Fale ljiljani na tribini, Selamtuzlanskasloboda je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:01nnjjjjaaaa njjaaaaaa,,,,mnjaaaaannnanjajjaaaaaa njajajjajajajajjaajnanannanajjajajajja,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kkkkoooommmmmuuuullljjjjaaareee,,,,,ee njjjjjjaaaaaaaaa,,,,,,,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tttuuuzz,,,,,zlllllaaaccciiii kkko,,,,,,ommmuullljj,,,,,aaarreeee njjjaaaaa,,,, mnjaaaaaanjjjaaaaanjaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bila je i Ratna zastava sa ljiljanima mi ovu trenutnu ne priznajemo.avenija je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:50Fale ljiljani na tribini, Selamtuzlanskasloboda je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:01nnjjjjaaaa njjaaaaaa,,,,mnjaaaaannnanjajjaaaaaa njajajjajajajajjaajnanannanajjajajajja,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tttuuuzz,,,,,zlllllaaaccciiii kkko,,,,,,ommmuullljj,,,,,aaarreeee njjjaaaaa,,,, mnjaaaaaanjjjaaaaanjaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
@avenija tebra kakvi ljiljani, to su stovatelji orlova

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
više insana u redu za somune na alifakovcu ima nijazamituzlanskasloboda je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:01nnjjjjaaaa njjaaaaaa,,,,mnjaaaaannnanjajjaaaaaa njajajjajajajajjaajnanannanajjajajajja,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
aaaaa ,,,,, mmmnjjjjaaaaaaaa ,,,,,aaaa ,,,aaaa ,,,mnjjaaaaa,,,,,avenija je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:50Fale ljiljani na tribini, Selamtuzlanskasloboda je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:01nnjjjjaaaa njjaaaaaa,,,,mnjaaaaannnanjajjaaaaaa njajajjajajajajjaajnanannanajjajajajja,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Kako ste teski, niste svjesni. Za nadati se da vas necemo ovdje citati za koji mjesec.
Zadnja izmjena: tersnakvadrat, dana/u 03 apr 2023, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
pupahava je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:59više insana u redu za somune na alifakovcu ima nijazamituzlanskasloboda je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:01nnjjjjaaaa njjaaaaaa,,,,mnjaaaaannnanjajjaaaaaa njajajjajajajajjaajnanannanajjajajajja,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

neka bude kako tebi godi, bitno je izvući pouku iz onoga što ti neko želi reći, ali mogu te razumiti nisi ti bas plaho inteligentan da bi izvlačio pouke iz nečega.Miljacka je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:32Je li u knjigama kažu bit će ti ili biće ti?![]()
Najjači na svijetu![]()
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
vise mi je drago radi Tuzlaka da smo danas Slogu dobili nego radi nas samih,ko bi od njih osto da smo slucajno izgubili od sloge
,bilo bi odmah ono njihovo kmecanje "prodali ste bodove samo da bih nas izbacili iz lige
" a to sto su oni izgubili na svom stadionu to nikom nista jelde
,bitno je drugoga optuziti(a i lakse je tako sakriti svoju slabost)
Naravno nemam nista protiv grada TZ niti normalnih tuzlaka (postujem Slobodu kao jednog od BH velikana)ali protiv ovih kmecavaca koji druge optuzuju a nece da pogledaju sta su oni uradili za sebe naravno da imam.Ne uzdajte se ni u koga,to je prijateljski savjet, gledajte samoi sta vi mozete uraditi za sebe ,i ako sami sebi ne izborite opstanak niko drugi vam nece isti obezbjediti.Sloboda ima solidan sastav kao i Igman i mislim da bi po svim kriterijima trebali ostati u ligi.Po meni trenutno su najugrozeniji Sloga(mislim da su oni vec otpisani od saveza) i trazi se jos jedan a to ce izgleda biti Posusje mada bi mi zao bilo Posusja jer ljudi posteno rade i ulazu u svoj klub a imaju i dobru posjetu.Leotar bi trebo ispasti po svemu a i sudije im najvise pomazu a nisu ni blizu da imaju reflektore (koje su morali izgraditi u ovoj godini),vidim uradili jedan stub do pola prije pola godine i stali ko eto u toku su radovi
HAM ZELJO

Naravno nemam nista protiv grada TZ niti normalnih tuzlaka (postujem Slobodu kao jednog od BH velikana)ali protiv ovih kmecavaca koji druge optuzuju a nece da pogledaju sta su oni uradili za sebe naravno da imam.Ne uzdajte se ni u koga,to je prijateljski savjet, gledajte samoi sta vi mozete uraditi za sebe ,i ako sami sebi ne izborite opstanak niko drugi vam nece isti obezbjediti.Sloboda ima solidan sastav kao i Igman i mislim da bi po svim kriterijima trebali ostati u ligi.Po meni trenutno su najugrozeniji Sloga(mislim da su oni vec otpisani od saveza) i trazi se jos jedan a to ce izgleda biti Posusje mada bi mi zao bilo Posusja jer ljudi posteno rade i ulazu u svoj klub a imaju i dobru posjetu.Leotar bi trebo ispasti po svemu a i sudije im najvise pomazu a nisu ni blizu da imaju reflektore (koje su morali izgraditi u ovoj godini),vidim uradili jedan stub do pola prije pola godine i stali ko eto u toku su radovi

HAM ZELJO

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Bezveze rasprava o tom psovanju, svugdje se psuje protivnickim igracima sve i svasta. Cesto se vrijedjaju i sopstveni igraci a da se ne vrijedjaju protivnicki. Ja bih to sve pobrisao da sam moderator
Pa seljucan mi sam piše da pročitam neku knjigu, a možda bi baš on trebao, da bar osnovne stvari nauči.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:03jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaatuzlanskasloboda je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:01nnjjjjaaaa njjaaaaaa,,,,mnjaaaaannnanjajjaaaaaa njajajjajajajajjaajnanannanajjajajajja,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ni mi!samirr je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:54Bila je i Ratna zastava sa ljiljanima mi ovu trenutnu ne priznajemo.avenija je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:50Fale ljiljani na tribini, Selamtuzlanskasloboda je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:01nnjjjjaaaa njjaaaaaa,,,,mnjaaaaannnanjajjaaaaaa njajajjajajajajjaajnanannanajjajajajja,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
samirr je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:54Bila je i Ratna zastava sa ljiljanima mi ovu trenutnu ne priznajemo.avenija je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:50Fale ljiljani na tribini, Selamtuzlanskasloboda je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:01nnjjjjaaaa njjaaaaaa,,,,mnjaaaaannnanjajjaaaaaa njajajjajajajajjaajnanannanajjajajajja,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ma volite vi vartu više nego petokraku.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Tek sad vidim ovaj incident sa Ziljkicem.
Je li on zrtva ili ga ocekuje kazna?
Je li on zrtva ili ga ocekuje kazna?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Zasto svetosavski klubovi nose genocidnu zastavu iznad broja a velez zeljo Sloboda itd ne nose ljiljane?
zamisli psuje se na tekmamaTatamata1946 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 07:19Bezveze rasprava o tom psovanju, svugdje se psuje protivnickim igracima sve i svasta. Cesto se vrijedjaju i sopstveni igraci a da se ne vrijedjaju protivnicki. Ja bih to sve pobrisao da sam moderator

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Fudbalmozak2 i 38 gostiju.