kovacevic.
Ova reprezentacija mora nastaviti igrati 352 formaciju koja nam definitivno odgovara iz vise razloga, a prvenstveno jer krila nemamo, a Kolasinac i Dedic na wingbackovima mogu dosta problema napraviti svakoj ekipi.
Odbrana: Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Milicevic, Barisic, Kolasinac, Dedic, Gazibegovic, Jasic
Po meni ovo je najbolji spisak reprezentativaca koji mozemo imati za naredno okupljanje u Junu. 22 igraca na spisku, nek taj jedan bude Zolotic ili Kovacevic.
Ova reprezentacija mora nastaviti igrati 352 formaciju koja nam definitivno odgovara iz vise razloga, a prvenstveno jer krila nemamo, a Kolasinac i Dedic na wingbackovima mogu dosta problema napraviti svakoj ekipi.
-
- Kontakt:
Dobar pravo mada mos i golmana jednog mladog ubaciti kao treceg , ako nista karijeru mu poguratBenko123 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 14:09Golmani: Sehic, Piric, Vasilj
Dovoljno su dva iskusna
Večeras je bitno i da Portugal napuni Luksemburg.
Nama je i bod ok, to nas već nakon 2 kola stavlja u pol poziciju za nastavak kvalifikacija. Prozor u junu čini mi se Portugal vani i Luks kući, 3 boda odnosno dobiti Luks i mi bi već odradili veliki dio posla što se tiče plasmana na EP. Kasnije uzmeš 6 bodova protiv Lihtenštajna, imaš kući Slovake i vani Island i Luksemburg, čak i sa nekim lošijim rezultatima i porazima opet bi se kvalifikovali jer su Luks i Slovaci već među sobom prosuli po 2 boda a i definitivno će bit još prosipanja u trouglu Island - Slovačka - Luksemburg.
Nama je i bod ok, to nas već nakon 2 kola stavlja u pol poziciju za nastavak kvalifikacija. Prozor u junu čini mi se Portugal vani i Luks kući, 3 boda odnosno dobiti Luks i mi bi već odradili veliki dio posla što se tiče plasmana na EP. Kasnije uzmeš 6 bodova protiv Lihtenštajna, imaš kući Slovake i vani Island i Luksemburg, čak i sa nekim lošijim rezultatima i porazima opet bi se kvalifikovali jer su Luks i Slovaci već među sobom prosuli po 2 boda a i definitivno će bit još prosipanja u trouglu Island - Slovačka - Luksemburg.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Slovaci zreli za dva komada.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bod premija jer Rade Krunić ne igra večeras. Ako kojim slučajem pobjedimo polahko nam se sve otvara, šteta za Radeta...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Krunic otpao izgleda… E svasta stvarno
- kolezeljovac
- Kontakt:
Možda najbolje trojac u sredini da čine Tahirović, Prcić i Hadžiahmetović
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- LegendaIvica
- Kontakt:
Ma treba ici na pobjedu i tacka. Mene je vise strah „slabih“ ekipa poput Luksemburga i Lihtensteina. Takve ekipe su nas kostale u proslim kvalifikacijama. Da unaprijed znam da imamo ekipu koja ce dobiti te ekipe potpisao bi bod veceras. Ali posto nisam uvjeren u to, treba samo na pobjedu icibodi123 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 14:27Večeras je bitno i da Portugal napuni Luksemburg.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Eto Zehnera da nadomjesti izostanak

Zato nam je trebao onaj levat Huseinbasic...
Nemas ni jednog box to box igraca u rosteru
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Upravo to, posebno u grupama gdje imaš izrazitog favorita koji će glat prebaciti 20, u takvim grupama je dovoljno i manje od 18, a mi imamo Portugal koji je veliki favorit.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo Krunic upitan "osjetio bol na treningu" pa da pitam ja, kako i sta oni tacno treniraju? Dzeko ledja sjebo, Krunic evo navodno gotov... jel to hrvanje ili sta rade tacno?
Jel Dr Karabeg ikad nekog mogao izgurat da igra i pored bolova ili cemu on sluzi?
Jel Dr Karabeg ikad nekog mogao izgurat da igra i pored bolova ili cemu on sluzi?
Nema se šta Lihtenštajn bojati, to su amateri i uz San Marino najgora ekipa u Evropi. Luksemburg je druga priča, oni su bolji od Islanda poprilično, malo lošiji od nas i Slovaka. U našoj grupi će 16-17 bodova biti dovoljno za prolaz.LegendaIvica je napisao/la: ↑26 mar 2023, 14:36Ma treba ici na pobjedu i tacka. Mene je vise strah „slabih“ ekipa poput Luksemburga i Lihtensteina. Takve ekipe su nas kostale u proslim kvalifikacijama. Da unaprijed znam da imamo ekipu koja ce dobiti te ekipe potpisao bi bod veceras. Ali posto nisam uvjeren u to, treba samo na pobjedu icibodi123 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 14:27Večeras je bitno i da Portugal napuni Luksemburg.
Nama je i bod ok, to nas već nakon 2 kola stavlja u pol poziciju za nastavak kvalifikacija. Prozor u junu čini mi se Portugal vani i Luks kući, 3 boda odnosno dobiti Luks i mi bi već odradili veliki dio posla što se tiče plasmana na EP. Kasnije uzmeš 6 bodova protiv Lihtenštajna, imaš kući Slovake i vani Island i Luksemburg, čak i sa nekim lošijim rezultatima i porazima opet bi se kvalifikovali jer su Luks i Slovaci već među sobom prosuli po 2 boda a i definitivno će bit još prosipanja u trouglu Island - Slovačka - Luksemburg.![]()
Naravno da i večeras treba na pobjedu ići, ali bod nije smak svijeta, štaviše, za nas iz ove perspektive dobar rezultat.
Ako Krunić ne bude mogao eto novih problema, Prcić ili Cimirot će upasti, Amiru dat više slobode.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 26 mar 2023, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakva je situacija sa našim navijačima, jesu li uspjeli kupiti i koji broj karata tribina za domacina? Mislim bilo je neke priče da će na neki način moci.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Mi smo baksuzi ne bi se iznenadio da ispadnemo sa 22 boda zbog gol razlike il medjusobnog.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."