FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kažu prostorije bi se gradile u blizini Kotorca 

- Shategabri
- Kontakt:
FK Sarajevo u izbjeglištvu, since 2023.
In memory of loved Ismir Mirvić, first president of refugee FCS.
In memory of loved Ismir Mirvić, first president of refugee FCS.
Koševo Zapad
Mirvicu ne docekao Bajram
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
Koji će nam qrc sad zgrada?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 mar 2023, 11:21Ja ne bi da bude da ih branim, ali poprilično sam siguran da je AylaH rekla još u decembru premjestiti administraciju kluba u Butmir u zgradi koju će navodno napraviti.
54:50
Jel nam to stvarno nužno u ovom momentu?
Jel to najveći problem koji imamo?
Ona ko da vodi neko FKS u paralelnoj stvarnost.
Jeste, bitno nam je gdje ćeš ti zgradu graditi u momentu kad smo zakovani na 6. mjestu tabele.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Da smo barem na Ilidži. Blize smo Hrasnici i KotorcuObjektivac1946 je napisao/la: ↑31 mar 2023, 10:44Koji mozak moraš biti da FK SARAJEVO premjestiš na Ilidžu![]()

- napoleon72
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zavisi do sta se radi, to je brate simbol i ako ovi debili sada to prodaju za neki kes koji ide Mirvicu u dzep to je veliki problemShategabri je napisao/la: ↑31 mar 2023, 11:40Koji će nam qrc sad zgrada?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 mar 2023, 11:21Ja ne bi da bude da ih branim, ali poprilično sam siguran da je AylaH rekla još u decembru premjestiti administraciju kluba u Butmir u zgradi koju će navodno napraviti.
Jeste, bitno nam je gdje ćeš ti zgradu graditi u momentu kad smo zakovani na 6. mjestu tabele.
Ima li ista da je bitno , ima li ista da je simbol kluba, od 50 ih godina smo u Titovoj i to je tebi nebitno ?Shategabri je napisao/la: ↑31 mar 2023, 11:40Koji će nam qrc sad zgrada?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 mar 2023, 11:21Ja ne bi da bude da ih branim, ali poprilično sam siguran da je AylaH rekla još u decembru premjestiti administraciju kluba u Butmir u zgradi koju će navodno napraviti.
Primjer balije, radi nam sta hoces ali dovedi brazilca , uvezi koju pobjedu sve ti je oprosteno i zaboravljeno.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 31 mar 2023, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nazalost, treba biti realan i priznati da i mi navijaci snosimo dio odgovornosti za ovo. Jos na sastanku navijaca povodom bojkota odrzanom pocetkom godine, pomenuta je mogucnost selidbe u Butmir. Od tada je proslo 3 mjeseca, a nijednom se jasno i glasno nismo suprostavili tome.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma, ne vrijedi se srkletiti. Evo nek i prodaju zgradu u Titovoj, ko ih ima zaustaviti? Goni ih više u 3pm kolektivno, samo se bezveze nerviramo, a evo ruku dajem da njih niti je strah što hoće to da urade, a bol u qurcu ne postoji. Opet kažem, nema niko da ih zaustavi jer su plan već djelomično izvršili.
Najbolje ko @Holyman, pa se vratiti kad odu ove budale iz kluba.
Najbolje ko @Holyman, pa se vratiti kad odu ove budale iz kluba.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Shategabri
- Kontakt:
U Titovoj? Ma to ne bi smjeli da diraju, to je svojina kluba!bordobijelisampion je napisao/la: ↑31 mar 2023, 11:43Zavisi do sta se radi, to je brate simbol i ako ovi debili sada to prodaju za neki kes koji ide Mirvicu u dzep to je veliki problemShategabri je napisao/la: ↑31 mar 2023, 11:40Koji će nam qrc sad zgrada?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 mar 2023, 11:21Ja ne bi da bude da ih branim, ali poprilično sam siguran da je AylaH rekla još u decembru premjestiti administraciju kluba u Butmir u zgradi koju će navodno napraviti.
Nego pričam za ovo u Butmiru.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam jel se na mene odnosilo ovo sa balijom, ako jeste, mogu ti samo reći da si promašio cijeli fudbal.guadalupe je napisao/la: ↑31 mar 2023, 11:46Ima li ista da je bitno , ima li ista da je simbol kluba, od 50 ih godina smo u Titovoj i to je tebi nebitno ?Shategabri je napisao/la: ↑31 mar 2023, 11:40Koji će nam qrc sad zgrada?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 mar 2023, 11:21Ja ne bi da bude da ih branim, ali poprilično sam siguran da je AylaH rekla još u decembru premjestiti administraciju kluba u Butmir u zgradi koju će navodno napraviti.
Primjer balije, radi nam sta hoces ali dovedi brazilca , uvezi koju pobjedu sve ti je oprosteno i zaboravljeno.
Objasnio sam @bordobijelisampion, neću svakom crtati posebno.
Koševo Zapad
- BordoBBoja
- Kontakt:
Taman da mirvah moze jaranu u posjetu ici cesce
-
- Kontakt:
Ja kad sam pisao da prodaja Tanu odnosno promjene statuta i dionice nisu dobre za klub bio sam zatupljeni bošnjo. Morate shvatiti da imamo dionice- ulagače i da oni vode klub. To mirvah odlazi ne pije vode, nece otici ni Mirivic ni Tan samo tako odo smo, moras kupiti dionice od njih i onda odlucujes.
Kiolko se sjecam u statut ima par stvari zaštićeni da klub ne mjenja grb, boje dresa i ne moze ici iz Sarajeva.
Kiolko se sjecam u statut ima par stvari zaštićeni da klub ne mjenja grb, boje dresa i ne moze ici iz Sarajeva.
Ne trebaju nam ni ovi iz Vijetnama ni iz Malezije ni iz Hrasnice ili ti ga Amerike, DAJ NAM ARAPE DA NAS SRAVNAJU SA ZEMLJOM.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
ovo ce rat biti ko BBB sa Mamicem
Samo sto mi ne osajamo titule i ne igramo LP

Samo sto mi ne osajamo titule i ne igramo LP
FC United Of Manchester !
Ima li Ajla Onlyfans nalog?
Vraća se Aničić uskoro za jedno par kola
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, amypitar, egocentrik, Google Adsense [Bot], johntravolta123, MSOZ101, OsmanhodzicBuco, Sinfoc1986, Venom i 93 gosta.