Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hahah ovo je slika za zelju samo
Ali fkt pojedinacno skoro svaki klub je trazen na google u keniji i kongu treba poslat semu osmanagica da istrazi to
Ako nekog interesuje za njegov klub nek se javi poslacu mu sliku
Ali fkt pojedinacno skoro svaki klub je trazen na google u keniji i kongu treba poslat semu osmanagica da istrazi to
Ako nekog interesuje za njegov klub nek se javi poslacu mu sliku
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Jel onaj vas iz veleza sa solomona
Kako je to lijepo mjesto vidio sam slike raj na zemlji
Kako je to lijepo mjesto vidio sam slike raj na zemlji
- svrakino1921
- Kontakt:
Golman je u svom petercu zasticen ko bijeli medvjed
Mozete vi pricat ovdje sta hocete
Pa mi smo Sarajevu zabili cist gol u onom trening centru pa nitko nista
Sa ta dva boda bi bili sad treci n tabeli
I Edis bi bio jos na nasoj klupi
Sta mjaucete ovdje
Sto niste zabili im 4 komada ko mi
Sta mjaucete ovdje
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Šta mu je sa glasom? Svaki press promukao.
Slazem se nema gore sorte ljudi od balijandera. Staru bi za 2 milje prodao. Kazlagic, Topuzovic, Sivac,... Sve Bosnjaci, a samo kontra.antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:11Dvojica su Tuzlaci. Ovo samo balije mogu uradit, mater ce za 100 maraka prodat, a za par dana ce doc na Tusanj. Treba im **** mater u usta ona pogana prodanafeniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:08To je nesto najgluplje sto se moze pricat i uvijek se prica. Kakve veze ima. I ovoje posteno ne ide te al si bolji dao si na kraju i zasluženo dobio. Kosto radi100x favorita svake sezone sirom Evrope .
Kad napises sudija im kriv nema zareza poslije.
Najgore je sto je ovaj suda Tuzlak i sto fakticki radi na stetu kluba iz svog grada
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Hahahhahahaha sjecam se da sam na par postova vidio nekoliko Afrikanaca sto navijaju za nasManijakalnost99 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 00:13Regije u svijetu gdje se ukucavalo fk zeljeznicar na google
Koliko sam vidio dosta nasih klubova su po africi popularni pogotovo u Kongu i Keniji
![]()
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Prosli vikend ja govorim, mi jednostavno uzivamo u patetici i ne mozemo bez toga. Ovi nasi bi bili sampioni da se svako mahanje rukama priznaje kao gol, a ti dok mases rukom ljudi ti sloze kontru i zabiju gol.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:43Problem sarajevskih klubaova sto je nama svako kriv ,a krivac nam u kuci.
Dixy29 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:58P.i.c.k.e one balijske, koliko smo clanova porodice izgubili od ovakvih koji nas j.e.b.u u mozak u nasoj drzavi, u nasim gradovima. Najvece p.i.c.k.e sto postoje su bosanci balije. Podjebavamo jedni druge, a njima ne smijemo nista reci. Pu j.e.b.e.m vas u usta balijsla, p.i
C.k.e
STVAR FILOZOFIJE
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Zaboravio ostavit spid na suho mjesto, ovlazio mu (spid ofc) i ovo je posljedica toga...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Na sta se debili zale kad se vidi kontakt sa golmanom. I bas to, valjao om je vico i njegova organizacija na derbijusvrakino1921 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 00:28Golman je u svom petercu zasticen ko bijeli medvjed
Sta mjaucete ovdje
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Meraak1921
- Kontakt:
PijaĆari otkrili raĆunala?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Ohoho uranio, jesi li to krenuo na žuti bus do pijace da uzmeš hurde???
Nemojmo, subota je ipak vaš najvažniji dan u tjednu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sad sam pogledao snimak iz Zenice, kakav kriminal, je li realno ovo sunce ti yebem?
Na stranu to što je Sarajevo promašilo jedno tri šanse koje je teže promašiti, ali ovo je nevjerovatno šta su sudije uradile. To je ta Vicina sudijska organizacija koja će čuda činiti do kraja sezone. Vjerovatno je cilj nakrcati jedno 4-5 klubova iz RS u PL u narednih par godina.

Na stranu to što je Sarajevo promašilo jedno tri šanse koje je teže promašiti, ali ovo je nevjerovatno šta su sudije uradile. To je ta Vicina sudijska organizacija koja će čuda činiti do kraja sezone. Vjerovatno je cilj nakrcati jedno 4-5 klubova iz RS u PL u narednih par godina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Danas igra Velež
-
- Kontakt:
Pa izgleda da je onaj crnac odigrao rukom, bar tako izgleda.
"JOŠ OD 1926"
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Rokitansky i 21 gost.