Vazda oni nevini
Onaj sinoc pise sarajlice nas prodale za vrecu brasna
Manijakalnost99 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 14:29Jbg realno da je ovo samo nama
Razumio bih frustracije
Ali ovo je svim grupama ubudce ovako, ljudi nece da se sikiraju za belaje
Hos nes ne moras
Svako kuci ima svoja pravila
Sta vas cudi po meni bolje uci u ovaj kavez normalno
Nego npr prije Lukavicu dobijemo cijelu tribini al dok udjes svaki drugi drot te pendrekom slozi
Bilo je i gorih stvari od ovoga realno
Gore kad me svi pljuju dok prolazim ispod tribine na Tusnju hahahah
Na hrvatskom se kaze navijačka skupina.Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:19Koje poniženje za zle horde manijaka iz metropole !
Izdao ih i klupski stožer jer da su čemu bez svojih divnih navijača ne bi došli odigrati utakmicu u Vrapčiće. Ukoliko ova navijačka grupa ima obraz treba da objavi bojkot utakmica Želje do daljnega.
Meraak1921 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:18Rodjeni ispod planine Velez, njima je kavez bombona 5 zvjezdica
Ja zivim gdje i ministar komsije smo lave a ti kompleskas nazivas sebe mostarskim sinom a zivis na periferiji onda stavi nick VrapcickiSinMostarskiSin je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:00Sta pricas dijasporac, polako, uzmi secera i vode da dodjes sebi. Gdje sam napisao da mi je kavez normala?Baza1921 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 21:53Znaci vama je svima normala jos i cijena 8km za onu ciganiju da vam platimo ?Hajde sto vam je klub seoski sa periferije i voli da ciganise ok klub je takav kakav je ali sam se iznenadio kad sam skontao da su vam navijaci bash svi papci ja nezz da je iko od vas kritokovao potez uprave cuj 8km znaci vi onaj kavez cijenite kao nas sjever? Ko vas **** necu da cmizdrim nego iskreno mislio sam da vas ima normalnih al jbg papci bili papci i ostali pa ne stoji vam bez razlog indijanac na logu vase navijacke grupe .MostarskiSin je napisao/la: ↑04 apr 2023, 21:42
Duzni smo obezbijediti 5% od ukupnog kapaciteta stadiona, to je otprilike 270 mjesta za gostujuce navijace. To bi bilo otprilike malo manje od onog desnog sektora na VIP tribini. On ima kapacitet od 400-450 otprilike ali bi Manijaci morali ulaziti skupa s nasim navijacima na tribinu. To bi opet znacilo da bi moglo uci tek nakon 15 min dok se nasi smjeste i morali bi izaci 10-15 min prije kraja utakmice. Cisto sumnjam da bi MUP pristao na to, mislim da su vec odbili par puta. Kavez qurcu ne valja ali trenutno je tako jbg.
500 mjesta ne dolazi u obzir naravno, dajte vi onda Hordama pola sjeverne tribine kada vam budu gostovali.
I ne znam zasto si ti najglasniji na forumu od svih navijaca kad ne ides ni na Grbavicu, ne zivis ni blizu Sarajeva.
Joj jesi jugonostalgicar
Hazime onaj @admine imamo bingo
Svaki dan sam tu. Stadion mi ispod zgrade.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:24Ado smijes li se tivra na bb
Ko sto vracas te postove
Ma ovi momci na dopu pišu po forumu. Nema smisla obazirati se, pustit da ih obori
Ado osma nam stizeAdo1922 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:26Svaki dan sam tu. Stadion mi ispod zgrade.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:24Ado smijes li se tivra na bb
Ko sto vracas te postove![]()