Da, da. Zadnji na tabeli
I sta je problem biti optimista?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo gledam na livadi ispred zgrade se pola snijega otopilo, kad dodas na Kosevu jos drenazu onda je vrlo moguce i prirodnim putem da je nestao snijeg. Ne kazem da lazes za grijace nego onako generalno govorim
Napisao mi je da su vjerovatno uključili jer se baš brzo od jutros istopio. Da se može slika učitati, objavio bih sliku od juče i sliku od prije 4 sata.JavierBosnia je napisao/la: ↑05 apr 2023, 18:15Evo gledam na livadi ispred zgrade se pola snijega otopilo, kad dodas na Kosevu jos drenazu onda je vrlo moguce i prirodnim putem da je nestao snijeg. Ne kazem da lazes za grijace nego onako generalno govorim
https://postimages.org/tabba77 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 18:17Napisao mi je da su vjerovatno uključili jer se baš brzo od jutros istopio. Da se može slika učitati, objavio bih sliku od juče i sliku od prije 4 sata.JavierBosnia je napisao/la: ↑05 apr 2023, 18:15Evo gledam na livadi ispred zgrade se pola snijega otopilo, kad dodas na Kosevu jos drenazu onda je vrlo moguce i prirodnim putem da je nestao snijeg. Ne kazem da lazes za grijace nego onako generalno govorim
Opstina ima nalaz gdje kaze da nema dovoljno hranjive materije taj sloj i da ima prisustvo viska metala. Navodno je to neki jeftiniji materijal pa je zato i tvrdji.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 apr 2023, 19:13Moze li neko ko se malo bolje razumije da objasni,jer ja stvarno ne kontam.
Neki dan stigao taj nalaz i ustanovljeno da je teren skroz lose odradjen,tvrd,po nekakvoj 6-7 puta jeftinijoj cijeni umjesto 140 20 KM.Spominjalo se da ce morati sve dizati
Koliko vidim oni su taj nalaz izignorisali i krenuli sa prosivanjem,postavili golove i teren skoro spreman za igru
Hoce li se to poslije nekako lose odraziti?Ako ovu sezonu popusimo zbog terena ne bi da i sljedecu ista stvar nas ceka i cigancenje od grada do grada opet
Ili su nesto uradili da ga dovedu u red za prosivanje
Nego šta nego će se odraziti, po tom nalazu rečeno je da je zemlja bolesna. Samim time od trave nema ništa. Na silu će je prošiti, nama plasirati priču kako je sve okej, a čim istakne onaj period brige saveza o terenu i mi ga preuzmemo e tad ga pušimo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 apr 2023, 19:13Moze li neko ko se malo bolje razumije da objasni,jer ja stvarno ne kontam.
Neki dan stigao taj nalaz i ustanovljeno da je teren skroz lose odradjen,tvrd,po nekakvoj 6-7 puta jeftinijoj cijeni umjesto 140 20 KM.Spominjalo se da ce morati sve dizati
Koliko vidim oni su taj nalaz izignorisali i krenuli sa prosivanjem,postavili golove i teren skoro spreman za igru
Hoce li se to poslije nekako lose odraziti?Ako ovu sezonu popusimo zbog terena ne bi da i sljedecu ista stvar nas ceka i cigancenje od grada do grada opet
Ili su nesto uradili da ga dovedu u red za prosivanje