FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znači ako isplivaju neke nove informacije o stanju terena na portalima, znamo ko je prodao za petobu. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Vidjet ćemo, pričala je da dolaze neki bitni ljudi za klub i da moramo imati VIP ložu.
Optimist je, najavljuje Evropu, a kao u Tz na 2:0 nije straha bilo

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
ja ja

Šta još priča?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Kaze Ivan Borna Busquets on i klub bi htio da da ostane tu, nije ga strah niceg, izborit cemo Evropu 100%, strucni stab nahvalio havarija i et
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Balta samo sto ne kaze sticemo Zrinjskog 

- JavierBosnia
- Kontakt:
- i on i ljudi u klubu zele da ostane i naredne sezone
- strucni stab radi odlican posao, podigli su atmosferu i vjeruju u evropu
- zelja mu je igrati pred punim stadionima
- navija za Deportivo
- tesko je pripremati se za neke dobre uslove i pas igru, a doceka te los teren
- saigraci su mu rekli da je teren na Bilinom odlican
- za prvu utakmicu putovao avionom i busem dugo, jedan trening odradio sto je rezultat losije igre
Nista znacajno sto manje vise ne znamo

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- NisamInSajder
- Kontakt:
spezial je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:15Opet se previse dizemo, a dobili smo jednu jako tanku ekipu i to s primljena dva gola. Jedini razlog za to je dobar teren i sto su se oni bez ikakve potrebe otvorili i nisu se valjali i trosili vrijeme.
Golmani su nam najveca boljka, pod hitno nam treba iskusan covjek 30+ na golu, a ne dijete
Radovica hvalite plaho, danas po meni pogubljen u odbrani, protiv slobodine mrtve odbrane bi i Letic izgledo ko Robertson
Mulalic danas uzasan, al dijete je pa ima kredita pogotovo jer je solidno igrao u zadnje vrijeme.
Martinoviceva najgora tekma dosad, nepotrebno nervozan, napravio je 5 faulova u napadu
Besim isto pogubljen malo na pocetku, kasnije se dozvao
Balta nas najbolji igrac za slabije i sporije protivnike, ali dobro je Pantelija primijetio da ce ga modernije i brze ekipe isfasirat na sredini terena
Vrancic par majstorskih poteza, igrac koji jednim pasom rijesi tekmu
Gulisha puno zujao, malo meda dao
Ziljkic beton igrac, konkretan, jedan dribling i po golu odmah, nema peglanja ko kobiljar i neki drugi ublehasi sto su se povlacili po klubu
Hamza u formi, vrlo konkretan, puca iz svih pozicija i to se isplati
Renan zasad najvece razocarenje, pogotovo s obzirom na to koliko smo se izuli za njega. Daj boze da nam se isplati
Dal boze sacuvaj, usao i upropastio 3 dobra napada
Avramovski majstor, bas mi je drago da je zabio da malo digne samopouzdanje, uz vrancica igrac koji potezom rjesava utakmicu

Realno poptuno upravu.
Renan je loš, odakle dolazi i ovo što je do sad pokazao je super. Nešto i sumnjam da je tačna ova cifra, zakolisanih radnja bi tu moglo imati. Guliashvili je svakako mlad, on će nadoći, ova sezona afrimacija, od naredne će biti meda od njega, a sigurno, ako i ekipa napravi uspjeh bit će i love od njegovog transfera.
Taj stariji golman je nama trebao od odlaska Kovačevića, tražio se Burić, ali tad se ciganilo za par stoja eura iz nekog razloga. Za Baltu od početka govorim da je precjenjen, čovjeka je ubica, ali bukvalno. Zna samo uklizati i udarati i upravo protiv sporijih ekipa. Eto u prvih 20 minuta kad je Sloboda držala tempo nigdje ga nije bilo, nije stizao ni na jednu loptu niti na igrača. Kad je Sloboda pala fizički i on se kao probudio. Mesar, u Europi bi dobijao do 15te minute crveni ovakvom igrom, a sa loptom je na vi. Martinović, skok igra i dueli su mu plus, igra sa loptom na vi, plus što zna kiksati u pozicioniranju, eto i protiv Slobode je neke situacije mogao mnogo bolje odraditi. Rekoh igrač nivoa Saše Balića. Za nešto više nama će trebat još jedan štoper pored Šerbečića.
Ali, dok se ne promjeni garnitura ljudi u klubu, nama bolje neće biti. Ovim ljudima je sport i sportski uspjeh na zadnjem mjestu, bitni su lični interesi. Od vrha do trenera.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Dobro nece reci gotovo je, eto predajemo se

Nevezano, momak je za 10, od koga je vecina najvise pljuvala, najvise je pokazao
IBJB je rekao da im je receno da se ne obaziru na sukob Hordi i Uprave. Receno im, vi igrajte, a mi cemo to "rijesiti vec nekako" 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bas rade na tome nema sta…
Ako su stvarno rekli kako je on onako rekao onda je jasno kolko je njih briga za nas
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Zato i kazem. Satrase se radeci na tome. A igracima bas fali ta podrska Hz, pricali su o tome i Martinovic, Balta, Serbecic...
Fake svima osim masnokosom, i influenserima mirvahu i aylahu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Sigurno,ja sam prvi poslije prve utakmice napisao da je fula,i drago mi je što me popiša,ne govore stari ljudi djaba jutro je pametnije od noci,nemoj ništa na prvu i vruce glave radit(u ovom slucaju pisati

Sto je meni drago mislim da su ovaj prelazni rok dosta gledali sam karakter igraca, ovih par na terenu stvarno djeluje karakterno i da su donijeli novu energiju ekipi(po našem muda). Oba stopera,Radovic,Balta,Ziljkic pa i Renan su donijeli na psihološkom planu ono sto je falilo ovoj ekipi(u prvom dijelu smo stvarno previše curica imali u ekipi), ovi novi su fakini na neki svoj nacin.
Recimo gledam Renana sad protiv Slobode dok su svi slavili na 2:2 on je trcao u gol Slobode da uzme loptu loptu da bi se pozurilo i ganjalo i taj preokret.
Mislim da je negdje i pricano da su prije potpisivanja gledali tu drugu stranu igraca,ne samo fudbal ko fudbal,i po meni je evidentno da se to stanje popravilo,da su dovedene "lude" glave.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zato udje dalkan i nadomjesti sve curice svijeta, i anulira svu borbu, fakinluk, agilnost...miky_hz je napisao/la: ↑04 apr 2023, 12:31Sigurno,ja sam prvi poslije prve utakmice napisao da je fula,i drago mi je što me popiša,ne govore stari ljudi djaba jutro je pametnije od noci,nemoj ništa na prvu i vruce glave radit(u ovom slucaju pisati)
Sto je meni drago mislim da su ovaj prelazni rok dosta gledali sam karakter igraca, ovih par na terenu stvarno djeluje karakterno i da su donijeli novu energiju ekipi(po našem muda). Oba stopera,Radovic,Balta,Ziljkic pa i Renan su donijeli na psihološkom planu ono sto je falilo ovoj ekipi(u prvom dijelu smo stvarno previše curica imali u ekipi), ovi novi su fakini na neki svoj nacin.
Recimo gledam Renana sad protiv Slobode dok su svi slavili na 2:2 on je trcao u gol Slobode da uzme loptu loptu da bi se pozurilo i ganjalo i taj preokret.
Mislim da je negdje i pricano da su prije potpisivanja gledali tu drugu stranu igraca,ne samo fudbal ko fudbal,i po meni je evidentno da se to stanje popravilo,da su dovedene "lude" glave.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, admir1946, amypitar, bordobijeli, BungaBum, Burberry46, Hajdeee, Jadnimi, Konzerva, Lecler, plisek, rimljanin90, Sazg, senad82 i 107 gostiju.