Eto imali smo Sablju, željinog vojnika, pa nam je toliko divno bilo sa njim da smo mu morali dati otkaz u toku sezone

Eto imali smo Sablju, željinog vojnika, pa nam je toliko divno bilo sa njim da smo mu morali dati otkaz u toku sezone
Ma jok, Sablja je vas, ovaj haman nije
DoGroba je napisao/la: ↑06 apr 2023, 17:53Pijačari pijačari, prije par godina odem na utakmicu na vašu tribinu sa par drugova, na izlazu nas napadoše ni krive ni dužne al sreća mi svi kršni odbranismo se čak šta više i dadosmo tobe. Tad ste mi se zgadili plus kakve psovke i deranja sa onog zapada sam čuo to nikad u životu nisam. Sinoć opet na parkingu napadoše 2 naša čovjeka koja dobiše dobre batine. Svaka vam čast, uzeli dvojicu udarat. Više nista dobrodošli na Grbavicu, niti ćete ikada biti nakon svega stoko pijačarska
Šalu na stranu, Sablja je idealan trener za Slobodu koja se godinama koprca.
Rekoh ti ja jos tad u OktobruOsttribine je napisao/la: ↑01 okt 2022, 19:34Naravno da se brukaju, ovi rezultati jesu bruka to stoji, ali da je tako kako pisete da se bacaju pare svake sezone bezveze i nije, pa i vi se slomiste trazeci investitora i one silne najave onog Diglisica pa nista, nego na vasu srecu rezultati su vam dobri trenutno ove sezone pa je ta prica o investitoru sad u drugom planu, a u prvu krizu rezultata kad upadnete ide ona nasa standardna bosnjacka kako nista ne valja kako je Edis neznalica kako ne mozes bez para itd.
Vi nama Sablju, mi vama Jahica
Lazes, sinoc nikome dlaka s glave nije falila.DoGroba je napisao/la: ↑06 apr 2023, 17:53Pijačari pijačari, prije par godina odem na utakmicu na vašu tribinu sa par drugova, na izlazu nas napadoše ni krive ni dužne al sreća mi svi kršni odbranismo se čak šta više i dadosmo tobe. Tad ste mi se zgadili plus kakve psovke i deranja sa onog zapada sam čuo to nikad u životu nisam. Sinoć opet na parkingu napadoše 2 naša čovjeka koja dobiše dobre batine. Svaka vam čast, uzeli dvojicu udarat. Više nista dobrodošli na Grbavicu, niti ćete ikada biti nakon svega stoko pijačarska
DoGroba je napisao/la: ↑06 apr 2023, 17:53Pijačari pijačari, prije par godina odem na utakmicu na vašu tribinu sa par drugova, na izlazu nas napadoše ni krive ni dužne al sreća mi svi kršni odbranismo se čak šta više i dadosmo tobe. Tad ste mi se zgadili plus kakve psovke i deranja sa onog zapada sam čuo to nikad u životu nisam. Sinoć opet na parkingu napadoše 2 naša čovjeka koja dobiše dobre batine. Svaka vam čast, uzeli dvojicu udarat. Više nista dobrodošli na Grbavicu, niti ćete ikada biti nakon svega stoko pijačarska
spezial je napisao/la: ↑06 apr 2023, 17:44Pitar je zestoki, e samo je pitanje hoce li pogaziti principe zbog posla, a i vi hocete li zaposlit pitara hahaLynx je napisao/la: ↑06 apr 2023, 17:01Pa da je pravi pitar sigurno nama ne bi dolazio. Pravi pitari su tipa Husref, Uscuplic, Janjos, oni ti nikad ne bi nama dosli, isto kao i kod nas Mulalić, Adžem, Osim i drugi.
Ovi treneri sa strane dolaze po potrebi i po prilici, takav ti je Baka, i on bi sutra potpisao za vas da bude trener ako mu date dobru platu i uslove, iako je naš trener bio.
Druže meni nije bitan komentar nekog na facebooku, pogotovo lika koji je sa porodicom došao na utakmicu. Ja znam šta sam lično doživio u selu zvanom vrapcici a i ovi momci sinoć isto.emil02in je napisao/la: ↑06 apr 2023, 18:04DoGroba je napisao/la: ↑06 apr 2023, 17:53Pijačari pijačari, prije par godina odem na utakmicu na vašu tribinu sa par drugova, na izlazu nas napadoše ni krive ni dužne al sreća mi svi kršni odbranismo se čak šta više i dadosmo tobe. Tad ste mi se zgadili plus kakve psovke i deranja sa onog zapada sam čuo to nikad u životu nisam. Sinoć opet na parkingu napadoše 2 naša čovjeka koja dobiše dobre batine. Svaka vam čast, uzeli dvojicu udarat. Više nista dobrodošli na Grbavicu, niti ćete ikada biti nakon svega stoko pijačarskaimage hosting site
Tvoj post je poziv da neko plati životom.DoGroba je napisao/la: ↑06 apr 2023, 17:53Pijačari pijačari, prije par godina odem na utakmicu na vašu tribinu sa par drugova, na izlazu nas napadoše ni krive ni dužne al sreća mi svi kršni odbranismo se čak šta više i dadosmo tobe. Tad ste mi se zgadili plus kakve psovke i deranja sa onog zapada sam čuo to nikad u životu nisam. Sinoć opet na parkingu napadoše 2 naša čovjeka koja dobiše dobre batine. Svaka vam čast, uzeli dvojicu udarat. Više nista dobrodošli na Grbavicu, niti ćete ikada biti nakon svega stoko pijačarska
Ponovo pročitaj moj post.
Show bi tek bio kad bi Duduk preuzeo Zelju i izborio Evropu ispred pitaraOsttribine je napisao/la: ↑06 apr 2023, 18:01
Ali bio bi show da vas Dudić preuzme pa ostavi i vas i nas bez Evrope u jednoj sezoni![]()
Onaj vaš Duvnjak se čini potencijalom, nisam ga pratio detaljno al ovako gledajući ima nekih finih stvari.
I ne bi obzirom da i dalje dobro stojite u borbi za istu na dva fronta, dok je Sarajevo svojim bravurama izbacio iz Kupa u ranoj fazi, i napravio veliki bodovni zaostatak u ligi. Bilo kako bilo vaša odluka, nego više se osvrćem na taj dio što je jedan vaš pisao kao nije imao dobru atmosferu, pa ako i ko bar je on imao podrsku i pored katastrofalnih rezultata, a na kraju i statistički najlošiji trener FK Sarajevo poslije rata, valja i to znati, a bilo je svakakvih trenera na našoj klupi.let3 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 18:36Show bi tek bio kad bi Duduk preuzeo Zelju i izborio Evropu ispred pitaraOsttribine je napisao/la: ↑06 apr 2023, 18:01
Ali bio bi show da vas Dudić preuzme pa ostavi i vas i nas bez Evrope u jednoj sezoni![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], perodeformero, Rule_hz i 32 gosta.