Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Danas je najprije pazarni dan pa sve ostalo
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
svrakino1921 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 00:28Golman je u svom petercu zasticen ko bijeli medvjed
Mozete vi pricat ovdje sta hocete
Pa mi smo Sarajevu zabili cist gol u onom trening centru pa nitko nista
Sa ta dva boda bi bili sad treci n tabeli
I Edis bi bio jos na nasoj klupi
Sta mjaucete ovdje
Sto niste zabili im 4 komada ko mi
jesu ovo opet poceli ‘balije kad cemo se dici svi zajedno protiv sudija’ kada njima ne ide u korist?
posusje smijesan penal
crveni kartoni
gol na derbiju
preposteni navijaci fks

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Šta ima u Hodbini, jesi li podijelio obitelji ojre što si zaradio na baušteli?
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Nas danas isto ceka ako ne rijesimo utakmicu na vrijeme. Mozda i izgubimo, iako je Leotar namjerno ocistio kartone pred domacu utakmicu (protiv Mirzinog jata kuci
), opet ocekujem svasta ako budu imali rezultat u zadnjih 15ak min.

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Stvari u nasem fubalu su preofirme. Na ovoj temi ti jako rijetko mozes procitati neke konkretne stvari,uglavnom je zamijenila onu temu prepucavanja.Virtu4l je napisao/la: ↑08 apr 2023, 08:45Sad sam pogledao snimak iz Zenice, kakav kriminal, je li realno ovo sunce ti yebem?![]()
Na stranu to što je Sarajevo promašilo jedno tri šanse koje je teže promašiti, ali ovo je nevjerovatno šta su sudije uradile. To je ta Vicina sudijska organizacija koja će čuda činiti do kraja sezone. Vjerovatno je cilj nakrcati jedno 4-5 klubova iz RS u PL u narednih par godina.
A cinjenica je da svako malo klubovi poput nas,Sarajeva,Veleza...budu drasticno osteceni.
Na sta se svedu pisanja ostalih navijaca,kad neki krenu kukat.
Na provociranje tih sto kukaju,na jako izrazen humor i podsmijavanju drugih .
I tako se krug vrti od sedmice do sedmice,od kluba do kluba.
Sta mi imamo sad u nasoj ligi.
Imamo super jak Zrinjski,koji je sad posteno najbolji klub. Ali dok to nije postao godinama je debeli guran od strane svojih ljudi u savezu i od HDZ i njihovih firmi po Hercegovini.
Borac isto tako samo sto kod njih lopovluk cesto utice na to da oni budu stabilan klub. Ali uvijek ce biti navuci,da se moze zivoratiti.
A gdje su Zeljo i Sarajevo,Velez....
Kolju se medjusobno,podrske od drzave ni na mapi godinama,nema nikakve stategije.
Ko sta radi u tim klubovima je za dobre analize.
Tuzla city je najbolji primjer,djaba ti sve pare svijeta,kod nas to ne pomaze.
Zato glupi Bosnjaci,hajde da nastavimo krug igara licnog zadovoljstva. Hajde da nastavimo tradiciju.
Sinoc je u Zenici bilo sve cisto.
Cist faul nad golmanom. Ne moze se centrirat i pucat na gol u 95.
Mi i jesmo svi za onog Velezovog kaveza. Tamo ce nas Vico svakako lagano uvesti.Zivotinje bez mozga.
Idemo dalje.
KomedijaBarbareZeljin je napisao/la: ↑08 apr 2023, 09:40A cinjenica je da svako malo klubovi poput nas,Sarajeva,Veleza...budu drasticno osteceni.Virtu4l je napisao/la: ↑08 apr 2023, 08:45Sad sam pogledao snimak iz Zenice, kakav kriminal, je li realno ovo sunce ti yebem?![]()
Na stranu to što je Sarajevo promašilo jedno tri šanse koje je teže promašiti, ali ovo je nevjerovatno šta su sudije uradile. To je ta Vicina sudijska organizacija koja će čuda činiti do kraja sezone. Vjerovatno je cilj nakrcati jedno 4-5 klubova iz RS u PL u narednih par godina.
A gdje su Zeljo i Sarajevo,Velez....
Kolju se medjusobno,podrske od drzave ni na mapi godinama,nema nikakve stategije.
Ko sta radi u tim klubovima je za dobre analize.

Isprani mozgovi na 90 stupnjeva uz centrifugiranje
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Na stranu što Varešanović možda nema kvalitet trenera da se bori za vrh, ali kako može sa ovakvim glasom voditi trening, utakmice, motivirati ekipu? Trebalo bi mu nabaviti megafon!
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
- Kontakt:
A stani, Pitari ocekuju da ce guzni haver Vice Zeljkovica, Ismir Mirvic, da se oglasi povodom ove kradje
Pa njemu da je u interesu FKS, Ajla ne bi bila blizu kluba a Mirzi bi mozda zabranjeno bilo da prisustvuje utakmicama kao navijac.
Covjek dosao da guzzzzi, opere koji dinar i uvezao se sa svom najvecim olosem u gradu. Onaj snimak kad prolazi a 5 gorila i pozdravlja ljude na tribinama, kao da je Celo yebote

Covjek dosao da guzzzzi, opere koji dinar i uvezao se sa svom najvecim olosem u gradu. Onaj snimak kad prolazi a 5 gorila i pozdravlja ljude na tribinama, kao da je Celo yebote
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
i btw. svi celnici koji se zale na sudjenje, imali su priliku stati uz Hasica, ne uz Velez, nego uz jedinog covjeka koji je stao ispred Vice i nije mu se sageo ni u jednom trenutku. Svi ostali, ukljucujuci i naseg predsjednika sada, igraju drugu igru i ne zamjeraju se Glavi saveza.
al svima vam bilo smijesno kad smo prekinuli protiv Borca, natezali da nas izbace iz lige, smijali se na kazne
al svima vam bilo smijesno kad smo prekinuli protiv Borca, natezali da nas izbace iz lige, smijali se na kazne

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Da ali o tome se ne priča,iz Želje nisu htjeli kažu nije još vrijeme!Sarajevo se odmah ispalilo iz 4R,Sloboda nakon utakmice u kojoj su nosili transparent,Husić je kao bio na strani Hasića,moralno samo.MDK izbačena iz lige zna se zbog čega.Klubovi sa Hr predznakom nisu imali interesa (HDZ) o klubovima iz rs nema se šta pisati.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 apr 2023, 10:37i btw. svi celnici koji se zale na sudjenje, imali su priliku stati uz Hasica, ne uz Velez, nego uz jedinog covjeka koji je stao ispred Vice i nije mu se sageo ni u jednom trenutku. Svi ostali, ukljucujuci i naseg predsjednika sada, igraju drugu igru i ne zamjeraju se Glavi saveza.
al svima vam bilo smijesno kad smo prekinuli protiv Borca, natezali da nas izbace iz lige, smijali se na kazne![]()
Sad se čeka kad će ko doći na red za klanje kao ovce.Uživajte...Zamisli logike u upravama klubova koji je žele normalno suđenje i napredak!!!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Glup, gluplji, @merak..Meraak1921 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 07:06Ides li u Trebinje, ili je ipak bojkot? Ne da Mirva ljudima koji imaju 2 zuba u glavi lovu, ovi sto imaju 3 zuba su vec u upravi, napravi jedan zub i pravac Trebinje i reci Mirva yebi me, bices trener golmana
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Njega i @Manijakalnost je definitivno jedan **** napraviojoker90 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 11:01Glup, gluplji, @merak..Meraak1921 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 07:06Ides li u Trebinje, ili je ipak bojkot? Ne da Mirva ljudima koji imaju 2 zuba u glavi lovu, ovi sto imaju 3 zuba su vec u upravi, napravi jedan zub i pravac Trebinje i reci Mirva yebi me, bices trener golmana
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Samo da ne iskašljavamo deset godina, kao videjavu je napisao/la: ↑08 apr 2023, 09:10svrakino1921 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 00:28Golman je u svom petercu zasticen ko bijeli medvjed
Sta mjaucete ovdje
jesu ovo opet poceli ‘balije kad cemo se dici svi zajedno protiv sudija’ kada njima ne ide u korist?
posusje smijesan penal
crveni kartoni
gol na derbiju
preposteni navijaci fksdugo cete vi onu korona titulu i poklonjeni kup iskasljavat
![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Najvise od svega bi volio čudi izvještaj sudije sta je svirao. Da javno kaže. Igračima Sloge bilo neugodno jer je poništio gol.Virtu4l je napisao/la: ↑08 apr 2023, 08:45Sad sam pogledao snimak iz Zenice, kakav kriminal, je li realno ovo sunce ti yebem?![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
pa bilo je 10 pa 5, sad 7. A ustvari 1 zbog onog navlacenja protiv Sirokog u kupu, kad su bas svi osudili ofirno sudjenje.Miljacka je napisao/la: ↑08 apr 2023, 11:21Samo da ne iskašljavamo deset godina, kao videjavu je napisao/la: ↑08 apr 2023, 09:10svrakino1921 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 00:28Golman je u svom petercu zasticen ko bijeli medvjed
Sta mjaucete ovdje
posusjesmijesan penal
crveni kartoni
gol na derbiju
preposteni navijaci fksdugo cete vi onu korona titulu i poklonjeni kup iskasljavat
![]()
Ali dobro, vi ste baš čuda pravili, nije lahko postići da 7 sudija suspenduju za sezonu zbog jednog kluba. A o Amarovoj eri nećemo ni pričati.
![]()
tebi ostavljam da napises 6 preostalih

nasa noc traje danima
- 7Aprildomemoj1
- Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Svaka greška na štetu FK Željezničar se slavi kao ispadanje od Videotona.dejavu je napisao/la: ↑08 apr 2023, 09:10svrakino1921 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 00:28Golman je u svom petercu zasticen ko bijeli medvjed
Sta mjaucete ovdje
posusje smijesan penal
crveni kartoni
gol na derbiju
![]()
Tako da…

-
- Kontakt:
Manijaklanost je za vas vecinu doktor nauka u svakom smislu
Vas svaki odgovor upucen meni svodi se na rijeci
Glup si, za psihijatrije si…
I to je vas intelektualni kapacitet
Niste u stanju napisati neki smislen odgovor
Jos ste dvolicni i licemjereni
Nek vam je ponistio
I nama je za derbi u kampu i na Grbavici
Ponistio ciste golove Cocalica i Kosorica
Pa ste slavili ovdje
Toliko od mene
Sad kmecite na forumu
Jer nigdje drugo vise vas glas ne vrijedi
A to je sinoc potvrdio Mirza Varesanovic prilikom obracanja za medije
Vas svaki odgovor upucen meni svodi se na rijeci
Glup si, za psihijatrije si…
I to je vas intelektualni kapacitet
Niste u stanju napisati neki smislen odgovor
Jos ste dvolicni i licemjereni
Nek vam je ponistio
I nama je za derbi u kampu i na Grbavici
Ponistio ciste golove Cocalica i Kosorica
Pa ste slavili ovdje
Toliko od mene
Sad kmecite na forumu
Jer nigdje drugo vise vas glas ne vrijedi
A to je sinoc potvrdio Mirza Varesanovic prilikom obracanja za medije
Poklonjena titula i kup, malo je ovo sta vam se treba raditi
Ovo.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 apr 2023, 10:37i btw. svi celnici koji se zale na sudjenje, imali su priliku stati uz Hasica, ne uz Velez, nego uz jedinog covjeka koji je stao ispred Vice i nije mu se sageo ni u jednom trenutku. Svi ostali, ukljucujuci i naseg predsjednika sada, igraju drugu igru i ne zamjeraju se Glavi saveza.
al svima vam bilo smijesno kad smo prekinuli protiv Borca, natezali da nas izbace iz lige, smijali se na kazne![]()
Postavljati na svaku stranicu ove teme.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja