Premijer liga BiH - aktuelno

Hajdeee
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Hajdeee » 03 apr 2023, 23:48

Baza1921 je napisao/la:
03 apr 2023, 23:45
... za razliku od pitara njima je stadion Grbavica preskup za rentat....
Ali druzeeeee, gdje ces ovo izjaviti :urnebes: :mrgreen:
- FKS -

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 03 apr 2023, 23:50

Hajdeee je napisao/la:
03 apr 2023, 23:24
Bezveze se prepirete, skoro provjerena info.sutra ovi iz saveza ce naloziti Velezu, da obezbjedi 5% kapaciteta za gostujuce navijace, na drugoj tribini.
To je sasvim ok, 5% sjedećih mjesta je 200, smjestiti ih na sami kraj zapadne tribine i osigurati dovoljno dobro od ostatka. Ako tako bude, završena priča, potrošiće sve suze kmečući i na fb i ovdje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 03 apr 2023, 23:50

Baza1921 je napisao/la:
03 apr 2023, 23:45
opalaopala je napisao/la:
03 apr 2023, 23:15
Baza1921 je napisao/la:
03 apr 2023, 23:07

Ya ba shatro piromani neki a boje nebil ko baklju ubacio u teren novi :D licemjeri sta ce karine ne valja im sudija ne valja im vico sad im ni manijaci nisu dobri lazni moralisti kad sam vam ja rekao furaju se ba bojkotuju jer nece da navijaju nema ih 50 clanova armije a sad kad igraju sa Željom onda ce navijati jbg vico im odobrio sada pa zato se vracaju kaze savez normala uslovi za goste
Imate sve uslove normalne sto je i potvrdjeno .
Drugo je sto ste vi tampon manijaci pa birate gdje bi , hocetel možda i da navijamo za vas ?
Kao treće spasili smo vas i dali preko 100.000 km za rentanje sugavice .
Kao četvrto priznajte javno da vas je strah i da nemate muda doći , jel strah Lendave ili ?
Nabijem i tebe i tvoje uslove :njanjanja: :nedam:
Vi niste rentali Grbavicu sto nas volite nego sto ste imali zelju da igrate na najboljem stadionu evropu i posteno ste to platili ja vam se zahvaljujem u ime kluba pogurali ste nas al dobii ste dobru uslugu i uslove mi vas nismo pogurali nit ste vi nas pocastili nista nego platili sto ste dobili za razliku od pitara njima je stadion Grbavica preskup za rentat oni igraju u drugim kantonima a vama hvala na saradnji u ime kluba :bih:
A i kao navijac mogu se zahvaliti i reci fer i korektno ste navijali nije bilo nikakve stete a ima svakakvih navijaca das im gratis oni se kurce ko pitari npr zamisli kakih ima das gratis oni se kurce zamisli utripujes silu neku a besplatno si usao ima svakakvih jbg. :bih:
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 03 apr 2023, 23:50

Kakva psihijatrija u ovom dijelu foruma. Ne zalazim u ostale dijelove foruma ali ako je nesto slicno i tamo, nama kao drustvu definitivno nema pomoci. Nepismeni, intelektualno ograniceni, napaceni, iskompleksirani, neizivljeni... mogao bih u nedogled ovako. Pa citate li vi sebe ?

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 03 apr 2023, 23:53

Ljudi iznajmili stadion i uredno platili, a njima pare bile prijeko potrebne...

Sad pisu "mi kad smo ih pustili...nismo im trebali dat.."

:urnebes:
Odin, I await thee
Your true son am I

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 03 apr 2023, 23:53

Dovoljan je napisao/la:
03 apr 2023, 23:53

Malo je reć' shizofrenija.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 03 apr 2023, 23:59

Baza i manijakalnost99 najglasniji na forumu a ni jedan ni drugi ne zive u BiH, Zelju gledaju u dnevnom boravku preko iptv.

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 04 apr 2023, 00:00

Ljudi imaju tri tribine i strumfovi hoće dio + t.zona..

Mi kad tražimo vise od zdenke ide priča "sta ćemo onda s našim navijačima sa sjevera nije fer prema njima.."

Sad je korektno tražit jer "nEhUmAnI uSLoVi"..

U kavez!

Odin, I await thee
Your true son am I

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 04 apr 2023, 00:03

Hazre je napisao/la:
03 apr 2023, 11:37
Ludaci iz Slobode vec sanjaju sledecu sezonu da se bore za evropu!! Eto koliko znaju o nogometu. Koliko su zaostali u glavi
Bravo Hazre :clap:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 04 apr 2023, 00:06

Sky9 je napisao/la:
03 apr 2023, 23:22
OnlyLeft22 je napisao/la:
03 apr 2023, 23:07
Sky9 je napisao/la:
03 apr 2023, 22:59
:mrgreen:
slika
slika

slika
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 apr 2023, 00:08

Truhlo je napisao/la:
04 apr 2023, 00:03
Hazre je napisao/la:
Ludaci iz Slobode vec sanjaju sledecu sezonu da se bore za evropu!! Eto koliko znaju o nogometu. Koliko su zaostali u glavi
Lijepo je znat da nam i drugi citaju temu. Velika si Slobodo :ljepota:
A ovi nek se brinu da ne ispadnu. Dajem ruku da ce ispast prije Slobode
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

BiHForza
Kontakt:

Post Postao/la BiHForza » 04 apr 2023, 00:10

Meraak1921 je napisao/la:
03 apr 2023, 23:35
Ljudima das da igraju na Grbavici , nisu kao mogli tampon zonu, kao na Tusnju sto se radi, 300-400 stolica .. oni tebi vracaju kavezima? Ma yebat cemo vam mamice ko sto smo je i yebali
Zadnja izmjena: BiHForza, dana/u 18 apr 2023, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 04 apr 2023, 00:11

Balorda je napisao/la:
Dovoljan je napisao/la:

Malo je reć' shizofrenija.

A sta znaci izaci u susret?Vi nemate pojma o pojmovima nesto pricate. Izaci u susret ne znaci dati vam besplatno(iako je bilo i takvih susreta)
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 04 apr 2023, 00:12

Kavez je privremeno rješenje koje nije namjenjeno Manijacima nego svakoj navijačkoj skupini koja bude dolazila, šta je tu je, nadam se da će ljudi to srediti vremenom pa da bude još bolja atmosfera na utakmicama na stadionu koji je hvala Bogu fino sređen i lijepo je to vidjet. Što se tiće cijene, realno, previše je 8 KM, nije nikome žao tih para, ali Grbavica ima najbolje uslove za gostujuće navijače, pa je cijena ista. Trebali su odrediti manju cijenu jbg sad.

Što se tiće navijača Veleža ovdje, morate i vi uzeti u obzir da svaka navijačka skupina ima pravo da ne dođe ako im uslovi ne odgovaraju, čak su i Ultrasi postavili parolu vezano za taj kavez. Niko nije tražio od Red Army da bojkotuje tu utakmicu, niti Red Army ima veze s tim. Horde zla su više puta bojktovale derbi na Grbavici, jednom zbog cijene i broja karata kada im je Blekić bio alfa i omega u klubu i naplaćivao im karte za gledjanje u displej na Koševu, pa onda zbog smanjenog broja karata do kojeg je došlo zbog odluke MUP-a da se prošire tampon zone, a i to je bilo nakon njihovog divljanja. Bukvalno su od našeg kluba očekivali da svoje navijače stisnu ko da su gostujući, a na našem sjeveru ljudi i dalje godišnje kupuju i dolaze sa porodicom. Njihovo je pravo bilo da ne dođu, mi kao navijači Želje nismo imali ništa s tim. Niti su oni nas oštetili svojim nedoslaskom, niti su vas Manijaci sad.

Vezano za to da je Željo Veležu izašao u susret, ne znam na šta se tu misli, zato neću ni ulaziti u to. Znam da je sve bilo korektno sa obje strane, nisam čuo za bilo kakav problem u gradu i na stadionu, ali šta se smatralo izlaženjem u susret ne znam. Najbitnije je da u uzvratnoj utakmici sve bude okej i to je to. Nama je FK Sarajevo za smanjen broj karata "vratilo" na hinjski način, ali su Manijaci opet došli, a na Grbavici će gostujući navijači biti smješteni kako uvijek budu, cijena će biti ista i to je to. Na kraju krajeva, na Grbavici su najbolji uslovi za domaće navijače, mogu ljudi mrziti i nas i Grbavicu ali to je činjenica. Ne znam je li na bilo kojem drugom stadionu gostujući sektor natkriven.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 04 apr 2023, 00:13

DamirT je napisao/la:
04 apr 2023, 00:08
Truhlo je napisao/la:
04 apr 2023, 00:03
Hazre je napisao/la:
Lijepo je znat da nam i drugi citaju temu. Velika si Slobodo :ljepota:
A ovi nek se brinu da ne ispadnu. Dajem ruku da ce ispast prije Slobode
Tema je tuzla city tupko
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 04 apr 2023, 00:16

Lewy21 je napisao/la:
04 apr 2023, 00:12
Horde zla su više puta bojktovale derbi na Grbavici, jednom zbog cijene i broja karata kada im je Blekić bio alfa i omega u klubu i naplaćivao im karte za gledjanje u displej na Koševu
Ne valja lagat,

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 04 apr 2023, 00:21

BiHForza je napisao/la:
04 apr 2023, 00:10
Meraak1921 je napisao/la:
03 apr 2023, 23:35
Ljudima das da igraju na Grbavici , nisu kao mogli tampon zonu, kao na Tusnju sto se radi, 300-400 stolica .. oni tebi vracaju kavezima? Ma yebat cemo vam mamice ko sto smo je i yebali
Šta ćeš bola ti yebat MARŠ Prchim ti porodicu gazi male štrumpfoveeeee jwbem te usta jwbat ćemo vas kad dodjemo na Grbavica 19.4 samo čekaj… pa ćemo viditi Ko koga yebe…

E cuj prchim, alo podvelezjee mirann

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 04 apr 2023, 00:23

TETRAPAK je napisao/la:
04 apr 2023, 00:16
Lewy21 je napisao/la:
Horde zla su više puta bojktovale derbi na Grbavici, jednom zbog cijene i broja karata kada im je Blekić bio alfa i omega u klubu i naplaćivao im karte za gledjanje u displej na Koševu
Ne valja lagat,
Ne znam da li mislis na razlog bojkota ili na naplacivanje karata na Kosevu. Znam da se pisalo dosta o naplacivanju karata na Kosevu i nisam nikad vidio da je neko to demantovao, pa ako je neko bombu bacio onda nije do mene. Svakako nije nas problem je li se vama naplacivalo ili nije.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 04 apr 2023, 00:26

Hajdeee je napisao/la:
03 apr 2023, 23:24
Bezveze se prepirete, skoro provjerena info.sutra ovi iz saveza ce naloziti Velezu, da obezbjedi 5% kapaciteta za gostujuce navijace, na drugoj tribini.
To je taman onaj dio tribine iza gola, jedan sektor.
Oko 300 i nešto mjesta,može se napraviti i tampon zona da ne utiče na drugi dio tribine.
Ima i poseban ulaz,samo je malo problem oko ulaska i izlaska navijača.
Al eto to nek urade, policija nek odradi svoj dio posla i riješena stvar,ne vjerujem da bi bilo ko od nas imao problema sa tim.
Nek dođu momci,nek navijaju za svoj klub,bit će i bolja atmosfera.
Pošteno i bez ikakve zamjerke,samo je to savez trebao prije uraditi a ne dozvoliti da se fokus sa utakmice prebaci na ovu stvar.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 04 apr 2023, 00:29

Lewy21 je napisao/la:
04 apr 2023, 00:23
TETRAPAK je napisao/la:
04 apr 2023, 00:16
Lewy21 je napisao/la:
Ne valja lagat,
Ne znam da li mislis na razlog bojkota ili na naplacivanje karata na Kosevu. Znam da se pisalo dosta o naplacivanju karata na Kosevu i nisam nikad vidio da je neko to demantovao, pa ako je neko bombu bacio onda nije do mene. Svakako nije nas problem je li se vama naplacivalo ili nije.
Karte naplacivalo udruzenje navijaca kao akciju pomoci klubu kojem je trebala sadaka, nesto slicno kao vama sada. Ako nije vas problem nema potrebe da se vrti prica i stvara mit o nekom Blekicu koji je nekom nesto naplacivao.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Hrammm1921, MrkiMedo, UltraSa46 i 22 gosta.