FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sredina terena ne postoji,Dzenis ni sam ne zna sta igra,odbrana ne sigurna standardno,Jašarević nula kao i obično,bez Santosa je ova ekipa 50% slabija.Sreća pa Borac i Široki nisu pobijedili,ali naša igra protiv slabijih ekipa u ligi u gostima je slična skoro svaku sezonu unazad 3,4 godine i više,izbi,nabi,prekid,nista uigrano,uvježbano,Mulalić nije trener za ovu ekipu,nema igre,"hrkljuš" živi...
moze li neko da prevede ovu njegovu izjavu na bosanski jezik
Imaš sad Bayern,pa.idi gledaj. Nije ovo za tebe poslusaj me.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 17:30Sredina terena ne postoji,Dzenis ni sam ne zna sta igra,odbrana ne sigurna standardno,Jašarević nula kao i obično,bez Santosa je ova ekipa 50% slabija.Sreća pa Borac i Široki nisu pobijedili,ali naša igra protiv slabijih ekipa u ligi u gostima je slična skoro svaku sezonu unazad 3,4 godine i više,izbi,nabi,prekid,nista uigrano,uvježbano,Mulalić nije trener za ovu ekipu,nema igre,"hrkljuš" živi...
Navijaci Zeljeznicara, a ne rezultata 

Ma uprava, Bekric i svi navijaci koji podrzavaju Edisa su glupi ljudi. Najteze je glupim ljudima objasniti da su glupi. Mi ovaj jadni Leotar ne bi prosli ni u kupu da nisu dobili 2 crvena kartona i da Drljo nije zabio golcinu.
Vise od godinu dana gledamo nesto sto je hrkljus, jer ovo nije fudbal. Oci krvare svaku utakmicu i svaka utakmica nam je teska zbog papka na klupi i njegovog strucnog staba. Sve se isto ponavlja kao i prosli put, naredao pobjeda na hrkljus, udri, izbij-nabij, i onda kad je najbitnije bilo, ispuhao, jer nema mozga, ne mozes uvijek pobjedjivati na hrkljus, treba nekad pokazati znanje, imati igru itd..
Vise od godinu dana gledamo nesto sto je hrkljus, jer ovo nije fudbal. Oci krvare svaku utakmicu i svaka utakmica nam je teska zbog papka na klupi i njegovog strucnog staba. Sve se isto ponavlja kao i prosli put, naredao pobjeda na hrkljus, udri, izbij-nabij, i onda kad je najbitnije bilo, ispuhao, jer nema mozga, ne mozes uvijek pobjedjivati na hrkljus, treba nekad pokazati znanje, imati igru itd..
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma ne možeš ti to botovima objasnit. Sad će opet izaći sa statistikom da smo dobili 6.utakmica..Brkooo je napisao/la: ↑01 apr 2023, 17:39Ma uprava, Bekric i svi navijaci koji podrzavaju Edisa su glupi ljudi. Najteze je glupim ljudima objasniti da su glupi. Mi ovaj jadni Leotar ne bi prosli ni u kupu da nisu dobili 2 crvena kartona i da Drljo nije zabio golcinu.
Pa ko što smo dobiliavalPacidoroP je napisao/la: ↑01 apr 2023, 17:41Ma ne možeš ti to botovima objasnit. Sad će opet izaći sa statistikom da smo dobili 6.utakmica..Brkooo je napisao/la: ↑01 apr 2023, 17:39Ma uprava, Bekric i svi navijaci koji podrzavaju Edisa su glupi ljudi. Najteze je glupim ljudima objasniti da su glupi. Mi ovaj jadni Leotar ne bi prosli ni u kupu da nisu dobili 2 crvena kartona i da Drljo nije zabio golcinu.

Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 01 apr 2023, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma mrš u tri **** materine siso malaHulahopka je napisao/la: ↑01 apr 2023, 17:43Pa ko što smo dobiliavalPacidoroP je napisao/la: ↑01 apr 2023, 17:41Ma ne možeš ti to botovima objasnit. Sad će opet izaći sa statistikom da smo dobili 6.utakmica..Brkooo je napisao/la: ↑01 apr 2023, 17:39Ma uprava, Bekric i svi navijaci koji podrzavaju Edisa su glupi ljudi. Najteze je glupim ljudima objasniti da su glupi. Mi ovaj jadni Leotar ne bi prosli ni u kupu da nisu dobili 2 crvena kartona i da Drljo nije zabio golcinu.
Vise od godinu dana gledamo nesto sto je hrkljus, jer ovo nije fudbal. Oci krvare svaku utakmicu i svaka utakmica nam je teska zbog papka na klupi i njegovog strucnog staba. Sve se isto ponavlja kao i prosli put, naredao pobjeda na hrkljus, udri, izbij-nabij, i onda kad je najbitnije bilo, ispuhao, jer nema mozga, ne mozes uvijek pobjedjivati na hrkljus, treba nekad pokazati znanje, imati igru itd..![]()
![]()
Kakav mozak.
Leotar dobio Širokog, Sarajeva, Tuzlu City, sa Zrinjskim neriješeno, Slogu i Veleža dobili kući ove sezone… tako da puno smo mi očekivali od ove utakmice. Ljudi dobro igraju kući i ovdje je samo mogo napravit Santos nešto individualno.. loše smo odigrali sve stoji, al nisu ni ostali pobijedili tako da nismo ništa izgubili i nista nije tragicno. Jeste, mogli smo prestić Širokog sve to stoji ali jednostavno danas nije išlo i gotova priča. Nit Mulalić ni da je neki peti deseti tu bio, ne bi bolje izgledalo jer lopta jednostavno danas nije slušala. Primjer, Mekić na sredini sve top odradi oslobodi se dva čuvara i Amoahu da gurne loptu u for dugom loptom on je u aut pošalje, kad je dobar dan lopta od Mekića dolazi na tanjiru.. to je samo jedna situacija od mnogih…
nama je sad da se okrenemo kupu i pokušamo izbjeć poraz, i onda za vikend dobit Tuzlu na punoj Grbavici i opet ćemo se vratit na kurs. Pozz
nama je sad da se okrenemo kupu i pokušamo izbjeć poraz, i onda za vikend dobit Tuzlu na punoj Grbavici i opet ćemo se vratit na kurs. Pozz
Zadnja izmjena: MrAlemKa, dana/u 01 apr 2023, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ovo je tvoj vrhunac mozga. Ne znas ti razmisljati racionalnoj,normalno. Dzaba tebi objasnjavati da smo ppbjedili SEST utakmica.avalPacidoroP je napisao/la: ↑01 apr 2023, 17:44Ma mrš u tri **** materine siso malaHulahopka je napisao/la: ↑01 apr 2023, 17:43Pa ko što smo dobiliavalPacidoroP je napisao/la: ↑01 apr 2023, 17:41
Ma ne možeš ti to botovima objasnit. Sad će opet izaći sa statistikom da smo dobili 6.utakmica..![]()
![]()
Kakav mozak.
Bas obratno, ulog Bayerna za ove tekme je kao nama za 100 godina. Tako da smjeniti Edisa je potrebno cim prije.Pririsak je napisao/la: ↑01 apr 2023, 16:58Jer smo siromasni.Argentina je napisao/la: ↑01 apr 2023, 16:54Ako Bayern moze pred tekmu sezone sa Dortmundom za prvaka i pred 1/4 lige prvaka to uraditi, a u 100x boljoj poziciji nego mi, ne znam sto mi ne bi otjerali ovu ublehu?Pririsak je napisao/la: ↑01 apr 2023, 16:47Pa ne mozes sad otjerati trenera pred kraj svega. Trener kad dodje prvo treba da se navikne na igrace i igraci na njega sto u nasem slucaju sigurno ne bi dobro ispalo.
Vrijeme za promjenu na klupi je proslo a doci ce opet na kraju sezone. E sad hocemo li imati nekog ko bi nas zelio trenirati a da nesto valja, ne znam.
Jedno je sigurno i odmah sam se iznervirao na pocetku kad sam to vidio. Taktika Drina nabija loptu na Krpica u trecoj minuti. I haj ti budi pametan. Sreca nam je sto imamo onog Santosa.
Frajer nebuloze jos prica, pa los je teren i njima, pa su opucali na gol vise od 1x. Odlazi klosaru!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Razumijem podrsku navijaca, slazem se da ne trebamo bit ko pitari i vazda pljuvat svoje, stoji da se i dalje borimo za evropu..al ovo sad polako prelazi u mazohizam...nakon ovakve sramotne partije igraci ne zalsuzuju aplauz, ne moras im psovat al pokazi da se ne mogu zayebavat po terenu
Ne mozes podrzavat Mulalica kad evo 10 utakmica prakticno nista nismo odigrali...skupimo bodove na horuk..
BEGANOVICU ODLAZI I PRIJE EDISA!
Jasarevic teski promasaj od pojacanja..nadam se da ce mu ovo bit jedina polusezona u zelji
Ne mozes podrzavat Mulalica kad evo 10 utakmica prakticno nista nismo odigrali...skupimo bodove na horuk..
BEGANOVICU ODLAZI I PRIJE EDISA!
Jasarevic teski promasaj od pojacanja..nadam se da ce mu ovo bit jedina polusezona u zelji
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Edis je operisan od Evrope, ja ne znam da li posjeduje pasos. Kladim se da je u Crnu Goru s licnom ulazio.
Zadnja izmjena: drzgemboadislic, dana/u 01 apr 2023, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba momcima zamjerit, dobri su nam bili kad su jedva prosli Zvijezdu iz Gradacca 

Ne možeš to objasniti lobotomcima. Oni su ti ko roboti nastelovani da pljuju sve redom i da ližu pakas Misketu. Žive u iluzija ma,kontaju da smo Real. A nemamo 100 hiljada da platimo. Hoće da svaku pobjedimo,ni slucajno ne smijemo odigrati loše,izgubiti. Ma kakvi,tjeraju,vracaj Misketa za trenera.MrAlemKa je napisao/la: ↑01 apr 2023, 17:45Leotar dobio Širokog, Sarajeva, Tuzlu City, sa Zrinjskim neriješeno, Slogu i Veleža dobili kući ove sezone… tako da puno smo mi očekivali od ove utakmice. Ljudi dobro igraju kući i ovdje je samo mogo napravit Santos nešto individualno.. loše smo odigrali sve stoji, al nisu ni ostali pobijedili tako da nismo ništa izgubili i nista nije tragicno. Jeste, mogli smo prestić Širokog sve to stoji ali jednostavno danas nije išlo i gotova priča. Nit Mulalić ni da je neki peti deseti tu bio, ne bi bolje izgledalo jer lopta jednostavno danas nije slušala. Primjer, Mekić na sredini sve top odradi oslobodi se dva čuvara i Amoahu da gurne loptu u for dugom loptom on je u aut pošalje, kad je dobar dan lopta od Mekića dolazi na tanjiru.. to je samo jedna situacija od mnogih…
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 01 apr 2023, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Od kako je ubleha trener svaka utakmica koja je dobijena je na induvidualni kvalitet pojedinca, nikakve igre od kako je strucnjak na klupi. Mi sa njim europe vidjeti necemo
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Tralallalaallaaaallllaaa.Eto to je nas odgovor.Mojne neka ba ma joj bice bolje ma jeni on kriv Remzine mi G tacke.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Nije njemu krivo sto je Zeljo izgubio vec sto mora branit Mulalica