FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LFC_LAVOV
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LFC_LAVOV » 26 feb 2011, 20:07

Tekma dolicna, rutniski. Manijaci drama :mrgreen: Sto sam se zaledio nije mi tesko...
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 feb 2011, 20:12

Admir Raščić pitarski praščić :lol: :lol: :lol:

Sve u svemu, po meni rutinska pobijeda, Mirsad Bešlija institucija, odbrana najviše škripi, fali tu Bogičević...

Nos mi je još modar od zime, ali zna se Ja volim Želju za njega sve, o naprijed Željo do pobijede
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 26 feb 2011, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 feb 2011, 20:16

Ovo je bilo bas opusteno,onako usput.Sehic-besposlen,Markovic-siguran,miran bez greske,Stanic-nije za beka,Vasili-perfektan za mene najbolji bio u prvom,Mesic-siguran,Svraka-djelovao na pocetku izgubljeno kasnije mnogo bolje,Savic-dobro se kretao,Beslija sem gola nista,al eto dosta je i gol,Visca-dobar malo se na pocetku teze snalazio na ovim uslovima,Zeba-standardno par driblinga,gol i nekoliko izgubljenih lopti,Lazo-borben,to je to.Jamak-se trudio imao jedan dobar sut,Colic i bajro malo igrali.

Nadam se da ce se vrijeme malo popraviti do subote.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 feb 2011, 20:16

3-0, vise nego od ocekivanog, momci su dobro i srcano odigrali. Olimpic mozemo reci bez ispaljenog metka. Nebi nikog od igraca izdvajao posebno, vazna su 3 boda
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 feb 2011, 20:17

Bianconeri1988 je napisao/la:Admir Raščić pitarski praščić :lol: :lol: :lol:

Sve u svemu, po meni rutinska pobijeda, Mirsad Bešlija institucija, odbrana najviše škripi, fali tu Bogičević...

Nos mi je još modar od zime, ali zna se Ja volim Želju za njega sve, o naprijed Željo do pobijede
Ja sam mislim da nam je odbrana dobra, ali napad taraba.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 26 feb 2011, 20:20

jaoooooo mazije :mrgreen: sto se tice igre nije lose, moze to mnogo bolje. u prvih 10 minuta se nismo mogli sa loptom sastaviti, kapiram da je to posljedica terena, kasnije mnogo bolje. Zasluzeno, rutinski, ne bih nikoga posebno izdvajao. U Gradaccu bi se mnogo stvari moglo rijesiti...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 26 feb 2011, 20:24

Hladno hladno hladnoooooo uh al sam se smrzo al ne zalim vrijedilo je nakon 3 mjeseca ponovo osjetiti uzitak navijanja i gledanja voljenog kluba. Sto se tice utakmice Olimpic je bolje otvorio utakmicu od nas imali su par opasnih suteva i prodora po lijevoj strani gdje je danas kod nas igrao Stanic i moze se reci koji je bio najgori akter naseg tima. Poslije toga mi preuzimamo inicijativu i kreiramo par dobrih akcija gdje iz jedne dolazimo do penala kojeg je realizovo Zeba. Nakon postignutog gola Rascic jeimao dobru priliku nakon prodora i centarsuta jednog njihovog igraca po lijevoj strani pomenuti igrac promasuje glavom prazan gol sa 3 metra. To kao da je malo uozbiljilo nase igrace koji ponovo preuzimaju inicijativu i nakon jedne odbijene lopte nakon kornera Visca lijevom nogom iskosa sa lijeve strane postize gol.
U drugom poluvremenu malo se je stalo na loptu mi smo imali inicijativu dok je Olimpic samo na momente pokusavao ugroziti nas gol iz kontri. Nakon jedne nase akcije koju je zapoceo Zeba po lijevoj strani dodaje do Jamaka, koji loptu prosljeđuje do Beslije koji sa nekih 20 i kusur metara sutira u donji lijevi ugao i postize treci gol. Poslije ovog gola treba istaci da smo imali jos jednu dobru sansu preko Popovica koji je sam krenuo prema golmanu ali umjesto da sutira sa ivice 16-erca on krece u dribling iupropastava odlicnu priliku. Sve u svemu rutinska i veoma vazna pobjeda po zaleđenom iveoma teskom terenu.
Sto se tice navijanja sjever dupke ispunjen i vidjelo se je da se je raja pozelila utakmica, navijanje konstantno i odlicno na momente franeticno.
Naprijed Željo ljubavi moja slijedeca stanica Gradačac- MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

Zárate
Kontakt:

Post Postao/la Zárate » 26 feb 2011, 20:31

Nikad se ovoliko nisam smrz'o :lol: al je vrijedilo :D Dobra igra, Olimpic solidan ali preslab za šampiona ! Po pobjedu u Gradačac. 8-)
• Società Sportiva Lazio
• FK Željezničar
• Mauro Zárate

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 feb 2011, 20:36

Bezveze. Idemo dalje...

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 26 feb 2011, 20:57

odlican rezultat mozda iznad ocekivanog,ja sam msilio da cemo se vise namuciti...:).Amar je odradio odlican posao na pripremama po ovim uslovima dati tri gola odlicno.Next Gradacac.......

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 26 feb 2011, 20:59

željo treba biti ponosan što ima 4.000 navijača koji su spremni 2 sata na onakvoj hladnoći provesti

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 26 feb 2011, 20:59

Ocekivana pobjeda!Bili smo bolji ne bas koliko rezultat govori,ali dovoljno za tri boda.Utakmica losa,teren je najvise tome kumov'o.Olimpik ima sasvim solidnu ekipu ne puno losiju od nase.Pojeta solidna s obzirom na mraz.U Zelji skoro svi prosjecni.Stanic kritican na beku,Lazo klasika :roll: u Gradacac po bodove ;)
AMAR OSIM!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 feb 2011, 21:02

Meni je u svemu ovome najvažnija pobjeda Želje.
samo neka se ovako nastavi.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 26 feb 2011, 21:04

ona lijeva strana sa Stanicem pozadi i Viscom naprijed je bila skroz slaba u prvom poluvremenu. lazar hoda po terenu i misli o janjetini i haxballu...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 26 feb 2011, 21:08

Sehic- Imao par istrcavanja u ovim uslovima siguran.
Markovic- Momak bez greske, napokon desni bek kako treba, svaka cast.
Mesic i Vasilic- Dobro odradili svoj posao, malo se nekad ne razumiju ali sve u svemu odlicno.
Stanic- Nije njegova prirodna pozicija, gubi se, tacnije losa defanziva.
Savic- Odlican. Borben, smiren i mangupski je odigrao na terenu, bilo ga je svugdje.
Svraka- Po meni jedna od boljih njegovih utakmica, uvijek na pravom mjestu.
Zeba- Kakvi su uslovi bili ponovo je pokazao sta zna s loptom, svaka cast.
Visca- Dao lijep gol, trudio se ali on moze puno bolje.
Beslija- Dovoljno je reci hvala ti Mirsade za sve.
Popovic- Ponovo ga nece gol, ali je s odbranom olimpica vodi veliku borbu, nemam mu sta zamjeriti.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 26 feb 2011, 21:10

A zasto su ovo Manijaci bili na ovoj tribini pokrivenoj???
Samo jedan klub Velež Mostar

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 feb 2011, 21:11

Adnel je napisao/la:A zasto su ovo Manijaci bili na ovoj tribini pokrivenoj???
ko i svake godine radi snijega bude zatvoren jug
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 feb 2011, 21:12

Zadovoljan prikazanim,jes da sam se smrzo,vrijeilo je.Olimpic dobro odigro pocetak onda pad i nasi uzimaju kontrolu.Fina 3 gola,imao sam neki strah rije tekme da ce Zeljo lose odigrat sve u svemu zadovoljan prikazanim.Navijanje odlicno,kolko ja o tom mogu govorit sve ce viditi na videu
svoj ti pos'o !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 feb 2011, 21:13

uslovi, druga pod snjegom bila
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 26 feb 2011, 21:21

nick je napisao/la:

uslovi, druga pod snjegom bila
;) Hvala
Samo jedan klub Velež Mostar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HariTz i 26 gostiju.