evo pogledajte slike
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Care da ti kazem ja nesto...uprava Fk Slobode nema nista sa Stadionom tacnije to je gradski stadion tako da ovo je trebao odradit Direktor Tusnja...jos jednom da ti kazem da Sloboda nema nista sa Stadionom..Grad je nas DS je napisao/la:Svaka cast. Koliko ste vi zaslužili ogroman +, uprava vam je zaslužila džinovski -. Ne mogu vjerovati da su oni čekali da navijači, građani itd. dođu da bi se teren očistio a tim odigrao utakmicu. Nekako mi to ne priliči za klub kao što je Sloboda..
sta si ti to bolji od mene ? znaci nisi bio na okupljanju navijaca i ti neki navijac matereti ? daj ba sta vam je nemojte pametovati tu kad se zna da je za ovo zaduzena Javna ustanova da ocisti teren ali posto nije tako bilo mi smo otisli na stadion i cistili ga...scudetto je napisao/la:haha cuj da im danas odem da cistim stadionpa otiso bi da je to na vrijeme receno da se organizuje akcija neka da se zna unaprijed sta i kako,iako Sloboda placa komunalcu zaista ne vidim razlog sto se oni nisu ukljucili pa da ociste stadion,iako ponavljam da je bilo na vrijeme neka obavijest da im treba ljudi da se ocisti nikakav problem,a sad praviti se pametan i nesto se k urcit ja sam cistio pa ja sam se prehladio,svaka vam cast sto ste cistili ali ne ide to tako...
Uh, poprilično nezgodno...Ne kontam šta to znači.Znači, grad crta linije na terenu, kosi travu...? Ako to radi, ok, oni su trebali i snijeg čistiti. Ako klub sređuje teren, onda je trebao i snijeg očisiti a ne čekati ljude koj su se pojavili i pomogli ali uopšte to nisu morali.fukara87 je napisao/la:Care da ti kazem ja nesto...uprava Fk Slobode nema nista sa Stadionom tacnije to je gradski stadion tako da ovo je trebao odradit Direktor Tusnja...jos jednom da ti kazem da Sloboda nema nista sa Stadionom..Grad je nas DS je napisao/la:Svaka cast. Koliko ste vi zaslužili ogroman +, uprava vam je zaslužila džinovski -. Ne mogu vjerovati da su oni čekali da navijači, građani itd. dođu da bi se teren očistio a tim odigrao utakmicu. Nekako mi to ne priliči za klub kao što je Sloboda..
Ti ili si toliki bolid ili ne znam,citaj medo sta sam napiso pa onda nesto pametuj,a to sto palamudis za navijace i sto spominjes mene u tom kontekstu,nisi vrijedan da ulazim u bilo kakvu raspravu o tome s tobom,prvo odrasti djecacefukara87 je napisao/la:sta si ti to bolji od mene ? znaci nisi bio na okupljanju navijaca i ti neki navijac matereti ? daj ba sta vam je nemojte pametovati tu kad se zna da je za ovo zaduzena Javna ustanova da ocisti teren ali posto nije tako bilo mi smo otisli na stadion i cistili ga...scudetto je napisao/la:haha cuj da im danas odem da cistim stadionpa otiso bi da je to na vrijeme receno da se organizuje akcija neka da se zna unaprijed sta i kako,iako Sloboda placa komunalcu zaista ne vidim razlog sto se oni nisu ukljucili pa da ociste stadion,iako ponavljam da je bilo na vrijeme neka obavijest da im treba ljudi da se ocisti nikakav problem,a sad praviti se pametan i nesto se k urcit ja sam cistio pa ja sam se prehladio,svaka vam cast sto ste cistili ali ne ide to tako...
fukara87 je napisao/la:Pa kakve veze ima FK Sloboda sa Javnom ustanovom Stadiona Tusanj ? bezveze pisete kad nemate pojma o cemu se radi a kamoli nesto drugo... Nego sutra dodjite i da bodrimo svoj klub do pobjede
taj ulazak i ciscenje je bio vise spontan, nije bio planirano da navijaci ciste, trebalo je bit ocisceno i da se dodje i navija.I kad smo vidili da je pod snjegom krenuli cistit i etoharry_90 je napisao/la:Svaka cast onima koji su ocistili,al zasto se nije akcija napravila da svi znaju da treba doci ocistit stadion,ja sam danas krenuo na mec sa drugom,al vidim mec odgodjen,i niko vise nista ne prica,samo izadje info navijaci pocistili stadion,ako se znalo za tu info da ce navijaci cistit,lijepo obavjestis ostale da se treba snijeg pocistit,a ne na ovaj nacin,druge prozivat..nemam namjeru da se svadjam
hehehe znam kako ti jeahmad_tz je napisao/la:taj ulazak i ciscenje je bio vise spontan, nije bio planirano da navijaci ciste, trebalo je bit ocisceno i da se dodje i navija.I kad smo vidili da je pod snjegom krenuli cistit i etoharry_90 je napisao/la:Svaka cast onima koji su ocistili,al zasto se nije akcija napravila da svi znaju da treba doci ocistit stadion,ja sam danas krenuo na mec sa drugom,al vidim mec odgodjen,i niko vise nista ne prica,samo izadje info navijaci pocistili stadion,ako se znalo za tu info da ce navijaci cistit,lijepo obavjestis ostale da se treba snijeg pocistit,a ne na ovaj nacin,druge prozivat..nemam namjeru da se svadjam.
Sutra cu troje carape obuc, danas sam se smrzo ko pi*ka
jel ti stvarno mislis da koga interesuje tvoje palamudanjeUPS je napisao/la:Zato i jeste fukare