Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
Re: Tottenham Hotspur F.C.
sta ovi debili od novinara salju modrica a umjesto njega doveli Adama iz Blackpool-a, pa jesu li oni normalni
-
Pa ne mogu da vjerujemo gubimo od isiotskog blackpool-a
-
- Kontakt:
a sta blackpool uradi tottenhamu.... ipak je to premiership nema slabih ekipa.......
Željezničar Za Život Cijeli 19TM87
- gloryhunter
- Kontakt:
liga u kojoj zadnji moze dobit prvog....svak svakog moze sjebatRoemello89 je napisao/la:a sta blackpool uradi tottenhamu.... ipak je to premiership nema slabih ekipa.......

najjača liga

-
stvarno jest najjaca liga, kada bezvezni wolverhampton jedini pobijedi manchester Utd. to je dovoljno
ako se po tom ocijenjuje kvalitet lige, onda je Premier liga BiH najjača na svijetu
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
hahahaahahahahhahahahahahaahahmuXmania je napisao/la:ako se po tom ocijenjuje kvalitet lige, onda je Premier liga BiH najjača na svijetu

-
Čitam sada, Barcelona trazi od tottenhama 40 miliona ili Bale-a za Krikića, em su š***ci em krkic ne vrijedi ni 5 miliona, A BALEA NIKADA NECEMO DATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakav Krkić
Tottenhamu treba robusni i jak napadač.. mislim da bi prvi pick trebao biti Hulk.
Krkić bi se isplatio ukoliko bi Barcelona pristala na zamjenu Krkić - Pavljučenko.

Krkić bi se isplatio ukoliko bi Barcelona pristala na zamjenu Krkić - Pavljučenko.

...što je više lome to je volim jače...
- M. Scofield
- Kontakt:
djelim s tobom mišeljenje, već sam Hulka nekoliko puta spominjao na ovoj temijacky09 je napisao/la:Kakav KrkićTottenhamu treba robusni i jak napadač.. mislim da bi prvi pick trebao biti Hulk.
Audere est Facere
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da ti to nisi pogrešno razumio? Da se ne radi o transferu Balea koji bi iznosio 40-ak miliona(novac + Krkić)?Tom Huddlestone je napisao/la:Čitam sada, Barcelona trazi od tottenhama 40 miliona ili Bale-a za Krikića, em su š***ci em krkic ne vrijedi ni 5 miliona, A BALEA NIKADA NECEMO DATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Baš me zanima kako bi se Bale uklopio u Barcin način igre, tj. "davljenja" lopte na sredini terena. On nije tehnički potkovan, glavni atribut mu je brzina i snaga baš suprotno onome što Barca igra.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mozda su ga planirali za beka?jacky09 je napisao/la:Baš me zanima kako bi se Bale uklopio u Barcin način igre, tj. "davljenja" lopte na sredini terena. On nije tehnički potkovan, glavni atribut mu je brzina i snaga baš suprotno onome što Barca igra.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
To bi bio ultra glup potez.Omerbavarac je napisao/la:Mozda su ga planirali za beka?jacky09 je napisao/la:Baš me zanima kako bi se Bale uklopio u Barcin način igre, tj. "davljenja" lopte na sredini terena. On nije tehnički potkovan, glavni atribut mu je brzina i snaga baš suprotno onome što Barca igra.
50+ mil. za beka.

-
Znate ko bi nam pravo dobro sjeo u napadu, Lucas Barrios, on nije igrac, on je igracina, volio bih ga vidjeti u nasem dresu...
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
ja.neron je napisao/la:Dean Richards RIP
-
Defoe se povrijedio, sto znaci da trenutno imamo jednog nesposobnog rusa i bedeviju iz engleske 

Defoe je gotovo stalno ozljeđen više je u bolnici nego što igraTom Huddlestone je napisao/la:Defoe se povrijedio, sto znaci da trenutno imamo jednog nesposobnog rusa i bedeviju iz engleske

Odlično!muXmania je napisao/la:ako se po tom ocijenjuje kvalitet lige, onda je Premier liga BiH najjača na svijetu

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.