Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Nebi rekao da je to neki veliki nedostatak za Tottenham.. Ove sezone je u 13 utakmica u Premiershipu zabio točno 0 golova.
...što je više lome to je volim jače...
- mexy_whites
- Kontakt:
Teško će Tottenham u Ligu Prvaka. Pogotovo s ovim trenerom, kojega je momčad evidentno prerasla.
Hutton i Jenas su kvaliteta za Stoke i slične klubove, s takvim igračima se ne bori za Ligu Prvaka.
Hutton i Jenas su kvaliteta za Stoke i slične klubove, s takvim igračima se ne bori za Ligu Prvaka.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
-
Wolverhampton je jaka ekipa, to se moze vidjeti iz posljednih rezultata, ja bih ih volio vidjeti iduce godine u prvoj ligi 

Wolverhampton i Blackpool su momčadi koje igraju lijep nogomet, nisu mesari i krkani kao Stoke ili Birmingham.
Za Tottenham bi danas bilo odlično kada bi Chelsea kiksao.. neka uzmu jedan bod odlično.
Za Tottenham bi danas bilo odlično kada bi Chelsea kiksao.. neka uzmu jedan bod odlično.

-
Joj jeste li vidjeli sta je Liverpool uradio Man. Utd. , unistio ih, doslovno, a Kuyt jest dao 3 gola ali za sva 3 zasluzan je Suarez, vise bih volio Arsenal na tronu ove godine iako sam tottenhamovac, ali iz dna duse mrzim Utd. tako da zelim srecu Arsenalu
Nije vama Chelsea konkurencija za LP. City vam je konkurencijajacky09 je napisao/la:Za Tottenham bi danas bilo odlično kada bi Chelsea kiksao.. neka uzmu jedan bod odlično.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pogledaj ljestvicu. Naravno da je Chelsea konkurent Tottenhamu, ali i City.Virtu4l je napisao/la:Nije vama Chelsea konkurencija za LP. City vam je konkurencijajacky09 je napisao/la:Za Tottenham bi danas bilo odlično kada bi Chelsea kiksao.. neka uzmu jedan bod odlično.
Vidjet ćeš na kraju sezone ko je bio konkurencija a ko nije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel' to gataš iz graha?Virtu4l je napisao/la:Vidjet ćeš na kraju sezone ko je bio konkurencija a ko nije.

-
Da li se VdV vraca protiv Milana ??
Pogledaj sad ljestvicujacky09 je napisao/la:Pogledaj ljestvicu. Naravno da je Chelsea konkurent Tottenhamu, ali i City.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Toliko dugo si smišljao odgovor? Respekt.Virtu4l je napisao/la:Pogledaj sad ljestvicujacky09 je napisao/la:Pogledaj ljestvicu. Naravno da je Chelsea konkurent Tottenhamu, ali i City.

Sljedeće kolo Chelsea - City ... netko mora prosuti bodove.

Ne, nego sam čekao da se završi tekma protiv Blackpoola.jacky09 je napisao/la:Toliko dugo si smišljao odgovor? Respekt.Virtu4l je napisao/la:Pogledaj sad ljestvicujacky09 je napisao/la:Pogledaj ljestvicu. Naravno da je Chelsea konkurent Tottenhamu, ali i City.![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma 3 boda nije ništa.. još je 10 kola do kraja i u igri je još 30 bodova.. jedan kiks i prednost je istopljena. Iako bi realno bilo da iste momčadi idu u LP kao i prošle godine, po svemu prikazanom do sada.Virtu4l je napisao/la:
Ne, nego sam čekao da se završi tekma protiv Blackpoola.
Baboon je napisao/la:jacky otkad si ti počeo navijati za yidse?

Tko je rekao da navijam za njih? Simpatiziram ih zbog hrvatskih igrača, sve ostalo me ne zanima ... niti mogu sebe zamislit da navijam za neki strani klub s kojim nemam nikakvih dodirnih točaka.. to mi je malo debilno.

jacky09 je napisao/la:Baboon je napisao/la:jacky otkad si ti počeo navijati za yidse?![]()
Tko je rekao da navijam za njih? Simpatiziram ih zbog hrvatskih igrača, sve ostalo me ne zanima ... niti mogu sebe zamislit da navijam za neki strani klub s kojim nemam nikakvih dodirnih točaka.. to mi je malo debilno.

Aha,vidm nešto ih braniš reko nisi valjda

P.S. Ja mislim da je City glavni konkurent,Chelsea mi je nekako preiskusan da ostane bez lige prvaka..tako da borbu za 4. poziciju očekujem između Yidsa i City-a.
Ja se nadam City-u iz istog razloga kao i ti židovima

it's football day
-
Joj ove Barcelone jest odvratna ekipa, ljigava i uhljupska , FUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.