RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Da nisi i ti neki trener?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Novi trener Nedim Jusufbegović ostvario je bolje rezultate već sada, jer u pet kola koliko su igrali pod vodstvom novog trenera Veležovi igrači ostvarili su četiri pobjede, samo jednu manje nego u cijelom prvom dijelu sezone.
Ipak, najveći napredak u Veležovoj igri vidljiv je u obrani. Od 10 utakmica u 2023. godini u čak devet Velež je sačuvao svoju mrežu. Jedini koji je uspio zabiti Rođenima je daleko najbolja momčad lige, Zrinjski, koja je slavila s 3:1 u mostarskom derbiju. U Kupu BiH, gdje brane naslov, Velež ima savršen učinak koji se proteže još na prošlu sezonu. Naime, ove sezone Rođeni su odigrali pet utakmica, dobili svih pet, uz gol razliku 12:0.
Zadnja momčad koja je Veležu zabila gol u ovom natjecanju bio je Široki Brijeg, još tamo u ožujku prošle godine.
Ipak, najveći napredak u Veležovoj igri vidljiv je u obrani. Od 10 utakmica u 2023. godini u čak devet Velež je sačuvao svoju mrežu. Jedini koji je uspio zabiti Rođenima je daleko najbolja momčad lige, Zrinjski, koja je slavila s 3:1 u mostarskom derbiju. U Kupu BiH, gdje brane naslov, Velež ima savršen učinak koji se proteže još na prošlu sezonu. Naime, ove sezone Rođeni su odigrali pet utakmica, dobili svih pet, uz gol razliku 12:0.
Zadnja momčad koja je Veležu zabila gol u ovom natjecanju bio je Široki Brijeg, još tamo u ožujku prošle godine.
Ništa to ne valja vidiš šta nam čovjek kaže,sve to plod sreće i slučajnosti.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 18:34Novi trener Nedim Jusufbegović ostvario je bolje rezultate već sada, jer u pet kola koliko su igrali pod vodstvom novog trenera Veležovi igrači ostvarili su četiri pobjede, samo jednu manje nego u cijelom prvom dijelu sezone.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Cuj igrači ovaj forum da čitaju hahahahahVictoriasFikret je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:46Radi se o navijaču Željezničara, poznatijem po nekadašnjem nickname-u "Dokoljenko". Na ovom forumu ima najmanje deset account-a/profila/nickname-a i konstantno pravi nove. To mu dopušta vlasnik ovog foruma. Umislio je da je mnogo mudar i da može unositi nemir drugim klubovima predstavljajući se kao njihov navijač. Zna da igrači sve ovo čitaju pa misli da može da utiče na njih.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:25Ma ovo nije nas lik, ovo je Baza retard sto se predstavlja kao navijac Zeljeznicara
Eno ti kluba u Cernici(ako uopšte znaš gdje je to) pa fino zatraži sastanak sa nekim iz rukovodstva. Predstavi im svoj poslovni i sportski program kao i financijske planove. Siguran sam da će te jedva dočekati. Šta ovaj podforum indijanaca, trolova i privlačiw to nije normalno. Što je najgore kad smo u krizi i ova normalna raja se prima na ovakve padobrance.
Nisi ni ti ništa bolji od Zemi10. Ista ste vi bagra.BiHForza je napisao/la: ↑06 apr 2023, 18:47Cuj igrači ovaj forum da čitaju hahahahahVictoriasFikret je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:46Radi se o navijaču Željezničara, poznatijem po nekadašnjem nickname-u "Dokoljenko". Na ovom forumu ima najmanje deset account-a/profila/nickname-a i konstantno pravi nove. To mu dopušta vlasnik ovog foruma. Umislio je da je mnogo mudar i da može unositi nemir drugim klubovima predstavljajući se kao njihov navijač. Zna da igrači sve ovo čitaju pa misli da može da utiče na njih.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:25Ma ovo nije nas lik, ovo je Baza retard sto se predstavlja kao navijac Zeljeznicara
Sto to?
Prije sam se zajebavao i ulazio na željin forum da ih provociram al sam prestao
Spamovanje teme...
FORZA VELEŽ SVI NA STADION U SUBOTU
Ti si glup sto odgovaraš ovom mazlumu
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Neka javit ce mi se u inboksra1981 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 18:49Eno ti kluba u Cernici(ako uopšte znaš gdje je to) pa fino zatraži sastanak sa nekim iz rukovodstva. Predstavi im svoj poslovni i sportski program kao i financijske planove. Siguran sam da će te jedva dočekati. Šta ovaj podforum indijanaca, trolova i privlačiw to nije normalno. Što je najgore kad smo u krizi i ova normalna raja se prima na ovakve padobrance.

19V22
-
- Kontakt:
Mkm imam osjecaj da su onaj mirza12345, ovaj novi i bihforza isti likovi

Moze bitiMostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:48Mkm imam osjecaj da su onaj mirza12345, ovaj novi i bihforza isti likovi![]()

Musa >>>
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ko je onaj bilDe što je nedavno sam sebe citirao samo se zaboravio prijaviti na drugi profil?
Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 06 apr 2023, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Glupane jedan znam da je sve sto znamo napisati mrs nisam ni očekivao vise ali eto hajde necu vam smetati ostanite u svom neznanju niste bolje zaslužili opet cu pisati nakon kupa malo cisto da vas podsjetim sta sam pisao i govorio do tada ce biti još igrača povrijednjenih i lokalne rezultata pozdrav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.