Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
U srijedu će biti odigrane dvije utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine u kojima će snage odmjeriti Tuzla City-Zrinjski, te Velež-Željezničar.
Kolo otvaraju nogometaši Sarajeva i Sloge Doboj koji će snage odmjeriti u petak od 15 sati. Susret bi se trebao igrati u Doboju kod Kaknja, no zvanična se potvrda je još uvijek na čekanju.
Tri sata kasnije poljuljani Široki će na svojoj Pecari ugostiti konjički Igman koji vodi žestoku borbu za opstanak.
Subota donosi veliki derbi zaćelja u kojem će Posušje dočekati slobodu od 15 sati, dok će nogometaši Veleža i Leotara istrčati na teren od 16 sati.
Debi kola igra se u Banjoj Luci gdje će domaći Borac ugostitit nezaustavljivi Zrinjski koji ovog proljeća "melje" sve pred sobom.
Plemići su vezali osam vezanih pobjeda i biće zanimljivo vidjeti da li će naj niz nastaviti i protiv Banjalučana.
Kolo će na Grbavici od 20 sati zatvoriti Željezničar i Tuzla City, tako da se u nedjelju se neće igrati zbog velikog katoličkog praznika Uskrsa.
Kolo otvaraju nogometaši Sarajeva i Sloge Doboj koji će snage odmjeriti u petak od 15 sati. Susret bi se trebao igrati u Doboju kod Kaknja, no zvanična se potvrda je još uvijek na čekanju.
Tri sata kasnije poljuljani Široki će na svojoj Pecari ugostiti konjički Igman koji vodi žestoku borbu za opstanak.
Subota donosi veliki derbi zaćelja u kojem će Posušje dočekati slobodu od 15 sati, dok će nogometaši Veleža i Leotara istrčati na teren od 16 sati.
Debi kola igra se u Banjoj Luci gdje će domaći Borac ugostitit nezaustavljivi Zrinjski koji ovog proljeća "melje" sve pred sobom.
Plemići su vezali osam vezanih pobjeda i biće zanimljivo vidjeti da li će naj niz nastaviti i protiv Banjalučana.
Kolo će na Grbavici od 20 sati zatvoriti Željezničar i Tuzla City, tako da se u nedjelju se neće igrati zbog velikog katoličkog praznika Uskrsa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la: ↑03 apr 2023, 09:37U srijedu će biti odigrane dvije utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine u kojima će snage odmjeriti Tuzla City-Zrinjski, te Velež-Željezničar.

To je njihova sramota sto nose i iskoristavaju klube za te stvari, ne treba se njima voditi i postajati kao ni, zato su takvi kakvi jesu.
Neki klubovi imaju ljiljan, neki nemaju, ali su osnovani i tada nisu imali ljiljan, razumljivo i sto ga ne stavljaju sada.
Da je srece, svi bi klubovi imali sportske simbole ili simbole osnivanja kluba (loptu, krila zeljeznice, cekice, rudnike itd, zavisi od osnivanja)
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Cuj za uskrs se ne igra a dan nezavisnosti igra
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Bice dobra atmosfera u cetvrtak
- TzBulevar87
- Kontakt:
Jel i dalje riganje vatre na Tuzlu, Tuzlake i Tušanj nakon saopštenja Zilke (čitaj: Tuzlaci su moja braća) i vašeg kluba, koji su pohvalili sve na utakmici, osim tih par pojedinaca kojih svugdje ima...?
075
Ma nakon veležovaca, svi su zlatni..TzBulevar87 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:23Jel i dalje riganje vatre na Tuzlu, Tuzlake i Tušanj nakon saopštenja Zilke (čitaj: Tuzlaci su moja braća) i vašeg kluba, koji su pohvalili sve na utakmici, osim tih par pojedinaca kojih svugdje ima...?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma ima toga svugdje, kao sto sam i sinoc napisao, ne mozes na osnovu par ljudi za cijeli grad, klub, kanton itd govoriti da su seljaci, papci i sta vec ne. Ovo sto se desilo jucer ne opravdavam nikako, ali iste te stvari se govore na svim stadionima, samo sto ti sto govore se naprave budale u fazonu nismo mi nista. Prave Sarajlije, Mostarci, Banjalucani itd ce uvijek imati veliko postovanje od mene, a ovi sto su ko onih par na tribinama jucer nece nikad. Radi takvih seljaka su normalni ljudi prestali ici na utakmice u svim gradovimaTzBulevar87 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:23Jel i dalje riganje vatre na Tuzlu, Tuzlake i Tušanj nakon saopštenja Zilke (čitaj: Tuzlaci su moja braća) i vašeg kluba, koji su pohvalili sve na utakmici, osim tih par pojedinaca kojih svugdje ima...?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Seljucan

Niko nije Bog stvorio savršenog, svima nešto fali, ali tebe je pošteno oštetio što se tiče pameti i razuma.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Fina gradska raja je uvijek postovala blagdane svih vjera.

-
- Kontakt:
Ne smeta mi i ja sam katolik s oceve straneOdgovornost je napisao/la: ↑03 apr 2023, 14:15Fina gradska raja je uvijek postovala blagdane svih vjera.![]()
Nego mi cudno
Samo da pitam tuzlake, zasto je macak ugasio fb profil, kad jucer glumi mangupa, fol nesto jaknu skida, fol bi se tukao ???
- Antipolitika3
- Kontakt:
Reci babi da se nije nikad igraloManijakalnost99 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 14:18Ne smeta mi i ja sam katolik s oceve straneOdgovornost je napisao/la: ↑03 apr 2023, 14:15Fina gradska raja je uvijek postovala blagdane svih vjera.![]()
Nego mi cudno

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Kad robija vidi kavez u mostaru
0:16
Zato jer bi mu urbana sarajevska raja pocela sve zivo psovat i prijetit. Jaki iza tastature
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I to sa laznih profila, da se razumijemo!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Jeko macak jel to onaj bilder sekjuriti sto vodi fukare
Onaj sto se ulizuje manijacima
Steta sto mu muda nisu u teretani poraslaManijakalnost99 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 15:16Jeko macak jel to onaj bilder sekjuriti sto vodi fukare
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fudbalmozak2, jurisicduska, Suki46, supervizor, svrakino1921 i 39 gostiju.