FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
hmmm al gazimo... hehe 3:0 hehe

BESSSSSSSSLIIIIIIIIIIJAAAAAAA 3-0!!!!!!!! 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- katzenbrummen
- Kontakt:
3:0.. Hohohoh! Beshlijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Josh nam samo Lazar fali..
CAREEEE LAZAREEEEEEEE, CARE LAZAREEEEEEEEEEEE

CAREEEE LAZAREEEEEEEE, CARE LAZAREEEEEEEEEEEE

Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
sada ce ne brini. izvinite sto se ovako ubacujem bas u toku utakmice. novi sam i nadam se da me prihvataterossoner je napisao/la:Hoće li Lazar ikad zabiti ?
Hoće li Lazar ikad zabiti ?

HAJDE LAZAREEEEE, HAJDE LAZAREEEEEEE
Zadnja izmjena: tm malta, dana/u 26 feb 2011, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
hocu jos 5 komada u golu olimpika... da postavimo rekordnu pobjedu nad njima 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- katzenbrummen
- Kontakt:
Popović imao dobru priliku kada je izašao sam pred gostujućeg golmana, ali se spetljao pa je prilika otišla u nepovrat.

- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:

katzenbrummen je napisao/la:Popović imao dobru priliku kada je izašao sam pred gostujućeg golmana, ali se spetljao pa je prilika otišla u nepovrat.![]()
Popović imao dobru priliku kada je izašao sam pred gostujućeg golmana, ali se spetljao pa je prilika otišla u nepovrat.
Da li je i njega dosta

Da li je i njega dosta

Razumijes ti mene burazere moj 

-
- Kontakt:
dzumbastiko je napisao/la:Ako neko zna kako se zova ta emisija sto je bila na TVSA??
Hvala!!
a nesto bi bilo da nije ccckatzenbrummen je napisao/la:Popović imao dobru priliku kada je izašao sam pred gostujućeg golmana, ali se spetljao pa je prilika otišla u nepovrat.![]()
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
- Ragazzidelsud87!
- Kontakt:
Ne diraj lazuLuca.Toni je napisao/la:Popović imao dobru priliku kada je izašao sam pred gostujućeg golmana, ali se spetljao pa je prilika otišla u nepovrat.
Da li je i njega dosta![]()

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA ! ;
VOLIM TE Ž E L J O!
AMAR OSIM !
; GLORY , GLORY MANCHASTER UNITED ;
CCCCHHHHICCCHHHHAARRIIIITTTTOOOO !
AMAR OSIM !
; GLORY , GLORY MANCHASTER UNITED ;
CCCCHHHHICCCHHHHAARRIIIITTTTOOOO !
- katzenbrummen
- Kontakt:
Neka malo.. Pusti ga, nek' leta..
.. Al' dodushe, volio bih da Bajro rafalaljka udje, da okusi zaledjen teren.. Il' mali Nikolich..
..
Al' LAZO jarane.. HAHAHAHA
.. Da ga nema, valjalo bi ga izmislit'

Al' LAZO jarane.. HAHAHAHA

Hahaha. Car Lazar. K'o da ga je Amar u mesnici nekoj pokupio... Hocu Haubicu da vidim!katzenbrummen je napisao/la:Popović imao dobru priliku kada je izašao sam pred gostujućeg golmana, ali se spetljao pa je prilika otišla u nepovrat.![]()
Osim - drugo ime za Želju !
Ma ja da se miseva bojim ja bi macku u dzepu nosaoVaud je napisao/la:Srđane jel se to već osjeća strah?SrdjanBL je napisao/la:Moze li ovaj Zeba dati go a da nije sa penala. Postali ste kao Modrica nekada

Salim se

Cestitke na pobijedi, ocekivano.

- katzenbrummen
- Kontakt:
Na stranici pishe 4000.. Sad, koliko je to tachan podatak, ne znam..zlatandr je napisao/la:Raja koliko je bilo gledalaca na tekmi?
cestitke Zelji na rutinskoj pobjedi! ako ovako nastavimo titula je jako izvjesna! Imamo ubjedljivo najbolji tim u ovoj ligi! samo naprijed!
Uh bio na tekmi smrzo se ko nikad ..... onako tekma igrali koliko nam treba, Vasilic koliko sam upratio imao jedan kiks, ostalo sve cisto.Visca i Beslija i vise nego dobri, bajro se borio i zalsluzuje mjesto umjesto laze koji zna, ali jednostavno mu ne ide za nogom otkad je doso, uvijek nesto mlako-hladno ..Markovic te Stanic OK ...Savic Ok, dok mi je Svraka iznenadio danas los... ZEBA standardan uvijek dobar, po meni Jamak vise pokazao nego Svraka a i mozda Savic, te zalsuzuje mjest u privh 11.
Moj osvrt na tekmu, idemo dalje, NEXT STOP: GRADAČAC!

meni se cini da je najlosiji stanic bio pogotovo u prvom poluvremenu kad su svi njihovi napadi isli po njegovoj strani , vasilic je zatvarao sve njegove greske , svraka obavio dobar posao jednom je cak sa centra trcao i stigao da uklize igracu prije stanica koji je bio blize , al et svak ima svoje utiskenime_tm87 je napisao/la:Uh bio na tekmi smrzo se ko nikad ..... onako tekma igrali koliko nam treba, Vasilic koliko sam upratio imao jedan kiks, ostalo sve cisto.Visca i Beslija i vise nego dobri, bajro se borio i zalsluzuje mjesto umjesto laze koji zna, ali jednostavno mu ne ide za nogom otkad je doso, uvijek nesto mlako-hladno ..Markovic te Stanic OK ...Savic Ok, dok mi je Svraka iznenadio danas los... ZEBA standardan uvijek dobar, po meni Jamak vise pokazao nego Svraka a i mozda Savic, te zalsuzuje mjest u privh 11.Moj osvrt na tekmu, idemo dalje, NEXT STOP: GRADAČAC!