antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:41Neko mi je odvezo kera i sad trci po mahali, zna bit agresivan, odaziva se na "truhlo". Ako ga ko vidi, nek ga nabije nogom.

antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:41Neko mi je odvezo kera i sad trci po mahali, zna bit agresivan, odaziva se na "truhlo". Ako ga ko vidi, nek ga nabije nogom.
Mora da je do radijacije.antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:41Neko mi je odvezo kera i sad trci po mahali, zna bit agresivan, odaziva se na "truhlo". Ako ga ko vidi, nek ga nabije nogom.
TOM CAT KIKACISky9 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:36Truhlo je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:32Ima:Manijakalnost99 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:25Moze li kakva druga tema osim Velez i stogodisnja tradicija
Necemo vise ni o kavezu
Ima li ko sta novo i zanimljivo za ostale premijerligase da kaze
Slo Slo Slobodo![]()
E jesmo ih zaj.bali.
Po meni je bolje bilo stavit i njih na onu tribinu iza gola uz upozorenje da na prvi pokusaj izazivanja bilo kakvog incidenta lete van stadiona nego ovo. Ovo je stvarno sramota. Bila su sranja i na Tusnju pa su i HZ i Manijaci i dalje ostali na istoj tribini bez stavljanja u neke kaveze, a moze se kavez montirat na istocnom dijelu stadiona. Opet i pored kaveza i za Manijake minus jer zbog tribine propustaju gostovanje kluba u koji se kunu. Na kraju krajeva se samo sjebe atmosfera i utakmica. Nesto sto se radi sa sarajevskim derbijem koji se sve vise i vise srozava, a tako i ovo malo nas budala koji pratimo nasu ligu tjeraju sa stadionanekoIzMostara je napisao/la: ↑03 apr 2023, 20:51Normalne navikace smo pustili na dio VIPa i nije bilo problema, tu ste i vi. Da su normalni odnosi pustili bi i njih, a ovako da njih pustimo morali bi napraviti tampon zonu na tribini da je njima komforno. U vrqpcicima zadnji put kad su na centralnoj tribini bili napravili su nered, tako da najbolja moguca solucija. RA nema potrebe da bojkotuje, tribina je dobila zeleno svjetlo od odgovarajucih organa koji daju crveno ili zeleno svjetlo. Nisu bili protiv Zrinjskog i Borca, ispostovali su bojkot iz razloga koje su naveli, ovi se zale svako 5 minuta iz razlicitih razloga, dvolicnjaci obicni.Zutti je napisao/la: ↑03 apr 2023, 20:47Ma znaju i velezovci da je ovo sramota. Ako RA ima barem zrno navijackog kodeksa oni ce opet od svoje uprave trazit da se napravi iole uslovna tribina za goste jer ovo je sve samo nije normalno. Isto tako je po meni i za Manijake minus ako ne odu. Koliko god da je tribina neuslovna, za navijaca ne bi trebalo bit dileme ide li na gostovanje ili ne. Sve u svemu velika sramota za nas fudbal. Steta sto ce se na ovakav nacin i zbog obostrane greske sjebat odlicna atmosfera kakva bi sigurno bila u srijedu.
Hvala brate. Najjaci smo u državi. Zgazili smo pitareOnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:41antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:41Neko mi je odvezo kera i sad trci po mahali, zna bit agresivan, odaziva se na "truhlo". Ako ga ko vidi, nek ga nabije nogom.![]()
Sta ima brateManijakalnost99 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:42Jeste neozbiljni
Isto nevinascad sto svrsava u gace prilikom prvog kontakta sa njeznijim spolom
Dajte sta ozbiljno da pricamo
Uh ovu mega provalu sam jučer primjetio, pa red je da se osvrnem.Miljacka je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:32Je li u knjigama kažu bit će ti ili biće ti?![]()
Najjači na svijetu![]()
Ovo je bez radijacije. Kad ga radijacija opuca, zna ujest za guzicu ili ti stražnjicu, da prostis.Bazinga12345 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:42Mora da je do radijacije.antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:41Neko mi je odvezo kera i sad trci po mahali, zna bit agresivan, odaziva se na "truhlo". Ako ga ko vidi, nek ga nabije nogom.
Nije on ker.antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:41Neko mi je odvezo kera i sad trci po mahali, zna bit agresivan, odaziva se na "truhlo". Ako ga ko vidi, nek ga nabije nogom.
Truba1905burazeru je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:42
Koliko post ( Ramazan / Korizma ) traje ?
a) 20dana
b) 30dana
c) 40dana
d) 3 godine i više
Mi smo ovdje 'nako. Sta su to omladinske kategorije? Cim se one bave?Manijakalnost99 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:48Evo nista pokusavam skrenem fokus na omladinske selekcije nasih premijerligasa
Ali za takve teme neophodne su zrele i odrasle osobe
Rođo, poderite sad sisa siti, a u finalu bilo koga od ove sdahahahahaha boranije.Rigoletto je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:47Truba1905burazeru je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:42
Koliko post ( Ramazan / Korizma ) traje ?
a) 20dana
b) 30dana
c) 40dana
d) 3 godine i više![]()
E jesi nasao crkvu u kojoj ces se bogu molitManijakalnost99 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:48Evo nista pokusavam da skrenem fokus na omladinske selekcije nasih premijerligasa
Udri jace manijaceManijakalnost99 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:48Evo nista pokusavam da skrenem fokus na omladinske selekcije nasih premijerligasa
Bas brate imas i ti macu Truhlo? I kakva je? Jel i ona agresivna, ujeda li?Sky9 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:47Nije on ker.antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:41Neko mi je odvezo kera i sad trci po mahali, zna bit agresivan, odaziva se na "truhlo". Ako ga ko vidi, nek ga nabije nogom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.