FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 26 feb 2011, 16:18

Evo upravo sam dosao sa Tusnja jer sam cistio teren a bilo nas je dosta... NAvijaci su ocistili vise od pola terena tako da ce vjerovatno bit sutra odigrana utakmica.... J-ebem ja ove net navijace koji pricaju po ovom forumu a utakmice nisu vidili kako treba a kamoli danas da dodju da ciste stadion zajedno sa nama...vi ste supci koji pricate bezveze ... :oops: :oops: slika

slika
slika

evo pogledajte slike
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 26 feb 2011, 17:49

a da malo i vi dignete svoje g****e i malo pomognete :?: :?: ...sta imate od tog sto ovdje pisete kako snjeg nije ociscen kad gospoda nece, moze te vi ako imalo voli te svoj klub...ja sam se smrzo evo i vec sam poceo kihat al nije mi zao ako se razbolim ....i svaka cast momcima koji su takode dosli da ciste
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 26 feb 2011, 18:04

Svaka cast. Koliko ste vi zaslužili ogroman +, uprava vam je zaslužila džinovski -. Ne mogu vjerovati da su oni čekali da navijači, građani itd. dođu da bi se teren očistio a tim odigrao utakmicu. Nekako mi to ne priliči za klub kao što je Sloboda..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 feb 2011, 18:07

Grad je nas DS je napisao/la:Svaka cast. Koliko ste vi zaslužili ogroman +, uprava vam je zaslužila džinovski -. Ne mogu vjerovati da su oni čekali da navijači, građani itd. dođu da bi se teren očistio a tim odigrao utakmicu. Nekako mi to ne priliči za klub kao što je Sloboda..
Care da ti kazem ja nesto...uprava Fk Slobode nema nista sa Stadionom tacnije to je gradski stadion tako da ovo je trebao odradit Direktor Tusnja...jos jednom da ti kazem da Sloboda nema nista sa Stadionom..

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 26 feb 2011, 18:09

haha cuj da im danas odem da cistim stadion :roll: pa otiso bi da je to na vrijeme receno da se organizuje akcija neka da se zna unaprijed sta i kako,iako Sloboda placa komunalcu zaista ne vidim razlog sto se oni nisu ukljucili pa da ociste stadion,iako ponavljam da je bilo na vrijeme neka obavijest da im treba ljudi da se ocisti nikakav problem,a sad praviti se pametan i nesto se k urcit ja sam cistio pa ja sam se prehladio,svaka vam cast sto ste cistili ali ne ide to tako...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 feb 2011, 18:14

Svaka cast onima koji su ocistili,al zasto se nije akcija napravila da svi znaju da treba doci ocistit stadion,ja sam danas krenuo na mec sa drugom,al vidim mec odgodjen,i niko vise nista ne prica,samo izadje info navijaci pocistili stadion,ako se znalo za tu info da ce navijaci cistit,lijepo obavjestis ostale da se treba snijeg pocistit,a ne na ovaj nacin,druge prozivat..nemam namjeru da se svadjam ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 feb 2011, 18:15

scudetto je napisao/la:haha cuj da im danas odem da cistim stadion :roll: pa otiso bi da je to na vrijeme receno da se organizuje akcija neka da se zna unaprijed sta i kako,iako Sloboda placa komunalcu zaista ne vidim razlog sto se oni nisu ukljucili pa da ociste stadion,iako ponavljam da je bilo na vrijeme neka obavijest da im treba ljudi da se ocisti nikakav problem,a sad praviti se pametan i nesto se k urcit ja sam cistio pa ja sam se prehladio,svaka vam cast sto ste cistili ali ne ide to tako...
sta si ti to bolji od mene ? znaci nisi bio na okupljanju navijaca i ti neki navijac matereti ? daj ba sta vam je nemojte pametovati tu kad se zna da je za ovo zaduzena Javna ustanova da ocisti teren ali posto nije tako bilo mi smo otisli na stadion i cistili ga...

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 26 feb 2011, 18:21

fukara87 je napisao/la:
Grad je nas DS je napisao/la:Svaka cast. Koliko ste vi zaslužili ogroman +, uprava vam je zaslužila džinovski -. Ne mogu vjerovati da su oni čekali da navijači, građani itd. dođu da bi se teren očistio a tim odigrao utakmicu. Nekako mi to ne priliči za klub kao što je Sloboda..
Care da ti kazem ja nesto...uprava Fk Slobode nema nista sa Stadionom tacnije to je gradski stadion tako da ovo je trebao odradit Direktor Tusnja...jos jednom da ti kazem da Sloboda nema nista sa Stadionom..
Uh, poprilično nezgodno...Ne kontam šta to znači.Znači, grad crta linije na terenu, kosi travu...? Ako to radi, ok, oni su trebali i snijeg čistiti. Ako klub sređuje teren, onda je trebao i snijeg očisiti a ne čekati ljude koj su se pojavili i pomogli ali uopšte to nisu morali.
U svakom slučaju, bolje da je odloženo nego da se igra nešto što veze nema sa fudbalom a pretpostavljam da bi na to ličilo ako je teren prekrivn snijegom.
Sretno sutra!
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 feb 2011, 18:23

Samo da ne padne snijeg veceras,i sutrasnjom abd pobjedom preskocili bi Travnik i zasjeli na 5 poziciju.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 feb 2011, 18:40

Pa kakve veze ima FK Sloboda sa Javnom ustanovom Stadiona Tusanj ? bezveze pisete kad nemate pojma o cemu se radi a kamoli nesto drugo... Nego sutra dodjite i da bodrimo svoj klub do pobjede ;)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 26 feb 2011, 18:48

fukara87 je napisao/la:
scudetto je napisao/la:haha cuj da im danas odem da cistim stadion :roll: pa otiso bi da je to na vrijeme receno da se organizuje akcija neka da se zna unaprijed sta i kako,iako Sloboda placa komunalcu zaista ne vidim razlog sto se oni nisu ukljucili pa da ociste stadion,iako ponavljam da je bilo na vrijeme neka obavijest da im treba ljudi da se ocisti nikakav problem,a sad praviti se pametan i nesto se k urcit ja sam cistio pa ja sam se prehladio,svaka vam cast sto ste cistili ali ne ide to tako...
sta si ti to bolji od mene ? znaci nisi bio na okupljanju navijaca i ti neki navijac matereti ? daj ba sta vam je nemojte pametovati tu kad se zna da je za ovo zaduzena Javna ustanova da ocisti teren ali posto nije tako bilo mi smo otisli na stadion i cistili ga...
Ti ili si toliki bolid ili ne znam,citaj medo sta sam napiso pa onda nesto pametuj,a to sto palamudis za navijace i sto spominjes mene u tom kontekstu,nisi vrijedan da ulazim u bilo kakvu raspravu o tome s tobom,prvo odrasti djecace ;)

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 26 feb 2011, 18:54

Najvise je kriv snijeg sto je napadao 40 cm u pm kako ces ocistiti toliki snijeg u vrlo malom vremenskom periodu ... daj nemojte vise srat oko toga ko je kriv evo upaljeni reflektori momci i dalje rade da bi osigurali uslove za odigravanje "sutrasnje" utakmice :x :x :x
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 26 feb 2011, 20:01

fukara87 je napisao/la:Pa kakve veze ima FK Sloboda sa Javnom ustanovom Stadiona Tusanj ? bezveze pisete kad nemate pojma o cemu se radi a kamoli nesto drugo... Nego sutra dodjite i da bodrimo svoj klub do pobjede ;)
;) ali najgore od svega je što niko neće odgovarati a sumnjam da će iko iz uprave i pokretati bilo kakav postupak tako da sutra ponovo doći i to u većem broju jer kako stvari stoje neće biti novih padavina a i da bude ponovo pomoći da se teren pripremi jer sumnjam da će se ponovo odgoditi, bez obzira na sve.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 26 feb 2011, 22:53

sutra svi na Tusanj da bodrimo Slobodu :D :D
SLOBODA do groba .

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 26 feb 2011, 23:34

harry_90 je napisao/la:Svaka cast onima koji su ocistili,al zasto se nije akcija napravila da svi znaju da treba doci ocistit stadion,ja sam danas krenuo na mec sa drugom,al vidim mec odgodjen,i niko vise nista ne prica,samo izadje info navijaci pocistili stadion,ako se znalo za tu info da ce navijaci cistit,lijepo obavjestis ostale da se treba snijeg pocistit,a ne na ovaj nacin,druge prozivat..nemam namjeru da se svadjam ;)
taj ulazak i ciscenje je bio vise spontan, nije bio planirano da navijaci ciste, trebalo je bit ocisceno i da se dodje i navija.I kad smo vidili da je pod snjegom krenuli cistit i eto :D .
Sutra cu troje carape obuc, danas sam se smrzo ko pi*ka :mrgreen:

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 27 feb 2011, 00:22

ahmad_tz je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Svaka cast onima koji su ocistili,al zasto se nije akcija napravila da svi znaju da treba doci ocistit stadion,ja sam danas krenuo na mec sa drugom,al vidim mec odgodjen,i niko vise nista ne prica,samo izadje info navijaci pocistili stadion,ako se znalo za tu info da ce navijaci cistit,lijepo obavjestis ostale da se treba snijeg pocistit,a ne na ovaj nacin,druge prozivat..nemam namjeru da se svadjam ;)
taj ulazak i ciscenje je bio vise spontan, nije bio planirano da navijaci ciste, trebalo je bit ocisceno i da se dodje i navija.I kad smo vidili da je pod snjegom krenuli cistit i eto :D .
Sutra cu troje carape obuc, danas sam se smrzo ko pi*ka :mrgreen:
hehehe znam kako ti je :D jos ja obukao tanju jaknu ajde reko zagrijat cu se navijajuci al sam se zagrijo razgrcuci :P hehehe al nema veze i sutra cu ako treba sve za Slobodu
SLOBODA do groba .

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 feb 2011, 00:31

Mislite da je u Tuzli pao veci snijeg nego u Sarajevu ili Travniku?? Zeljeznicar je angazovao JKP Rad da ocisti svoj stadion a vas ni jucer a ni jutros uopste nije bilo na stadionu da cistite. Sta glumite? Da ste jucer to organizovali ili jutros, sve bi bilo spremno. Ali, ne vi navikli raditi po svom, na silu i guzovace i sta vas briga, prolazi vam... stvarno ste spali na najnize moguce grane. :oops: :oops:
E sad da su u Zeljeznicaru ili Travniku pametni pa da fakture umjesto komunalnom posalju na racun saveza, jer sto bi oni placali da ociste stadion ako nisu morali kao vi?!

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 27 feb 2011, 00:42

Boli nas k..ac i za tebe i za zelju ba mi smo Fukare i samo nam je bitna Sloboda ,
sutra opet svi na sjever ...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 feb 2011, 00:59

Zato i jeste fukare

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 27 feb 2011, 01:06

UPS je napisao/la:Zato i jeste fukare
jel ti stvarno mislis da koga interesuje tvoje palamudanje :? ...fataj se svog kluba skretnicara a nas i snijeg postedi svog pametovanja
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.