Mamlaze, pročitaj tekst do kraja i dalje nam nije dozvoljen dolazak na adekvatnu tribinu, a i da jeste, ako nisi znao utakmica je večeras...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne moze Veleza nista oprati. Trebali su ispasti gospoda i ustupiti mjesto na centralnoj tribini. Pa ne bi ih doslo 2000 jbm ga....
Ma i jes najbolje da ne dolazite, ima i nekog vjetra, nije najugodnije.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Kažu na jednu od tri tribine , najbolje na zdenku i tako docekat neke mrske navijače .
Pa kad bude belaja nek savez ide od vrata do vrata i izvnjava se familiji .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Joj Bošnjakovića prevare.
Bravo za Zrinjski. Klasa
Bravo za Zrinjski. Klasa
Treba ih pustit na RA tribinu da se bratski pokoljemo. Mozda to i jest cilj ovih retardiranih odluka i saopstenja iz saveza.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- svrakino1921
- Kontakt:
Mi smo jutros bili na Areni Rođeni
Kad smo jutros postavljali trans na ovaj kavez za gokubove
Ne mozemo mi sad opet ici dole
Pa dajte molim Vas
BUDIMO LJUDI
Pa dajte molim Vas
BUDIMO LJUDI
svrakino1921 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 17:28Mi smo jutros bili na Areni Rođeni
Pa dajte molim Vas
BUDIMO LJUDI

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Biće ipak da je vjetar a i noćni termin razlogsvrakino1921 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 17:28Mi smo jutros bili na Areni Rođeni
Pa dajte molim Vas
BUDIMO LJUDI
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Čuj trans postavljalisvrakino1921 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 17:28Mi smo jutros bili na Areni Rođeni
Pa dajte molim Vas
BUDIMO LJUDI

Ne znam sta pises ovdje uopste, Celik je treca liga

Promasio si temu cernobilac
I na stranu sve, evo pitam te opet, sto ti za svaki klub imas neku glupost izvalit? Fakat si kompleksas, ili si nebitan za ljude oko sebe, pa mislis da si na obicnom forumu neko i nesto

Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 05 apr 2023, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Športski pozdravElCartel11 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 15:39Kakva nam je liga naopaka ne bi me čudilo da TC izbaci Zrinjski.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nekad je moglo i tako

Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 05 apr 2023, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma nek dodje i on pod Zenicu, nek se poturiDamirT je napisao/la: ↑05 apr 2023, 17:31Ne znam sta pises ovdje uopste, Celik je treca liga![]()
I na stranu sve, evo pitam te opet, sto ti za svaki klub imas neku glupost izvalit? Fakat si kompleksas, ili si nebitan za ljude oko sebe, pa mislis da si na obicnom forumu neko i nesto![]()

075
-
- Kontakt:
Dobro se pokoljite vcrs....
Lik je zivota mi teski pacijent. Sve kontam nadoci ce vremenom, a on sve gori i gori. Ovakvim ni ludnica ne pomaze nazalostTzBulevar87 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 17:41Ma nek dodje i on pod Zenicu, nek se poturiDamirT je napisao/la: ↑05 apr 2023, 17:31Ne znam sta pises ovdje uopste, Celik je treca liga![]()
I na stranu sve, evo pitam te opet, sto ti za svaki klub imas neku glupost izvalit? Fakat si kompleksas, ili si nebitan za ljude oko sebe, pa mislis da si na obicnom forumu neko i nesto![]()
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne znam što se pravi nauka od toga, smjestiš goste na lijevi kraj one centralne tribine (prema VIP-u), zvekneš tampon zonu i to je to.opalaopala je napisao/la: ↑05 apr 2023, 17:25Kažu na jednu od tri tribine , najbolje na zdenku i tako docekat neke mrske navijače .
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
SejoSexon je napisao/la: ↑05 apr 2023, 17:13Nakon sto se protjerani Srbi iz Sarajeva i sa Grbavice jasno je da ovaj Zeljo vise nista nema sa onim Zeljom kojeg je volio i Cola i Djuro i ostala raja. Nazalost sad su navijaci Focaci i Sandzaklije a pravi Zeljovci daleko od svojih kuca.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑05 apr 2023, 16:16Cinjenica je da se vecina ljudi koji prate fudbal obradovalo povratku Veleza u PLBiH, ipak je to klub sa tradicijom. Nije isto igrati ili navijati protiv Veleza ili nekakvog Tuzla Citya, na primjer. I znamo cega je Velez simbol, sta on znaci ljudima u Hercegovini, ali... nakon povratka su nas podsjetili da, nazalost, to nije vise ni sjena onog nekadasnjeg kluba. Poseljacili su se do te mjere da se sad mnogima gade. Ovaj potez sa kavezom je savrsen primjer. Bojim se da rapidno devoluiraju u kompleksaski klub tipa Slobode. Steta, a fino su krenuli, citava (haman) je drzava navijala za njih u Europi.

I nick ti navija za Zelju. Samo priznaj da te boli sto smo se vratili na svoje. E cuj protjerani iz Sarajeva

Tugo nesreco
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, MikiPirs i 34 gosta.