?AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑06 apr 2023, 18:02Cvi ćete se sjebat kad čujete ko je novi trener.
Sretno Sablja i hvala.
Posebno hvala što si svojim odlaskom usrećio internet brigadu koje je, uzgred rečeno, birvaktile i pokojnog Odovića ovako tjerala, nazival svakakvim imenima itd.
Onlajn, dakako.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
U onom Sarajevu, najtoksicnijoj sredini u drzavi sa desetinama hijena u klubu bi i Magath izgubio konce.LjoZee je napisao/la: ↑01 jan 1970, 05:40
Naravno da ce spominjati Sarajevo kad je to najslicnije sto se tice rada i pritiska. Ako se nije snasao u Sarajevu pod pritiskom gdje je imao novca da dovede koga zeli i kako zeli ne znam kako ce kod nas gdje toga nema u tolikoj mjeri, a pritisak je isti. Sad je mozda i najveci jer navijaci ocekuju da ko god dodje odvede ekipu u Evropu.
Od onih trenera koje su oni izmjenjali poslije 2018, makar jedan bi napravio cudo u Zelji.
Pa Amira Uzunovic je za onu kuyu Princeza Dijana, a da ne idem dalje od tog o kakvom se to klubu radi.
U Zelji nema kulta istoka, nema taldzija na vrhu (osim onog Balica) i imamo ako nista minimum razumijevanja za klub za razliku od kona. Pa oni su ocekivali da se ove godine prosetaju ligom jbt...
Klub u kojem za promaseni penal, pogresno dodavanje navijaci idu na adresu, prepadaju djecu igraca, deloziraju igrace iz grada itd jel moguce to kod nas u klubu zamislit?
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
CVI!Hansestadt je napisao/la: ↑06 apr 2023, 18:06?AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑06 apr 2023, 18:02Cvi ćete se sjebat kad čujete ko je novi trener.
Sretno Sablja i hvala.
Posebno hvala što si svojim odlaskom usrećio internet brigadu koje je, uzgred rečeno, birvaktile i pokojnog Odovića ovako tjerala, nazival svakakvim imenima itd.
Onlajn, dakako.
CVI!
Od domaćih samo Karačić, ostalo je buranija.
Dudica ne bih sigurno.Kad vec pitas,izjasnih se,da budem jos konkretniji HR trenera:Toplak 2HNL,Cabraja Lokomotiva,Zekic Belupo,Kovacevic Varazdin,Karoglan U21 Hajduk,Sopic Gorica,.Sve to kosta cca 3000-4000EUR,znaci kao i Dudic,a a svi su izuzetni treneri gledajuci prosjecne ekipe.Znaci ako malo pratis komsije,to pucaju,to centarsutevi,to 7 8 sansi po utakmici,to fino prica,to zna da prica i o cemu prica.Koga god od ovih proberes...Hansestadt je napisao/la: ↑06 apr 2023, 17:00Koga bi ti?Grbavac je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:57Jel moguce da se Duda uopste dovodi u vezu sa nama,nevjerica majke mi.E moji konji iz uprave,moji duduci,a i on sa vama.A i vi pojedini sa teme,znaci ne vjerujem nikom da prati PLBiH,a i Zelju u njoj ako prizivate ovog nesposobnjakovica (ponavljam,ne zbog toga sto je pitar,cisto zbog znanja i vjestine).Nevjerica!
- Bersaga
- Kontakt:
Ima da se zijanimo kad Bogičević zategne odbranu a "Upravo tako" skocka taktikuKANA je napisao/la: ↑06 apr 2023, 17:21Bersaga je napisao/la: ↑06 apr 2023, 17:18Hvala Edise i sretno ti bilo. Nisam očekivao da će Uprava povući ovaj potez, bez obzira na rezultate i igru. Nadam se da će biti pozitivni šok protiv Tuzle za početak, a kakvi smo naopaki ne bi čudilo da nas strefi kakav negativni![]()
Sretno nam sa izborom novog trenera, a sretno i treneru ko god to bio. Nema vremena za eksperimentisanje i teško je očekivati da će nas neki od njih preporoditi ali što se mene tiče može i Slavko i njegove matematičke kalkulacije ako je garant Evropa![]()
![]()
jeste **** majku,jedina ekipa na svijetu kojoj promjena trenera nije donijela pozitivan sok
![]()
(iako su imali najgoreg trenera)

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Dok se mi ovdje raspravljamo oko trenera,**** Jadranko Bogicevic,tip koji je tuzio klub kao Amar vodi trening.Aferim!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- drzgemboadislic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Booooooooooooooooom

-
- Kontakt:
95%je tu ima sa našima sastanak

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
- Kontakt:
Stadion se dosta oporavio, protiv Tuzle bi trebao biti mnogo, mnogo bolji nego u prethodnim utakmicama ..
Samo da opet ne bude snijeg .. jer vidite, nije isključen ni u maju haha
Samo da opet ne bude snijeg .. jer vidite, nije isključen ni u maju haha
Ratnicima s lobotomije.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑06 apr 2023, 18:02Cvi ćete se sjebat kad čujete ko je novi trener.
Sretno Sablja i hvala.
Onlajn, dakako.
100% je Dudić, rekao je da neće uzeti ni marke ako se ne ostvari cilj, to jest Evropa
- diplomatija
- Kontakt:
Od Dudica trenutno boljeg nema, bar u našoj zemlji
-
- Kontakt:
Mamice zvat haha
Nisam bio za tjeranje Edisa isto kao ni za tjeranje Nagelsmana, jer sve je jos u igri a ti u najosjetljivijem dijelu sezone tjeraš trenera. Cilj je bio evropa a mi smo u igri za to i čak za kup znaci i više od očekivanja. Igra jest loša, al šta sad ? Ko sad da dođe da nesto popravi i promijeni u igračima i igri ?
Objasnili su ti lobotomci. Kad Bayern može zamijeniti trenera,možemo mi. I odmah ispadose iz Kupa,sad ce popusiti ligu. Kad moze Bayern,što ne bi mogli i mi..MrAlemKa je napisao/la: ↑06 apr 2023, 18:52Nisam bio za tjeranje Edisa isto kao ni za tjeranje Nagelsmana, jer sve je jos u igri a ti u najosjetljivijem dijelu sezone tjeraš trenera. Cilj je bio evropa a mi smo u igri za to i čak za kup znaci i više od očekivanja. Igra jest loša, al šta sad ? Ko sad da dođe da nesto popravi i promijeni u igračima i igri ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.