Boga mi piše da smo prošli na penale?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
**** majku pa jel moguce da su toliko nesposobni u klubu da ne mogu otici do **** stadiona i slikat teren svaki dan ili barem jednom sedmicno i objavit sta se radi na terenu??? Kunem se Bogom da ce svaki navijac i clan FKS prodisat onog dana kad ona krava iz kluba dotad je sve zahebancija obicna
Svakako su svi tereni fuš manje više,na prvu izgleda dobro medjutim brzo ispliva na površinu sav javašluk i zakidanje u materijalu.Tako da nemojte nista ocekivati ni od našeg,pustit ce se tako kako je i to je to.
Evo u Mostaru su se vec izlizali neki dijelovi

Evo u Mostaru su se vec izlizali neki dijelovi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ispred kluba u zadnjih 7-8-10 dana, radove nadgleda Anela Potura.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑05 apr 2023, 19:52**** majku pa jel moguce da su toliko nesposobni u klubu da ne mogu otici do **** stadiona i slikat teren svaki dan ili barem jednom sedmicno i objavit sta se radi na terenu??? Kunem se Bogom da ce svaki navijac i clan FKS prodisat onog dana kad ona krava iz kluba dotad je sve zahebancija obicna
Pa ti sada skontaj o kakvoj organizaciji i ozbiljnosti kluba se radi.
- FKS -
Trava je vjerovatno najlosija klasa tako da ce vjerovatno poderati do kraja sezone. Ono sto treba eventualno kasnije, naruciti kvalitetniju travu, pojacati podlogu i to uraditi kako treba za pocetak sljedece sezone!!!!
U novi boj ...
Nadam se da ce se sada u19 vratit na pravi put. steta bi bila da ne bude sampion i igrali lp.
pisao sam vec o tome da se desio veliiki pad preko zime, to se vidjelo i u pripremnim i u utakmicama ali ovdje neki napali odmah... ponavljam, u akademiji, kondiciono i fizicki se uzasno radi lose
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
nije s tog stajalista, prosao je i Pidro. Pricam o glavi, ponasanju, drustvu, razmisljanju... nadam se da si shvatio

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Šta mislite ko će na ljeto otići? Moja neka pretpostavka:
Dizdarević, Ančić, Tomašević, Vršajević, Čirjak, Varešanović, Džafić, Ikić i Salčin (koji je opet povrijeđen).
Dizdarević, Ančić, Tomašević, Vršajević, Čirjak, Varešanović, Džafić, Ikić i Salčin (koji je opet povrijeđen).
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Ikic je Tito za sva naša krila osim Ziljkica. On i Ziljkic bi sad pravili darmar po stranama, da ga kuravela nije otjerala.
Ikic - Guliashvili - Ziljkic
Renan/Hamza
Vjerovatno najbrža napadacka četvorka u ligi
Renan/Hamza
Vjerovatno najbrža napadacka četvorka u ligi

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ikić Gulašviliju ne može papuče okrenuti. Vrijeme će pokazati, da je tako.ElCartel11 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 20:45Ikic je Tito za sva naša krila osim Ziljkica. On i Ziljkic bi sad pravili darmar po stranama, da ga kuravela nije otjerala.
Renan-Hamza
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gulisha je Antony za Ikića, realno. Doduše, svakako da može Gulaš i na desetku, vjerujem da bi i tu bio zvijer.ElCartel11 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 20:45Ikic je Tito za sva naša krila osim Ziljkica. On i Ziljkic bi sad pravili darmar po stranama, da ga kuravela nije otjerala.
Renan/Hamza
Vjerovatno najbrža napadacka četvorka u ligi![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako Velež nekim čudom osvoji kup, dobra stvar je sto im idemo u Vrapcice cetiri dana nakon finalne utakmice.
Jedini nacin na koji smo mi doveli besima jeste ako dođe top ponuda turska ili portugal da ide jer očigledno nije njemu bilo top gore.Golman novi ikića ostaviti i baltu pokusati i novog cbbordobijelisampion je napisao/la: ↑05 apr 2023, 20:44Slazem se mozda dode i ponuda za Serbecica i Ziljkica, ali se nadam da se nece prihvatiti.
-
- Kontakt:
Ok nam je kako god bilo sad u kupu ovako ako zeljescar ispadne atmosfera katastrofa a ako dodu do finala taman smo mi prije finala
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne bi ovdje Gulash bio 10ka vec vise kao second striker, ubacivao bi se iz drugog plana, brzinu ima da pravi pometnju stoperimaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 apr 2023, 20:49Gulisha je Antony za Ikića, realno. Doduše, svakako da može Gulaš i na desetku, vjerujem da bi i tu bio zvijer.ElCartel11 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 20:45Ikic je Tito za sva naša krila osim Ziljkica. On i Ziljkic bi sad pravili darmar po stranama, da ga kuravela nije otjerala.
Renan/Hamza

Mislim, da mu ta pozicija najvise odgovara nije on za krila toliko.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kakav mi skup antifudbalera nismo dobili, a kao šlag na tortu, ispod njih smo na tabeli

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
U svakom slucaju, bolje bi bilo i da jedan od gulishe/ikica sjedi na klupi i bori se za minutazu i ulazi s klupe, nego sto smo otjerali top igraca i doveli renanovog jarana debila koji je beskoristan...ElCartel11 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 20:59Ne bi ovdje Gulash bio 10ka vec vise kao second striker, ubacivao bi se iz drugog plana, brzinu ima da pravi pometnju stoperimaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 apr 2023, 20:49Gulisha je Antony za Ikića, realno. Doduše, svakako da može Gulaš i na desetku, vjerujem da bi i tu bio zvijer.ElCartel11 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 20:45Ikic je Tito za sva naša krila osim Ziljkica. On i Ziljkic bi sad pravili darmar po stranama, da ga kuravela nije otjerala.
Renan/Hamza
![]()
Mislim, da mu ta pozicija najvise odgovara nije on za krila toliko.
Trenutno korisnika/ca: admir1946, amypitar, Arhitekt, Arnelv52, Bosniacum Lilium, Confiance, darkangel4, EastMadness, feniksptica, galia95, HariTz, hz35, Imamkarbarum, Jadnimi, Lecler, Oerde, OsmanhodzicBuco, Posejdon, r3m1, Rajvosa4ever, Shategabri, supervizor, zagorski i 229 gostiju.