Moderator/ica: GracanicaAA
MISLIM DA OVAJ BOD PROTIV OVOG PROTIVNIKA ,BORCA,IMA TEŽINU OD 3 BODA PROTIV DRUGIH PROTIVNIKA IZUZIMAJUĆI ZRINJSKOG.Aristotel555 je napisao/la: ↑31 mar 2023, 16:01Danas se mora pobijediti kako znaju i umiju, jako bitna utakmica.. sretno i hrabro bez kalkulisanja..
Potpisujem drug sve 100%!!! Nemam nit odbrane nit napadace. Stoperi kriminalni!! Moze li mi iko reci sta je sa Nikitina?? Pa cojk nece ni odigrati nit jednu utakmicu a dosao kao veliko pojacanje!!CityCity je napisao/la: ↑31 mar 2023, 21:34Bod iz ovakve utakmice je zadovoljavajući rezultat ali nikako "veliki" uspjeh.Bilo je tu svega i svačega danas,posebno u sferi suđenja(najočitiji primjer je nedosuđeni penal koji su vidjeli svi na stadionu ,ali i kriterij suđenja prekršaja je bio smiješan).
Utisak je da je ipak razlika igrati u TZ na Tušnju u odnosu na Srebrenik i da prisutnost publike mnogo znači.Posjeta je bila dosta dobra i to je pozitivan dojam.
Igra tima je bila onako prosječna i ne baš uvjerljiva.Kako odmiču utakmice isplivava sve više na površinu strašno loša igra naših stopera i golmana u odbrani na nabačene visoke lopte.Bukvalno svaki korner ili prekid je pola gola za protivnika.
Šukilović je katastrofalan,Čeliković grozan ( sve više se uočava da on i nije stoper nego defanivni vezni zalutao na stoperu) a kod Fejze imamo kreni-stani situacije i veliku nesigurnost u istrčavanjima koja nas redovno košta primljenih golova.
Napad teško daje golove i tu smo takođe u problemima.Ivaniadze je ipak pojačanje a šta je sa Nikitinom tek će se vidjeti.
Sto ne igra Diaby? Odmah dinamicno je bilo u sredini kad je on usao!!Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑31 mar 2023, 21:35Pantelic stariji definitivno nas najnekorisniji i najlošiji igrac.
Hajd sto nemaš koristi od njeg nego je i upropastio 3-4 solidne prilike. Definitivno igrač koji smeta na terenu a zauzima mjesto.
Momak iz Gruzije ima kvalitet. On bi mogao biti prevaga do kraja sezone u našu korist.
Kod Bošnjakovića je izgleda "taktika" kao i kod nekih naših ranijih trenera da se "oprezno",stidljivo, mlitavo i nambiciozno ulazi u utakmicu,prima se pogodak ili dva i tek onda kad je skoro sve gotovo- počinje se ozbiljno igrati i boriti konkretno prema protivničkom golu.Hazre je napisao/la: ↑31 mar 2023, 21:38Sto ne igra Diaby? Odmah dinamicno je bilo u sredini kad je on usao!!Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑31 mar 2023, 21:35Pantelic stariji definitivno nas najnekorisniji i najlošiji igrac.
Hajd sto nemaš koristi od njeg nego je i upropastio 3-4 solidne prilike. Definitivno igrač koji smeta na terenu a zauzima mjesto.
Momak iz Gruzije ima kvalitet. On bi mogao biti prevaga do kraja sezone u našu korist.
Ja se najezim kad vidim da igra Gavric. Pa dokle vise. Tipican alibi igrac. Treba nam Diaby u sredini!!emir012 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 09:22Bolji teren nego sto smo navikli, bolja utakmica, otvorena s obje strane...
Nisam zadovoljan sa bodom jer trebaju nam pobjede.. Strasno je rizican taj nas raspored zadnje 3 utakmice i nadam se da cemo opstanak rijesiti prije toga, ali zasad to ne ide pa ne ide...
Ne razumijem izostavljanje Diabija i Karjasevica iz sastava... Mozda ako poste Ramazan to daje neko opravdanje, jer je naravno teze igrati kad postis... ali generalno - ne razumijem to... I to mi stvara veliku sumnju u Bosnjakovica, kojeg sam do sada uvijek podrzavao cak i kada su ga mnogi ovdje kritikovali...
Zrinjski, Zeljeznicar, Velez, Zrinjski...
Sta ja znam - sumnjam da nesto mozemo rijesiti u prvoj utakmici... tako da je valjda cilj da ostvarimo sto bolji rezultat pred revans u kojem ce nadam se pasti osluka... odnosno nadam se da nas nece nakantat vec u prvoj utakmici...
Neka dobra stvar u ovom rasporedu je da su sve ekipe podjednako opterecene sa kup utakmicama kao i mi, tako da bar nismo u podredjenom polozaju sto se tice umora igraca pred utakmice...isto je svima…
Šukilović je imao dovoljno vremena da procijeni let lopte i napravi samo korak unazad te glavom izbije u korner.Hazre je napisao/la: ↑01 apr 2023, 09:28Ja se najezim kad vidim da igra Gavric. Pa dokle vise. Tipican alibi igrac. Treba nam Diaby u sredini!!emir012 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 09:22Bolji teren nego sto smo navikli, bolja utakmica, otvorena s obje strane...
Nisam zadovoljan sa bodom jer trebaju nam pobjede.. Strasno je rizican taj nas raspored zadnje 3 utakmice i nadam se da cemo opstanak rijesiti prije toga, ali zasad to ne ide pa ne ide...
Ne razumijem izostavljanje Diabija i Karjasevica iz sastava... Mozda ako poste Ramazan to daje neko opravdanje, jer je naravno teze igrati kad postis... ali generalno - ne razumijem to... I to mi stvara veliku sumnju u Bosnjakovica, kojeg sam do sada uvijek podrzavao cak i kada su ga mnogi ovdje kritikovali...
Zrinjski, Zeljeznicar, Velez, Zrinjski...
Sta ja znam - sumnjam da nesto mozemo rijesiti u prvoj utakmici... tako da je valjda cilj da ostvarimo sto bolji rezultat pred revans u kojem ce nadam se pasti osluka... odnosno nadam se da nas nece nakantat vec u prvoj utakmici...
Neka dobra stvar u ovom rasporedu je da su sve ekipe podjednako opterecene sa kup utakmicama kao i mi, tako da bar nismo u podredjenom polozaju sto se tice umora igraca pred utakmice...isto je svima…
Zna li neko sta je sa rusom? Jel uopste jos tu ili je napustio? Ja bi prvi otiso kad ti igra Sukilovic pred nosom. Zalosno. Prvi gol opet velika greska njegova.
Trenutno korisnika/ca: Bihacit1937 i 4 gosta.