BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Dokle god igraju tatini sinovi od U15 do A reprezentacije i da menadžeri sastavljaju ekipe nećemo mi na zelenu granu .
- Shategabri
- Kontakt:
Ne možeš reći za utakmicu koju si dobio 3-0 da si bio sretan.Mow je napisao/la: ↑27 mar 2023, 03:40Evo da i ja napisem svoj zakljucak:
Bio sam na utakmici, otisao spontano, kartu kupio u putu online, niko nista nije kontrolisao od dokumenata, tenka si mogao unjeti kao na bilinom polju. Smjestio se na gostujucoj tribini koji je trebao biti zatvoren, kad nam je vec uvela UEFA sankcije, medjutim nije bio slucaj, a raja unosila sve moguce rekvizite navijacke bez problema.
Sto se tice same utakmice, slazem se da je bio kiks izaci sa istom postavkom kao protiv islanda. Odbrana je u prvom poluvremenu totalno otkazala. Svi se boje dvoboja kao da ce sudija odma svirati prekrsaj, pa cak i izvan 16erca. Ahmedhodzic kao da je sinoc proslavljao rodjendan, nervozan kao sto mozda nikad nije bio. Sanicanin dokazao zasto u patlidjanu grije klupu, kilav i bez ikakve kondicije. Milicevic vjeran svom klubu, nesiguran, ali se bajagi trudi. Šeha ni kod jednog gola nije kriv jer mu je upravo odbrana zbog neorganizovanosti ugrozila vid.
U sredini se Krunic u prvom poluvremenu nije dao primjetiti jer mu nisu dali disati. Tahirovic se malo trudio, ali i njeg su dobro drzali. Dedic opet solidno odradio svoj posao, dok se Gazibegovoc gubio u par napada. Hadziahmetovic izvan forme odkako je haman otisao u besiktas, izgleda kilavo i nepokretno kao Miske birvaktile.
Demirovic i Prevljak, ta dva momka moraju vise komunicirati jer stalno nesto jedan drugom smetaju.
Izmjene su donekle donjele svijezinu, pogotov Stevanovic, ali inace nista posebno.
Konacni zakljucak: ova utakmica protiv slovacke nam ke pokazala gdje stvarno stojimo, a protiv islanda koliko smo ustvari bili sretni nego spremni. Ima tu jos dosta posla za Rukfaša. Mozda bude bolje kad mu svi igraci budu zdravi, ali se mora definitivno kutarisati menadzerskih igraca i grijace klupa.
I za kraj: Podrska igracima, SAVEZ NAPOLjE !!!
A i ko je gledao utakmicu, cijelo vrijeme smo imali kontrolu, definitivno bili bolja ekipa i zasluženo dobili.
Kao što smo i sinoć zasluženo izgubili.
Najveća selektorova greška je što je krenuo sa istom formacijom.
Praktično se ponudio Slovačkoj i oni su to uzeli.
Treba imati na umu da mi u timu nemamo igrača koji je skuplji od 10 miliona na marketu.
Znači to su ili mladi igrači u nastajanju ili stari na zalasku karijere.
Solidna ekipa, ali ništa tipa one koja je otišla u Brazil.
Ni Faruk nije neka pljačka.
Nismo mi ovim porazom toliko ni izgubili ako ih dobijemo kući, daleko više smo mogli dobiti da nismo izgubili.
Naredna je s Portugalom, da vidimo znamo li još igrati sa velikim ekipama ili će biti mrka kapa.
Mada nam Portugal nikad nije ležao

Koševo Zapad
Ma ja ne vidim kako ćemo zadržat ikog iz portugalskog napada, a ni veze. To bi mogao bit baš kritican potop.Shategabri je napisao/la: ↑27 mar 2023, 07:00Ne možeš reći za utakmicu koju si dobio 3-0 da si bio sretan.Mow je napisao/la: ↑27 mar 2023, 03:40Evo da i ja napisem svoj zakljucak:
Bio sam na utakmici, otisao spontano, kartu kupio u putu online, niko nista nije kontrolisao od dokumenata, tenka si mogao unjeti kao na bilinom polju. Smjestio se na gostujucoj tribini koji je trebao biti zatvoren, kad nam je vec uvela UEFA sankcije, medjutim nije bio slucaj, a raja unosila sve moguce rekvizite navijacke bez problema.
Sto se tice same utakmice, slazem se da je bio kiks izaci sa istom postavkom kao protiv islanda. Odbrana je u prvom poluvremenu totalno otkazala. Svi se boje dvoboja kao da ce sudija odma svirati prekrsaj, pa cak i izvan 16erca. Ahmedhodzic kao da je sinoc proslavljao rodjendan, nervozan kao sto mozda nikad nije bio. Sanicanin dokazao zasto u patlidjanu grije klupu, kilav i bez ikakve kondicije. Milicevic vjeran svom klubu, nesiguran, ali se bajagi trudi. Šeha ni kod jednog gola nije kriv jer mu je upravo odbrana zbog neorganizovanosti ugrozila vid.
U sredini se Krunic u prvom poluvremenu nije dao primjetiti jer mu nisu dali disati. Tahirovic se malo trudio, ali i njeg su dobro drzali. Dedic opet solidno odradio svoj posao, dok se Gazibegovoc gubio u par napada. Hadziahmetovic izvan forme odkako je haman otisao u besiktas, izgleda kilavo i nepokretno kao Miske birvaktile.
Demirovic i Prevljak, ta dva momka moraju vise komunicirati jer stalno nesto jedan drugom smetaju.
Izmjene su donekle donjele svijezinu, pogotov Stevanovic, ali inace nista posebno.
Konacni zakljucak: ova utakmica protiv slovacke nam ke pokazala gdje stvarno stojimo, a protiv islanda koliko smo ustvari bili sretni nego spremni. Ima tu jos dosta posla za Rukfaša. Mozda bude bolje kad mu svi igraci budu zdravi, ali se mora definitivno kutarisati menadzerskih igraca i grijace klupa.
I za kraj: Podrska igracima, SAVEZ NAPOLjE !!!
A i ko je gledao utakmicu, cijelo vrijeme smo imali kontrolu, definitivno bili bolja ekipa i zasluženo dobili.
Kao što smo i sinoć zasluženo izgubili.
Najveća selektorova greška je što je krenuo sa istom formacijom.
Praktično se ponudio Slovačkoj i oni su to uzeli.
Treba imati na umu da mi u timu nemamo igrača koji je skuplji od 10 miliona na marketu.
Znači to su ili mladi igrači u nastajanju ili stari na zalasku karijere.
Solidna ekipa, ali ništa tipa one koja je otišla u Brazil.
Ni Faruk nije neka pljačka.
Nismo mi ovim porazom toliko ni izgubili ako ih dobijemo kući, daleko više smo mogli dobiti da nismo izgubili.
Naredna je s Portugalom, da vidimo znamo li još igrati sa velikim ekipama ili će biti mrka kapa.
Mada nam Portugal nikad nije ležao![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Napad ti igraju vječiti talenat Prevljak i Demirović a odbranu ti igraju Saničanin i Miličević a na klupi ti čovjek koji sve ove godine ni jedan zapažen rezultat nema kao trener i šta sad mi trebamo očekivati nešto dobro i da ćemo se plasirati na Euro.
samo da napomenem i da su napravili od Slovačke nogometnu velesilu,i da vec u drugom kolu matematiku racunamo kako mozemo i sta do krajababoedindzeko09 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 09:18Kralju, ako ti se ne prati nemoj ni komentarisat, a pogotov ne drugim ljudima nametat svoja mišljenja.donDondon je napisao/la: ↑24 mar 2023, 09:12kakav moras biti mentalitet i otici na tribine i podrzavati Vicine placenike i Husarine pulene,ljudi te jos navikavaju da je uspjeh dobiti islanda koji ima registrovanih fudbalera kao nas jedan kanton.
Izgradite Vici bistu ispred stadiona da ga mozete ljubiti prije svake utakmice a on ce vam za dan drzavnosti opet staviti sliku sa dajdjom dodickom
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Sila nego sta. Evo kazu neki pogledajte vezni red Slovacke sve ce vam bit jasno.donDondon je napisao/la: ↑27 mar 2023, 08:43samo da napomenem i da su napravili od Slovačke nogometnu velesilu,i da vec u drugom kolu matematiku racunamo kako mozemo i sta do krajababoedindzeko09 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 09:18Kralju, ako ti se ne prati nemoj ni komentarisat, a pogotov ne drugim ljudima nametat svoja mišljenja.donDondon je napisao/la: ↑24 mar 2023, 09:12kakav moras biti mentalitet i otici na tribine i podrzavati Vicine placenike i Husarine pulene,ljudi te jos navikavaju da je uspjeh dobiti islanda koji ima registrovanih fudbalera kao nas jedan kanton.
Izgradite Vici bistu ispred stadiona da ga mozete ljubiti prije svake utakmice a on ce vam za dan drzavnosti opet staviti sliku sa dajdjom dodickom
Evo ja od sinoc gledam i jos mi nije jasno. Evo zovnuo sam i starog i burazera, svi gledamo, dns cemo cijeli dan gledat, mora nam bit jasno jbm mu

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 27 mar 2023, 08:51, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Problem moze bit jer smo izgubili 2 razlike a moze nam poraz ne bit strasan u slucaju da je strucni stab nesto naucio iz ovoga. Da su uvidjeli greske i skontali sta stima sta ne stima.
Mozemo jos na Euro, rekao bi i moramo.
Mozemo jos na Euro, rekao bi i moramo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Formacija i taktika potpuno pročitano, žabar je ugasio Faruka u pripremi utakmice, odavno nisam vidio da neki trener ovako dobro odradi posao i od dvije manje više podjednake ekipe napravi Barselonu protiv Levantea. A gdje i neće kad je Hadžija izveo istu formaciju i istih 11 igrača kao prije 3 dana.
3 štopera potpuno nepotrebna gdje si sredinu koja ionako nema kvaliteta slovačkog veznog reda ostavio protiv 5 igrača, kontantno uduplani i da si imao Modrića Krosa i Kazemira ne bi bolje bilo a kamoli ove naše. Komplet prvo poluvrijeme ni jednom nismo prebacili težište igre na njihovu polovinu izlaskom iz presinga kojeg su Slovaci nonstop igrali. Odbrana je ispred sebe udarala na 5-6 Slovaka, bekovi i vezni red stoje predaleko i bukvalno nemaš rješenja i opcije za dodati osim nabiti loptu koja bi se od Prevljaka obično odbijala ko od panj. Šehić isto nesiguran, nema komunikacije lik nikakve sa štoperima što i onaj zamalo autogol Miličevića potvrđuje, prvi gol loše postavljanje iako je tačno da je bio zaklonjen.
Faruk je išao tim ziheraškim pristupom da ga ne primimo, a mi nikad u životu nećemo bit ekipa koja će živjeti od te defanzivne igre, povučeni i čekati tranziciju. Ovdje se moralo ući u otvoren fajt sa Slovacima(kao sa Ukrajinom u prošlom ciklusu) gdje bi naši igrači koji su mlađi i fizički jači napravili razliku, naravno sa 4-4-2 a ne ovo što je izveo.
Prodisali smo tek kad je ušao Cimirot i pojačao vezu, a i Slovaci se spustili dublje i čekali kontre. I što je najgore opet se moglo zakuhati, u drugom su i oni bili zreli za 2 komada al džaba kad Demirović sa 5 metara ne može gol pogodit, ono Džeko zavezanih očiju daje... Slična utakmica kao sa Islandom, samo obrnut scenarij.
Amir, Ahmedhodžić najgore utakmice u karijeri za reprezentaciju. Anel je hladno bio gori i od jbenog Saničanina, nervozan, loša distribucija lopte, nije pokušao ni jednom osvojiti nešto terena i povući loptu naprijed što odlično radi. Krunića ne treba kuditi, od prve minute se vidjelo da lik jedva trči, igrao povrijeđen 100%, ni to mi nije jasno jel moguće šta su dozvolili.
Za dalje kvalifikacije sve je to i dalje manje više u našim rukama. Slovaci su tanki oni će prosuti bodove i protiv Islanda, a na nama je da kući dobijemo sve osim Portugala, te protiv Islanda i Luksemburga u gostima će i 2-3 boda vjerovatno biti dovoljna za prolaz. Da li to možemo trebalo bi da da, ali je već sad jasno da će nas tamo nekad naredne godine opet čekati historijske utakmice koje obično odradimo na nivou Stupčanice, i da ćemo do zadnjeg kola strepiti i kalkulisati
3 štopera potpuno nepotrebna gdje si sredinu koja ionako nema kvaliteta slovačkog veznog reda ostavio protiv 5 igrača, kontantno uduplani i da si imao Modrića Krosa i Kazemira ne bi bolje bilo a kamoli ove naše. Komplet prvo poluvrijeme ni jednom nismo prebacili težište igre na njihovu polovinu izlaskom iz presinga kojeg su Slovaci nonstop igrali. Odbrana je ispred sebe udarala na 5-6 Slovaka, bekovi i vezni red stoje predaleko i bukvalno nemaš rješenja i opcije za dodati osim nabiti loptu koja bi se od Prevljaka obično odbijala ko od panj. Šehić isto nesiguran, nema komunikacije lik nikakve sa štoperima što i onaj zamalo autogol Miličevića potvrđuje, prvi gol loše postavljanje iako je tačno da je bio zaklonjen.
Faruk je išao tim ziheraškim pristupom da ga ne primimo, a mi nikad u životu nećemo bit ekipa koja će živjeti od te defanzivne igre, povučeni i čekati tranziciju. Ovdje se moralo ući u otvoren fajt sa Slovacima(kao sa Ukrajinom u prošlom ciklusu) gdje bi naši igrači koji su mlađi i fizički jači napravili razliku, naravno sa 4-4-2 a ne ovo što je izveo.
Prodisali smo tek kad je ušao Cimirot i pojačao vezu, a i Slovaci se spustili dublje i čekali kontre. I što je najgore opet se moglo zakuhati, u drugom su i oni bili zreli za 2 komada al džaba kad Demirović sa 5 metara ne može gol pogodit, ono Džeko zavezanih očiju daje... Slična utakmica kao sa Islandom, samo obrnut scenarij.
Amir, Ahmedhodžić najgore utakmice u karijeri za reprezentaciju. Anel je hladno bio gori i od jbenog Saničanina, nervozan, loša distribucija lopte, nije pokušao ni jednom osvojiti nešto terena i povući loptu naprijed što odlično radi. Krunića ne treba kuditi, od prve minute se vidjelo da lik jedva trči, igrao povrijeđen 100%, ni to mi nije jasno jel moguće šta su dozvolili.
Za dalje kvalifikacije sve je to i dalje manje više u našim rukama. Slovaci su tanki oni će prosuti bodove i protiv Islanda, a na nama je da kući dobijemo sve osim Portugala, te protiv Islanda i Luksemburga u gostima će i 2-3 boda vjerovatno biti dovoljna za prolaz. Da li to možemo trebalo bi da da, ali je već sad jasno da će nas tamo nekad naredne godine opet čekati historijske utakmice koje obično odradimo na nivou Stupčanice, i da ćemo do zadnjeg kola strepiti i kalkulisati

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
E jesi izanalizirao sinoć, halal ti ćuftaNovajlija u stručnom štabu Zmajeva analizirao Island: Individualnim kvalitetom do pobjede

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kažu idu po tri boda u Slovačku
moš mislit šta će CR7 i klapa uradit ovim našim balvanima iz obrane. 

Mene najviše jedu porazi protiv ovakvih mrtvačkih poluekipa. Jednostavno se ne mogu pomirit s tim da gubimo i prosipamo bodove protiv mrtvaca is Slovačke, Finske, Armenije, Kazakhstana i Rumunije.
Ovo moj mozak ne može pojmit.
Ovo moj mozak ne može pojmit.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Jos ne mogu skontat da je lik uspio istih 11 igraca stavit da igraju ko za Island. Pa klocino jesi cuo za rijec rotacija?
Ja sam bgm ovo ocekivao, al se opet potajno nadao da mozemo uzet makar bid
Ja sam bgm ovo ocekivao, al se opet potajno nadao da mozemo uzet makar bid
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nisu oni mrtvačka ekipa, na većini pozicija su jači od nas. Ovdje smo čitali da je njihov vezni red slabiji od našeg, što je besmislica. Lobotka je svemirski brod za sve naše veznjake trenutno. Naš najbolji igrač Dedić je zatvoren od strane Hanckoa, koji je trenutno bolji igrač. Hadžiahmetović je dobar igrač za turske lige i teško može dalje.
Dakle, Slovaci su po imenima objektivno nešto jača ekipa, iako dugo igraju ispod svojih mogućnosti. Naša prednost je bila što su u oni lošem mentalnom stanju, a mi navodno u dobrom. Nažalost to se okrenulo, kao što često biva.
Opet, najveća greška je bila formacija, koja je u samom startu pokazala da će nas rasturit. Čim smo promijenili u 442, bila je druga priča i bili smo ravnopravni. Šteta boda koji smo mogli realno osvojiti i tu je selektor najkrivlji.
Generalno u ove dvije utakmice ne možemo biti nešto posebno nezadovoljni. Da nam je neko rekao da ćemo igrati bez Džeke, Pjanića i Kolašinca i ponudio tri boda, većina bi uzela. Da je prva bila Slovačka, a druga Island, opet bi bili zadovoljni. što smo dobili protiv Islanda, izgubili smo protiv Slovaka.
S postavom iz ove dvije tekme teško da može bolje.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Po meni najveca greška Hadzibegica sto je cekao poluvrijeme da napravi izmjenu kad se nakon 10 minuta vidilo da ne mozemo centra preci, tu je zakazo totalno umjesto odma da mjenja da se prilagodi mogli smo komotno jos koji gol primit
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Faruk Hadžibegić nakon poraza u Slovačkoj: Nismo imali svježinu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Neko spomenu neki dan nadu u profesionalnost momaka koji su ponikli u zapadnoj Evropi i nadu da su ipak odgojeni sa nekim drugim mentalitetom.
Ta sva priča je pala sinoć u vodu onog momenta kad je Mak primio loptu na 30 metara od gola i prosetao se do zone suta od 20 bez da mu iko izadje na blok .
Sehic uzasno postavljen kod prvog gola, jednostavno golman kojem cim prije moramo naci zamjenu.
Ta sva priča je pala sinoć u vodu onog momenta kad je Mak primio loptu na 30 metara od gola i prosetao se do zone suta od 20 bez da mu iko izadje na blok .
Sehic uzasno postavljen kod prvog gola, jednostavno golman kojem cim prije moramo naci zamjenu.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
ma imacemo mi sansu do kraja, to je 100%.bodi123 je napisao/la: ↑27 mar 2023, 09:26Formacija i taktika potpuno pročitano, žabar je ugasio Faruka u pripremi utakmice, odavno nisam vidio da neki trener ovako dobro odradi posao i od dvije manje više podjednake ekipe napravi Barselonu protiv Levantea. A gdje i neće kad je Hadžija izveo istu formaciju i istih 11 igrača kao prije 3 dana.
Za dalje kvalifikacije sve je to i dalje manje više u našim rukama. Slovaci su tanki oni će prosuti bodove i protiv Islanda, a na nama je da kući dobijemo sve osim Portugala, te protiv Islanda i Luksemburga u gostima će i 2-3 boda vjerovatno biti dovoljna za prolaz. Da li to možemo trebalo bi da da, ali je već sad jasno da će nas tamo nekad naredne godine opet čekati historijske utakmice koje obično odradimo na nivou Stupčanice, i da ćemo do zadnjeg kola strepiti i kalkulisati![]()
samo dobiti sve kuci, vani liht i luksemburg i tjt:-)
a te historijske ce se igrati vec ove jeseni, kvale su pocele sada u martu, zavrsavaju u novembru:-)
- Shategabri
- Kontakt:
A kod nas u veznom redu Hadžiahmetović, Krunić i Tahirović. Ko da su Zidane, Makelele i Viera.killafrommanilla je napisao/la: ↑27 mar 2023, 08:50Sila nego sta. Evo kazu neki pogledajte vezni red Slovacke sve ce vam bit jasno.donDondon je napisao/la: ↑27 mar 2023, 08:43samo da napomenem i da su napravili od Slovačke nogometnu velesilu,i da vec u drugom kolu matematiku racunamo kako mozemo i sta do krajababoedindzeko09 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 09:18
Kralju, ako ti se ne prati nemoj ni komentarisat, a pogotov ne drugim ljudima nametat svoja mišljenja.
Evo ja od sinoc gledam i jos mi nije jasno. Evo zovnuo sam i starog i burazera, svi gledamo, dns cemo cijeli dan gledat, mora nam bit jasno jbm mu![]()
Problem i jeste što taj jedan njihov vezni vrijedi više nego naš komplet vezni red.
Koševo Zapad
Nije ni čudo što smo luzeri, jer se ovakvi stavovi s foruma i kafana, prenose i na igrače.
Koliko moramo biti slijepi, da sebe proglasimo favoritom protiv Slovačke? Koji su to klasni igrači naše reprezentacije u formaciji iz ove dvije tekme?
Mi smo Ahmedhodžića i Dedića proglasili za Maldinija i Cafua, a nisu ni počeli karijeru kako treba. Još igraju drugorazredni fudbal.
Kažu - mi smo od Slovačke napravili silu. Ne, mi smo od nas samih napravili silu. Tu je problem.
Koliko moramo biti slijepi, da sebe proglasimo favoritom protiv Slovačke? Koji su to klasni igrači naše reprezentacije u formaciji iz ove dvije tekme?
Mi smo Ahmedhodžića i Dedića proglasili za Maldinija i Cafua, a nisu ni počeli karijeru kako treba. Još igraju drugorazredni fudbal.
Kažu - mi smo od Slovačke napravili silu. Ne, mi smo od nas samih napravili silu. Tu je problem.

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.