Brat bukvalno shvatio da neko priziva sablju

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Brat bukvalno shvatio da neko priziva sablju
dudic voli vise pare nego svoju djecu i majku. Tako da mu nece problem biti preuzetiskullcrusher je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:13"Veliki navijac Sarajeva" Arteta Fedja mozda preuzme najljuceg rivala... mozda sam ja takav da ni za sve pare ovog svijeta ne bih preuzeo plave cigane ali dobro nismo svi isti![]()
Ionako je kod njih igrao jeseni 2008.FCUM je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:12dudic voli vise pare nego svoju djecu i majku. Tako da mu nece problem biti preuzetiskullcrusher je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:13"Veliki navijac Sarajeva" Arteta Fedja mozda preuzme najljuceg rivala... mozda sam ja takav da ni za sve pare ovog svijeta ne bih preuzeo plave cigane ali dobro nismo svi isti![]()
Jesam vala eto bas sam svatio bukvalno ccc
Ja nisam stekao takav dojam o njemu. Mogao je kod nas ostati i uzimati pare. Mogao je trenirati i N. Pazar sigurno za bolje pare nego sto ce dobiti na GrbaviciFCUM je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:12dudic voli vise pare nego svoju djecu i majku. Tako da mu nece problem biti preuzetiskullcrusher je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:13"Veliki navijac Sarajeva" Arteta Fedja mozda preuzme najljuceg rivala... mozda sam ja takav da ni za sve pare ovog svijeta ne bih preuzeo plave cigane ali dobro nismo svi isti![]()
dobio je on fine pare sto je otisao a u pazaru je rasuloTatamata1946 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 14:19Ja nisam stekao takav dojam o njemu. Mogao je kod nas ostati i uzimati pare. Mogao je trenirati i N. Pazar sigurno za bolje pare nego sto ce dobiti na GrbaviciFCUM je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:12dudic voli vise pare nego svoju djecu i majku. Tako da mu nece problem biti preuzetiskullcrusher je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:13"Veliki navijac Sarajeva" Arteta Fedja mozda preuzme najljuceg rivala... mozda sam ja takav da ni za sve pare ovog svijeta ne bih preuzeo plave cigane ali dobro nismo svi isti![]()
Da cujem i to da neko u zelju ide zbog paraFCUM je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:12dudic voli vise pare nego svoju djecu i majku. Tako da mu nece problem biti preuzetiskullcrusher je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:13"Veliki navijac Sarajeva" Arteta Fedja mozda preuzme najljuceg rivala... mozda sam ja takav da ni za sve pare ovog svijeta ne bih preuzeo plave cigane ali dobro nismo svi isti![]()
Na kojoj onda poziciji naredne sezone gurati U21 igrača, pored malog Mulalića ?belosevic23 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 14:56Treba ozbiljno razmišljati o boljem iskusnom golmanu, možda ovaj Osman iz Veleža nije loša opcija za početak
nece dzabe trenirati sigurno. Trenutno bez kkluba idealnoZipSarajevo je napisao/la: ↑06 apr 2023, 14:58Da cujem i to da neko u zelju ide zbog paraFCUM je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:12dudic voli vise pare nego svoju djecu i majku. Tako da mu nece problem biti preuzetiskullcrusher je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:13"Veliki navijac Sarajeva" Arteta Fedja mozda preuzme najljuceg rivala... mozda sam ja takav da ni za sve pare ovog svijeta ne bih preuzeo plave cigane ali dobro nismo svi isti![]()
Fakat je steta da se ne istrpe Sahinovic ili Dizdarevic, pogotovo Sahinovic koji nas je vadio vise puta prije zime.Lucas je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:00Na kojoj onda poziciji naredne sezone gurati U21 igrača, pored malog Mulalića ?belosevic23 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 14:56Treba ozbiljno razmišljati o boljem iskusnom golmanu, možda ovaj Osman iz Veleža nije loša opcija za početak
Nije da nisu imali kikseva ove sezone, Šahinović protiv Veleža u Kaknju direktno uticao na rezultat, a iskusan golman ulijeva sigurnost i odbrani.Chony533 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:04Fakat je steta da se ne istrpe Sahinovic ili Dizdarevic, pogotovo Sahinovic koji nas je vadio vise puta prije zime.Lucas je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:00Na kojoj onda poziciji naredne sezone gurati U21 igrača, pored malog Mulalića ?belosevic23 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 14:56Treba ozbiljno razmišljati o boljem iskusnom golmanu, možda ovaj Osman iz Veleža nije loša opcija za početak
Niko od njih nije bio glavni krivac za lose rezultate tako da…
Pored golmanske pozicije iduce sezone jedino mozemo razmisljat da guramo Jovasevica ne lijevog beka, koji je trenutno na posudbi.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], laznokrilo, MSOZ101, Napapijri, sekac i 62 gosta.