NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
E kako nas je mashala krenulo sa lovom red bi bio da nas malo i kanton pogura bar sa 100 hiljadica skroman sam haha
Zar nije Musija napustio mladost?limvolikce1945 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 18:00Onda se ovom uplatom direktno smanjuje taj 60k dug.Truhlo je napisao/la: ↑03 apr 2023, 16:38Ima i blokada od PU u iznosu od cca 60k, tako da se i to mora platiti da se deblokira racun. Odlican tajming za naplatulimvolikce1945 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 16:23Ova lova od Mladosti je dobrodošla, ali da je malo pričekala dok se račun ne odblokira, mislim da po automatizmu se sve uplaćeno prebacuje poreznoj upravi, doduše umanjuje se ukupan dug. Mislim da ovo ne može na onaj rezervni račun, kako bi uprava mogla sama usmjeravati novac. Ali nema veze, bitna je i simbolika.![]()
![]()
Jedino da se sad Mušija ne ugasi...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Javni poziv za sport bude nekad polovinom godine ili septembar koliko se sjecam. Sa cistim racunom, idemo pokupiti 100k hladno

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

SDA je obećala milion ako budu imali većinu u kantonu
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Nisam upućen. Moguće...Truhlo je napisao/la: ↑03 apr 2023, 18:11Zar nije Musija napustio mladost?limvolikce1945 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 18:00Onda se ovom uplatom direktno smanjuje taj 60k dug.![]()
Jedino da se sad Mušija ne ugasi...
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ima Durmis "njuh" za gol, nemoj zafrkavatdinodino2019 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 10:17Nemojte se prosipati kakav Durmis i centarfor, momak moze igrati samo krilo i nista vise. Kad ce on ko centarfor zadrzati i odloziti loptu nikad s onakvom konstitucijom. Kolic i Sijerkic su trenutno u krizi, ali tako je bilo i proslu pokusezonu pa su ocepili kad je trebaloZenicanin988 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 00:16Licno ne volim igrace tipa Mehica, one grubosti, udaranje, bez pregleda igre, Arezina tito sredine, kako lagano igra. Karalic, nije mi jasno da covjek i dalje igra al eto hajd, Duvnjak zna zasto. Po meni Durmis na centarfora a sivac na krilo, mislim da bi valjalo. Sve u svemu, nije neka igra, bolje to puno moze, kao da su opali sa kondicijom.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- BatistutA19
- Kontakt:
ALMIR ma znao sam ja da se Sarajevo vraca u Zenicu cim ne moze na Kosevo ali reprezentacija nas zeznula pa su igrali u Kaknju a i najavio sam kiks Koline u Maglaju 

Bravo za upravu za ovo sto su dobili spor sa Mladosti ,super ce doci nam 20 k ovih a doci ce i od Zelje za Vrhovca.Mislio je Musija seljackim forama preko Celika dignit Mladost a syebat Celik prvo igranjem u Zenici i kradjom igraca ali Celik je Celik a njih mi smijesno poredit sa nama.
Sto se tice posjeta ne znam sta vi ocekujete pa u PL nema navijaca izuzev nekih derbija sarajevski,mostarskii ,mozda neki hercegovacki i nekad bljesne Tuzla i Banja luka a tako je u regionu.
Kod nas kako bude sezona odmicala bice vise publike i naravno taj famozni baraz a u FL akobogda bice toplo hladno ali nece bit prenosa tako da ce oni sto i hoce nece na tekmu morat otic..
Sto se tice FK Sarajevo ljudi su nam pomogli vise nego iko i svaka im cast i dobro dosli u Zenicu.Neko ce rec poslovno je sve to ,jest i ja kazem ali Itekako su oni mogli zaobic Zenicu da su htjeli .Prico sam sa nekoliko hordasa onih pravih ,samo imaju rijeci hvale za sav nas rad ,za ljubav prema klubu i sto smo istjerali politiku iz kluba i krenuli iz kantona i jedva cekaju da se vratimo jer kaze yebo ligu bez Celika.
U Jelah akobogda po 3 boda
Bravo za upravu za ovo sto su dobili spor sa Mladosti ,super ce doci nam 20 k ovih a doci ce i od Zelje za Vrhovca.Mislio je Musija seljackim forama preko Celika dignit Mladost a syebat Celik prvo igranjem u Zenici i kradjom igraca ali Celik je Celik a njih mi smijesno poredit sa nama.
Sto se tice posjeta ne znam sta vi ocekujete pa u PL nema navijaca izuzev nekih derbija sarajevski,mostarskii ,mozda neki hercegovacki i nekad bljesne Tuzla i Banja luka a tako je u regionu.
Kod nas kako bude sezona odmicala bice vise publike i naravno taj famozni baraz a u FL akobogda bice toplo hladno ali nece bit prenosa tako da ce oni sto i hoce nece na tekmu morat otic..
Sto se tice FK Sarajevo ljudi su nam pomogli vise nego iko i svaka im cast i dobro dosli u Zenicu.Neko ce rec poslovno je sve to ,jest i ja kazem ali Itekako su oni mogli zaobic Zenicu da su htjeli .Prico sam sa nekoliko hordasa onih pravih ,samo imaju rijeci hvale za sav nas rad ,za ljubav prema klubu i sto smo istjerali politiku iz kluba i krenuli iz kantona i jedva cekaju da se vratimo jer kaze yebo ligu bez Celika.
U Jelah akobogda po 3 boda
-
- Kontakt:
A kad mi mislimo do 1.ooo članova ?
Ajmo mi nesto, na nas je red:)

Kad uđemo u 1FL, vratiti Azura u Čelik. Mlad, a iskusan. Zaraditi opet na njemu. Iako ima kapacitet da igra i premijer ligu
https://www.transfermarkt.com/zvonimir- ... ler/699836
Evo dobar napadač
Evo dobar napadač
Pa bio je kod nas
moze li se za njega uzeti neka para na konto treniranja 

Vec naplaceno i to masno

jel to jednokratno uzimanje, il im se mozemo javljati na godisnjem nivou hahahaha
Truhlo je napisao/la: Sezona 2021/22 - Druga liga FBIH Centar
1. NK ČELIK - NK STUPČANICA: 565
2. NK ČELIK - FK UNIS: 368
3. NK ČELIK - FK FAMOS: 737
4. NK ČELIK - FK MOŠĆANICA: 814
5. NK ČELIK - FK BATON: 448
6. NK ČELIK - NK USORA: 369
7. NK ČELIK - NK NATRON: 367
8. NK ČELIK - NK BOSNA: 295
9. NK ČELIK - FK RUDAR BREZA: 574
10. NK ČELIK - NK AZOT VITKOVIĆI: 275
11. NK ČELIK - NK KOLINA: ?
12. NK ČELIK - FK JAHORINA: ?
UKUPNO ULAZNICA: 4812
PROSJEK: 481
Truhlo je napisao/la: Sezona 2022/23 - Druga liga FBIH Centar
1. NK ČELIK - NK MOŠEVAC: 955
2. NK ČELIK - NK BOSNA VISOKO: 2021
3. NK ČELIK - FK BORAC JELAH: 744
4. NK ČELIK - FK FAMOS HRASNICA: ?
5. NK ČELIK - FK RUDAR BREZA: 622
6. NK ČELIK - FK MOŠĆANICA: 613
7. NK ČELIK - NK KOLINA: 1149
8. NK ČELIK - NK AZOT: 596
9. NK ČELIK - NK ŽEPČE 1919 : 620
10. NK ČELIK - NK BATON : 730
UKUPNO ULAZNICA: 8050
PROSJEK: 894
Truhlo je napisao/la: Sezona 2022/23 - Kup BiH
1. NK ČELIK - FK SARAJEVO: 5261
2. NK ČELIK - FK RADNIK BIJELJINA : 4893
Skoro se uduplala prosjecna posjeta. Doduse dosta tu "nose" utakmice protiv Koline i Bosne, ali evo gledajuci utakmice koje nisu derbi (protiv Batona, Azota, Rudara..) vidi se koliki toliki napredak. Mozda je i odluka Uprave da ove sezone napadamo 1FL imala uticaja na to da neki simpatizeri pocnu ponovo dolaziti na stadion. Sto se tice posjete kad se plasiramo u 1FL, ja sam optimista. Doci se dosta onih koji "pate" za imenom protivnika, pa ce doci zato sto gostuje Buducnost Banovici, Zvijezda Gradacac, Posusje (ako ispadne iz Premijer Lige), Sloboda (isto kao i Posusje). Vjerovatno ce doci i neki koji su sumnjali u ovu Upravu i ovaj projekt, pa ce "doci tobe" i postati redovni posjetioci Bilinog Polja. Uglavnom, ocekujem 1000 minimum na domacim tekmama u 1FL.
Plus komsiluk, Rudar, Mladost, Travnik ako ostanephillies je napisao/la: ↑04 apr 2023, 11:45Skoro se uduplala prosjecna posjeta. Doduse dosta tu "nose" utakmice protiv Koline i Bosne, ali evo gledajuci utakmice koje nisu derbi (protiv Batona, Azota, Rudara..) vidi se koliki toliki napredak. Mozda je i odluka Uprave da ove sezone napadamo 1FL imala uticaja na to da neki simpatizeri pocnu ponovo dolaziti na stadion. Sto se tice posjete kad se plasiramo u 1FL, ja sam optimista. Doci se dosta onih koji "pate" za imenom protivnika, pa ce doci zato sto gostuje Buducnost Banovici, Zvijezda Gradacac, Posusje (ako ispadne iz Premijer Lige), Sloboda (isto kao i Posusje). Vjerovatno ce doci i neki koji su sumnjali u ovu Upravu i ovaj projekt, pa ce "doci tobe" i postati redovni posjetioci Bilinog Polja. Uglavnom, ocekujem 1000 minimum na domacim tekmama u 1FL.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.