Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
>
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Nema potrebe da se vrti ali se vrtila, nisam je ja izmislio, ja prvi put vidim da je to neko demantovao. Vrtile su se svakakve dezinformacije i za nas klub i za navijace i to puno vise nego za vas, pa zivimo s tim. Izvini onda sto sam spominjao, ali lako je bilo povjerovati jer znamo kakav je Blekic papak.
Razumijem zašto su Podveležje i podvelešci trn u oku susjedima, ali ne razumijem zašto smetaju sarajlicama koje su nas prodale kao vreću brašna birvaktile. U usta vas yebem škrbava

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Ne znam(znam) Bgm ko je ovca, i kome(vama) SDA tribinu vodi, Veležu sigurno nije. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Može li neko banovati ovog trolla? Preofiran si.BiHForza je napisao/la: ↑04 apr 2023, 00:10Šta ćeš bola ti yebat MARŠ Prchim ti porodicu gazi male štrumpfoveeeee jwbem te usta jwbat ćemo vas kad dodjemo na Grbavica 19.4 samo čekaj… pa ćemo viditi Ko koga yebe…Meraak1921 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 23:35Ljudima das da igraju na Grbavici , nisu kao mogli tampon zonu, kao na Tusnju sto se radi, 300-400 stolica .. oni tebi vracaju kavezima? Ma yebat cemo vam mamice ko sto smo je i yebali
Gazi ih 

prodali jakako

Znam da nije od srca, al' ipak hvala
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Čuj SDA

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Šintori iz Vrapčića 

- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Svaka čast za manijake koji pozivaju na nasilje prema navijačima Veleža. Želite sutra da neko strada zbog vašeg piskaranja.
Maloumnici jedni, svaki navijač Želje je dobrodošao na Arenu Rođeni.
Ne mora niko u kavez ako neće.
Ima Vip tribina, lijevi ćošak, organizujte se i neće vas niko krivo pogledati.
Valjda ste sposobni da se organizirate i gledate utakmicu slobodno kao horde, posušaci....niko ih nije krivo pogledao.
Velež gradi stadion, nije ga dobio kao vi, olovkom.
Ako imate razumjevanja, normala, a ako nemate onda je to vaš problem.
Ova skalamerija se skida za mjesec dana i kreće se u gradnju zadnje tribine na kojoj ćete imati bolje uslove nego mi na Grbavici.
Valjda ste sposobni da se organizirate i gledate utakmicu slobodno kao horde, posušaci....niko ih nije krivo pogledao.
Ova skalamerija se skida za mjesec dana i kreće se u gradnju zadnje tribine na kojoj ćete imati bolje uslove nego mi na Grbavici.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Balorda je napisao/la: ↑03 apr 2023, 22:22opalaopala je napisao/la: ↑03 apr 2023, 22:19GradKamena2 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 22:15Meni je smjesno da uspoređuju kavez na BB i jos kazu 50 metara od terena,a sa iste te tribine samo sa druge strane vazda imas ljudi koji prate utakmicu.
Kazem opet kavez nije toliki problem da je veci i komforniji malo da ne mora stajat covjek na covjeku.
Zanima me sta bi bilo da dođe do požara izazvanog bakljom da uhvati transeve slucajno ili da se zapali ova daska ispod,neko ce nastradat pa ce bit krivljavine i dizanja parola.
Najbolje im zabranit i žvake da se ne udave![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Niko sretniji od nas ne bi bio da imamo gotov stadion na kojem bi se mogli normalno smjestiti gostujući navijači. Međutim, tribina se počinje raditi u Junu i ovo je privremeno rješenje koje će trajati par kola. Osim toga gornji i zadnji dio armature je skinut i ista je približena stadionu.

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Nijebilo problema ako ne racunas da ste ih udarali stangama po glaviLewy21 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 00:12Kavez je privremeno rješenje koje nije namjenjeno Manijacima nego svakoj navijačkoj skupini koja bude dolazila, šta je tu je, nadam se da će ljudi to srediti vremenom pa da bude još bolja atmosfera na utakmicama na stadionu koji je hvala Bogu fino sređen i lijepo je to vidjet. Što se tiće cijene, realno, previše je 8 KM, nije nikome žao tih para, ali Grbavica ima najbolje uslove za gostujuće navijače, pa je cijena ista. Trebali su odrediti manju cijenu jbg sad.
Što se tiće navijača Veleža ovdje, morate i vi uzeti u obzir da svaka navijačka skupina ima pravo da ne dođe ako im uslovi ne odgovaraju, čak su i Ultrasi postavili parolu vezano za taj kavez. Niko nije tražio od Red Army da bojkotuje tu utakmicu, niti Red Army ima veze s tim. Horde zla su više puta bojktovale derbi na Grbavici, jednom zbog cijene i broja karata kada im je Blekić bio alfa i omega u klubu i naplaćivao im karte za gledjanje u displej na Koševu, pa onda zbog smanjenog broja karata do kojeg je došlo zbog odluke MUP-a da se prošire tampon zone, a i to je bilo nakon njihovog divljanja. Bukvalno su od našeg kluba očekivali da svoje navijače stisnu ko da su gostujući, a na našem sjeveru ljudi i dalje godišnje kupuju i dolaze sa porodicom. Njihovo je pravo bilo da ne dođu, mi kao navijači Želje nismo imali ništa s tim. Niti su oni nas oštetili svojim nedoslaskom, niti su vas Manijaci sad.
Vezano za to da je Željo Veležu izašao u susret, ne znam na šta se tu misli, zato neću ni ulaziti u to. Znam da je sve bilo korektno sa obje strane, nisam čuo za bilo kakav problem u gradu i na stadionu, ali šta se smatralo izlaženjem u susret ne znam. Najbitnije je da u uzvratnoj utakmici sve bude okej i to je to. Nama je FK Sarajevo za smanjen broj karata "vratilo" na hinjski način, ali su Manijaci opet došli, a na Grbavici će gostujući navijači biti smješteni kako uvijek budu, cijena će biti ista i to je to. Na kraju krajeva, na Grbavici su najbolji uslovi za domaće navijače, mogu ljudi mrziti i nas i Grbavicu ali to je činjenica. Ne znam je li na bilo kojem drugom stadionu gostujući sektor natkriven.

U ovako kratkom tekstu,tolika kolicina mitomanije i lazi. Tesko psihicko oboljenje.
-
- Kontakt:
Ne kazu dzaba da su horde gospoda za ove strumpfove
Pretjerali ste više i jedni i drugi
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Tegeltija sad vodi borac hahahaha pa tek ce ih sad ukopati...ima da uzmu sve pare i oad vico ode iz saveza nema ih nigdje 

Ma ja mi smo problem, mi pozivamo na nasilje, a ja kad dođem na vašu tribinu pogledam utakmicu sa par drugova par pijačara nas uprati i napadne, i to smo mi krivi. Svaku utakmicu brdo vaših bude na našim tribinama i niko im a ne kaže. Mi smo krivi što na svakom **** stadionu nam odvoje dio tribine gdje možemo doći samo vi pravite kaveze za životinje. Treba da vas je stid da imate onakav stadion, a gostujućim navijačima su bolji uslovi u Trebinju, Posušju, Prijedoru, Kaknju..... e moji pijačarimozak je napisao/la: ↑04 apr 2023, 08:15Svaka čast za manijake koji pozivaju na nasilje prema navijačima Veleža. Želite sutra da neko strada zbog vašeg piskaranja.
Trenutno korisnika/ca: Amco46, ANamelessGhoul, antisisoja1919, ASD, Beli98, bhfanatic14, brig, Combattente87, ELDIABLO20, Faraon iz Visokog, gegenpress, Grk1234, held9, jurisicduska, Kockoglavi, MikiPirs, MostarskiSin, rishovski, Zigazaga, ZmajOdBosne33 i 161 gost.