Jesi li bio na utakmici Sarajevo-Sloboda u Zenici? Kad vec pametujete da vidimo kako ste i samokriticni. Ja sam bio i dobro se sjećam sta su vasi preposteni navijaci psovali nama, momku iz Zenici koji je pozdravio Bukvica u jednom trenutku, a za kojeg ste mislili da je Tuzlak i samom Bukvicu sta ste psovali. Ako se ne sjecas ili ne znas, kako ti, tako i svi ostali navijaci Sarajeva, da vas mozda podsjetim!?fks74 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 23:05Nisu svi imuni na psovanje djeteta, kako se flaša nađe na terenu ?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
I kosevskom istokuAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 apr 2023, 23:07Ja nemam zaista nikakav animozitet prema Tuzli, ali je najprimitivnija publika na Tusnju. Godinama je tako, a posebno se naostre kad dodju Zeljo i Sarajevo, pogotovo Zeljo. Meni je iskreno zao zbog toga, jer je van granica sportskog rivaliteta, i volio bih da se ne desava.

Volim tebe, više od sebe
Ne opravdavam nikoga, kažwm da je ružno psovati dijete. Za dijete bi svi život dali a ne flašom gađali.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 23:10Jesi li bio na utakmici Sarajevo-Sloboda u Zenici? Kad vec pametujete da vidimo kako ste i samokriticni. Ja sam bio i dobro se sjećam sta su vasi preposteni navijaci psovali nama, momku iz Zenici koji je pozdravio Bukvica u jednom trenutku, a za kojeg ste mislili da je Tuzlak i samom Bukvicu sta ste psovali. Ako se ne sjecas ili ne znas, kako ti, tako i svi ostali navijaci Sarajeva, da vas mozda podsjetim!?
-
- Kontakt:
Ma pitari su posebna sortaantisisoja1919 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 23:12I kosevskom istokuAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 apr 2023, 23:07Ja nemam zaista nikakav animozitet prema Tuzli, ali je najprimitivnija publika na Tusnju. Godinama je tako, a posebno se naostre kad dodju Zeljo i Sarajevo, pogotovo Zeljo. Meni je iskreno zao zbog toga, jer je van granica sportskog rivaliteta, i volio bih da se ne desava.![]()

1921
-
- Kontakt:
Ne opravdam ni ja. Al ne mogu ja svoje misljenje i stav prenijet na one koji to rade. Govorit da je to samo u Tuzli, tako je veliko preseravanje. Sam i znas sta je Husref dozivio sve od vasih navijaca, HUSREF, ne igrac Slobode ili nekog drugog kluba. Tako da mislim da je suvisno dalje u raspravu ici.fks74 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 23:14Ne opravdavam nikoga, kažwm da je ružno psovati dijete. Za dijete bi svi život dali a ne flašom gađali.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 23:10Jesi li bio na utakmici Sarajevo-Sloboda u Zenici? Kad vec pametujete da vidimo kako ste i samokriticni. Ja sam bio i dobro se sjećam sta su vasi preposteni navijaci psovali nama, momku iz Zenici koji je pozdravio Bukvica u jednom trenutku, a za kojeg ste mislili da je Tuzlak i samom Bukvicu sta ste psovali. Ako se ne sjecas ili ne znas, kako ti, tako i svi ostali navijaci Sarajeva, da vas mozda podsjetim!?
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 02 apr 2023, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Tacno, i vjeruj pouzdano znam da Zeljo bolje bude docekan u, lupam, Sirokom ili Bijeljini, nego u Tuzli. To treba nama svima da je porazno, ali eto.fks74 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 23:08Ja sam sa Tk a moram reći da se navijači Slobode bolje odnose prema igračima Borca nego Sarajeva ili Željezničara.klasik je napisao/la: ↑02 apr 2023, 23:03Znas kako gledas ih ko nekog velikana bh fudbala, pa i drazi su ti od hercegovackih i klubova iz rs-a, kad igraju evropu pratis ih pa bude ti i drago kad nesto naprave, onako ljudski i onda poslije utakmica sa njima citas komentare njihovih navijaca o nama, o tuzli, tuzlacima i skontas da te vise postuju ovi ostali klubovi i navijaci tih klubova.
1921
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Iz svakih navijačkih grupa ima primitivaca i zaostalih umova, koji mrze tuzlake ili koji mrze sarajlije. To je oduvijek bilo tako i to će uvijek biti tako.
Stavljati u jedan koš sve tuzlake radi pojedinaca ili sve sarajlije radi pojedinaca na tribinama je jako loše. Mi smo jedan narod i trebamo se držati zajedno, kao što smo se držali kad je najviše trebalo, kao što se držimo u reprezentativnim sportovima gdje nema razlika čiji je koji igrač i odakle je krenuo. Svakako da ćemo mi iz Tuzle uvijek u Europi (barem mi, normalni) navijati prije za Sarajevo nego za Borac ili Široki.
Nije ovo nešto što se dešava samo kod nas, pa u drugim zemljama budu ubistva između navijačkih skupina, ali su jedno, te su patriote kad je u pitanju zemlja i narod.
Stavljati u jedan koš sve tuzlake radi pojedinaca ili sve sarajlije radi pojedinaca na tribinama je jako loše. Mi smo jedan narod i trebamo se držati zajedno, kao što smo se držali kad je najviše trebalo, kao što se držimo u reprezentativnim sportovima gdje nema razlika čiji je koji igrač i odakle je krenuo. Svakako da ćemo mi iz Tuzle uvijek u Europi (barem mi, normalni) navijati prije za Sarajevo nego za Borac ili Široki.
Nije ovo nešto što se dešava samo kod nas, pa u drugim zemljama budu ubistva između navijačkih skupina, ali su jedno, te su patriote kad je u pitanju zemlja i narod.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
To opet svi drugi seljaci, samo u sarajevu gospoda? 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
nnjjjjaaaa njjaaaaaa,,,,mnjaaaaannnanjajjaaaaaa njajajjajajajajjaajnanannanajjajajajja,,,,,,,,,

kkkkoooommmmmuuuullljjjjaaareee,,,,,ee njjjjjjaaaaaaaaa,,,,,,,
tttuuuzz,,,,,zlllllaaaccciiii kkko,,,,,,ommmuullljj,,,,,aaarreeee njjjaaaaa,,,, mnjaaaaaanjjjaaaaanjaaa

tttuuuzz,,,,,zlllllaaaccciiii kkko,,,,,,ommmuullljj,,,,,aaarreeee njjjaaaaa,,,, mnjaaaaaanjjjaaaaanjaaa

Stvarno je suđenje na Tušnju danas bilo iznad svih prosjeka. Sve čestitke sudijama.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaatuzlanskasloboda je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:01nnjjjjaaaa njjaaaaaa,,,,mnjaaaaannnanjajjaaaaaa njajajjajajajajjaajnanannanajjajajajja,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tttuuuzz,,,,,zlllllaaaccciiii kkko,,,,,,ommmuullljj,,,,,aaarreeee njjjaaaaa,,,, mnjaaaaaanjjjaaaaanjaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
@sky9
Slobodahahaha - Sarajevo 2:3
Javi seeeeee
Slobodahahaha - Sarajevo 2:3

Javi seeeeee
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Tuzla najveca seljadija i ciganija drzave. Svi ostali su gospoda

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Je li u knjigama kažu bit će ti ili biće ti?

Najjači na svijetu

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Znam, cijenim, priznajem samo jednog gospodina iz Tuzle
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dva posljednja bastiona komunizma i revolucije u europi: Tuzla i Pridnjestrovlje

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ja ne mogu da vjerujem da ti ljude na forumu ispravljaš radi pisanja, pa forum je nije pravopis Bosanskog jezika.Miljacka je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:32Je li u knjigama kažu bit će ti ili biće ti?![]()
Najjači na svijetu![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
tuzlanskasloboda je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:01nnjjjjaaaa njjaaaaaa,,,,mnjaaaaannnanjajjaaaaaa njajajjajajajajjaajnanannanajjajajajja,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tttuuuzz,,,,,zlllllaaaccciiii kkko,,,,,,ommmuullljj,,,,,aaarreeee njjjaaaaa,,,, mnjaaaaaanjjjaaaaanjaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.