FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Više vrijedi vojska magaraca koju predvodi lav, neko vojska lavova koju predvodi magarac
Samo Sarajevo
Koje kuće hadžijabordobijeli je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:50Kaze sudija ti kriv pa normalno da je kriv ponositi ti cist gol u 95 min kod kuce. Sta ocekivati protiv Borca i Zeljeznicara i drugih ekipa kad ti ovako svirene protiv sloge koja igra prvu sezonu u najvisem rangu.
Sta ce sad u Trebinju biti ???
Mi sebe ne postujemo, nije cudo sto nam se ovo desava.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To sam neki dan pisao, dole bi sa bodom bio prezadovoljan i znam da smo pokradeni večeras ali fakat sam računao ovdje na pobjedu..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:52Leotara dobit je nemoguca misija u ovoj situaciju kad moraju ostati u ligi,Reala bi oni dobili 1-0
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dokle smo, jesmo li u kenozoiku bar ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nesto mislim da 15 dana pricamo da se guraju ekipe iz rsa da opstanu. Mi smo trebali utakmicu rijesiti mnogo prije.bordobijeli je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:50Kaze sudija ti kriv pa normalno da je kriv ponositi ti cist gol u 95 min kod kuce. Sta ocekivati protiv Borca i Zeljeznicara i drugih ekipa kad ti ovako svirene protiv sloge koja igra prvu sezonu u najvisem rangu.
Sta ce sad u Trebinju biti ???
Mi sebe ne postujemo, nije cudo sto nam se ovo desava.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
100%. Mirzu i Ajlu tjerat pa da smo danas i s 7 razlike pobijedili cak i vise nego sto tjeramo sad s kiksom. Ako smo losiji i ako je sve cisto nek primimo 5 ko protiv simin hana, al kakvi god da smo nema nas iko pravo zakinut za faul jedan. Po ovoj logici "kakvo sudjenje slogi ne mogu 3 dat" ispade da ako si slabija ekipa na terenu sudija te ima pravo zakinut jer losiji si.feniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:43Pokrali nas nasi
Je l ja jedini ne vidim problem pobjede u 90+5 jebote pobjeda je pobjeda..ne otimaj je ako sam asluzio
A sutra kad se slegne i kad su3 boda upisana nastavit kampanju protiv Mirze i Ajle
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- feniksptica
- Kontakt:
Kad se sve sabere i oduzme moram rec Besim me razočarao pravo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Imal sta na Mozzartu Mirvah,moze li se sta zaradit??
-
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:52Leotara dobit je nemoguca misija u ovoj situaciju kad moraju ostati u ligi,Reala bi oni dobili 1-0
Ma protiv leotara se ne treba nista nadati. Ako bod izvucemo, treba slaviti.
Sudije ce navlaciti za njih. Citiraj me za 7 dana
Večeras svi u ginis pab da proslavimo ovaj zlata vrijedan bod
- feniksptica
- Kontakt:
Da smo pravi jasno bi osudili kradju veceras, zastitili klub a sutra nastavili tjerat nepozeljne.
A ne da nam prica bude nek su nas kad im ne mozemo dat 3 gola
Po toj logici favoriti po evropi bi imali pun qurac losih rezultata jer cesto na kraju slome protivnika.
Po toj logici favoriti po evropi bi imali pun qurac losih rezultata jer cesto na kraju slome protivnika.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne mozes fuliti 4 prazna gola maltene i nadati se pobjedi, jos ti ga sudija zabiberi za slag na tortu.
Ovu ligu sa ovakvim sudjenjem fakat samo najludji mogu pratiti, ovo vise nema smisla. Pa pogledajte ostale utakmice klubova iz RS a i sve jasno ko dan. Ne znas kome se vise navlaci Leotaru, Borcu ili Slogi.. Nikad za 20godina koliko pratim ligu nisam vidio ovakvo sudjenje (generalno, ne veceras). Fuj ba
Ovu ligu sa ovakvim sudjenjem fakat samo najludji mogu pratiti, ovo vise nema smisla. Pa pogledajte ostale utakmice klubova iz RS a i sve jasno ko dan. Ne znas kome se vise navlaci Leotaru, Borcu ili Slogi.. Nikad za 20godina koliko pratim ligu nisam vidio ovakvo sudjenje (generalno, ne veceras). Fuj ba

da, jeste kradja, jeste gol cist ali ljudi boziji ovo je za otkaza bilo nakon sto u 60. min nije bilo 3 ili 4-o
svaka druga rasprava je besmislena, mi smo bezidejni, sve sto uradimo je preko ziljkica, igraci se sudaraju na terenu, ne zna se gdje sta ko pokriva, kada radimo presing igraci ne znaju ko koji dio prostora drzi pod kontrolom... HOROR
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- f0rest1946
- Kontakt:
10000%feniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:59Da smo pravi jasno bi osudili kradju veceras, zastitili klub a sutra nastavili tjerat nepozeljne.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dokle je došlo da Sloga, Leotar, Borac imaju bolji status i respekt sudija od Sarajeva, zeljeznicara, veleza, Slobode. Meni je nevjerovatno da se ovako sudi Sarajevu. Sad na stranu problemi, promašaji, igra, Dal, Mirza
Brzo dodjosmo od trenera koji place zbog kluba (nije cilj velicati Husrefa nego potencirati samo tu situaciju, pa nemojte tu diskusiju otvarati) - do trenera kojeg ne interesuje ciju podrsku ima jer "nisu ga navijaci postavili".
Ovo zahtjeva neke opasne demonstracije ispred prostorija kluba i ocitovanje predsjednika dok jos bar on ima nasu podrsku.
Ovo zahtjeva neke opasne demonstracije ispred prostorija kluba i ocitovanje predsjednika dok jos bar on ima nasu podrsku.
Sarajevo ljubavi moja.
Žao mi je što navijam za isti klub kao i beskičmenjaci koji gov.no kakvo je Mirza tjeraju tek nakon loših rezultata.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: budzak, Burberry46, hajroooooo, Haksss, johntravolta123, makron, nedimmmm1337, NeSamSafetee, PapakIzSa, perodeformero, Posejdon, riki46, Rule_hz, samirr i 162 gosta.