FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
72
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
17
11%

Ukupno glasova: 150

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 10 apr 2023, 00:09

Raonffa je napisao/la:
09 apr 2023, 23:44

Ma "pojeli" bi Nermina do kraja sezone vjeruj mi :) Doduše on je radio u našoj ligi nekoliko puta, ali ne znam baš kako bi se snašao u Želji. Doduše njega bih izabrao prije svih ovih drugih što se spominju.

Mada u principu ja uopšte ne vidim neko trenersko rješenje niti imam želju za koju smatram da dugoročno može nešto uraditi.

Edit: Još kad vidim neke postave tipa "otjeraj Drinu, dovedi novog napadača, pusti Mekića, Santosa, Hodžića veznjaka...". Yebote nama k'o da je Abramovič vlasnik :mrgreen:
Ne znam ali Nermin mi izgleda kao da ima znanja. Nije los ;) a kako bi se snašao pa jbga morali bi mu saliti stravu svako malo. Nije svako Sablja Kuhar da je od čelika.
Necemo dudica da se svadja sa crapicom na forumu. On ko Bekric cita forum.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 10 apr 2023, 00:11

Hansestadt je napisao/la:
09 apr 2023, 23:52
Kako ce biti para kad Hulahopka kaze da su iz uprave vec rastalili pare od Hadziahmetovica. Kad nam ono ni prva rata nije legla :urnebes:
Tako je. Sve pare odose na posudbe.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 10 apr 2023, 00:13

Kako ce biti para kad Hulahopka kaze da su iz uprave vec rastalili pare od Hadziahmetovica. Kad nam ono ni prva rata nije legla :urnebes:
Ma pusti budalu, pravo one klinacke fore baca ovdje, samo kontra od ostalih pise. Kad su svi pljuvali Edisa - on ga jedini branio. Ista stvar i sa Galicem, svi ga pljuvali nakon utakmice sa Igmanom,a on Carvajala pravio od njega. Sad vecina hoce Dudica, on opet kontru i tu puca. Vrhunac gluposti je pljuvanje Santosa, momak najbolji krilni igrac u ligi, on tu nesto sere za njega, a igra za iste pare ko Veselinovića sto smo placali.

P.S. ne bi me cudilo da hulaglupka ima drugi profil sanjinlego, jednostavno ista gluposti izbija iz njihovih postova
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 10 apr 2023, 00:19

Golman i bekovi su nam najgori problem

Golman:
Moja neka želja dugogodišnja je bila dovesti za golmana ovog Fejzića iz Tuzle, mislim da bi se dobro uklopio u tim, ali ako ima ugovor teško, jedino ako ispadnu iz PL.

Druga opcija Ćeman ili neko iz Hrvatske ili Srbije

Treća opcija Bukvić

Generalno, može se reći da trenutno neki igrači jesu u padu forme poput Cocalića, Hodžića, Santosa, Krpića, ali ja vjerujem da je to do postave i sivila ekipe, a sigurno oni imaju kvalitet i da se poboljšaju.

S druge strane imaš Bendera koji je kiksao i kada je ekipa igrala odlično, ove sezone je baš baš loš. Ja ne znam šta se s njim desilo, jedno vrijeme je fakat bio najbolji golman lige i onda se desi da primaš golove iz mrtvog ugla (Musa) ili da glumiš Neuera…

Pored golmana, moje želje na ljeto su: Sadiković, Hiroš, Ovčina.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 10 apr 2023, 00:46

Sličan Grbavici..
slika

legendarni
Kontakt:

Post Postao/la legendarni » 10 apr 2023, 03:59

Msilim da se nema sta zamjeriti momcima za utakmicu protiv Tuzle, jednostavno Fejzic je branio fenomenalno i odbranio 4 5 golova...
Sto se trenera tice, Meša bi bio idealan izbor. Ovdje je dosta malo znanja i iskustva i među prve si dvije ekipe... Mislim da Meša ima ogromno znanje a o iskustvu da ne pricam.. Ako dođu pravi ljudi, na celu sa Tucetom, mi smo za 2 do 3 godine u grupnoj fazi. Vrtatit ce nam se protiv Svinjskog..
U SRCU NOISIM TE JA

legendarni
Kontakt:

Post Postao/la legendarni » 10 apr 2023, 04:02

Lynx je napisao/la:
10 apr 2023, 00:19
Golman i bekovi su nam najgori problem

Golman:
Moja neka želja dugogodišnja je bila dovesti za golmana ovog Fejzića iz Tuzle, mislim da bi se dobro uklopio u tim, ali ako ima ugovor teško, jedino ako ispadnu iz PL.

Druga opcija Ćeman ili neko iz Hrvatske ili Srbije

Treća opcija Bukvić

Generalno, može se reći da trenutno neki igrači jesu u padu forme poput Cocalića, Hodžića, Santosa, Krpića, ali ja vjerujem da je to do postave i sivila ekipe, a sigurno oni imaju kvalitet i da se poboljšaju.

S druge strane imaš Bendera koji je kiksao i kada je ekipa igrala odlično, ove sezone je baš baš loš. Ja ne znam šta se s njim desilo, jedno vrijeme je fakat bio najbolji golman lige i onda se desi da primaš golove iz mrtvog ugla (Musa) ili da glumiš Neuera…

Pored golmana, moje želje na ljeto su: Sadiković, Hiroš, Ovčina.
Naši su trebali prije 3 4 godine dovesti Nevresa, kada je ispao sa sa onim klubom iz Jajca iz lige, međutim Gušo je insistirao na onom mutavom Ericu ( navodno Eric dao Gusi 30% od plate )....
U SRCU NOISIM TE JA

farisbond245
Kontakt:

Post Postao/la farisbond245 » 10 apr 2023, 04:13

Fejzic je ekstra golman samo nas malo zeza sto ima 33 godine. Al zašto ne probati mladog Karica ne može bit gori od ove dvojice

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 10 apr 2023, 04:18

farisbond245 je napisao/la:
10 apr 2023, 04:13
Fejzic je ekstra golman samo nas malo zeza sto ima 33 godine. Al zašto ne probati mladog Karica ne može bit gori od ove dvojice
Ma iskreno mišljenja sam da broj godina ne važi za golmana , po meni stariji golmani, iskusni , uvijek su bili dobri golmani.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 10 apr 2023, 04:38

Imamo mi dosta polovnjaka, čist primjer Erić kad je branio protiv nas uvijek se dobro pokazao, kad je došao kod nas prava rupetina. Treba Karića staviti na gol, ona naša rupa nije u stanju bilo kakav šut da izvadi. Nažalost, Bender je prošle sezone imao vrhunac karijere i to je to od njega.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

sanjinlego
Kontakt:

Post Postao/la sanjinlego » 10 apr 2023, 08:44

19vendetta87 je napisao/la:
10 apr 2023, 00:13
Ma pusti budalu, pravo one klinacke fore baca ovdje, samo kontra od ostalih pise. Kad su svi pljuvali Edisa - on ga jedini branio. Ista stvar i sa Galicem, svi ga pljuvali nakon utakmice sa Igmanom,a on Carvajala pravio od njega. Sad vecina hoce Dudica, on opet kontru i tu puca. Vrhunac gluposti je pljuvanje Santosa, momak najbolji krilni igrac u ligi, on tu nesto sere za njega, a igra za iste pare ko Veselinovića sto smo placali.

P.S. ne bi me cudilo da hulaglupka ima drugi profil sanjinlego, jednostavno ista gluposti izbija iz njihovih postova
Ovo hulaglupka si uzeo od mene, tako da nemaš pravo onda govoriti da je to moj profil. Ja govorim samo istinu, a istina najviše boli.

Šta je pogrešno? Objasni mi? Pogledaj sažetak protiv Tuzle, Santos nakon 60 minute možda jednom da je prošao? Sve ostalo ide ubacivanje ili dodaj prvom do sebe ..

Napredak ne možemo imati dok su u ekipi Šehić, Mekić, Beganović, i slični. Objasni kako?

Još ovaj gore govori želio bih Bukvića ili Fejzića hahahahhahah pa daj, to je dokaz koliko vi tapkate u mjestu. Pa zamisli odes u Europu a na golu ti bucmasti Fejzic, ili Bukvic kratak kao februar?

Treba ti visok, moderan golman, pun snage, da ima samopouzdanje .. negdje 22-25 godina, da je to to. Kakav Fejzic, Bukvic, i ostali bakraci..

Joooooooj kakve gluposti valjaju, bože, bože moj ..

Joseph21
Kontakt:

Post Postao/la Joseph21 » 10 apr 2023, 09:56

Haj Fejzic i nekako, al Bukvic jarane :rol:
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 10 apr 2023, 11:01

Jeli moguće da se ovdje piše da je Santos los?

Sve opasnih situacija sto imamo je preko njega, nas svaki napad ide preko Santosa. Ja se nekad čudim kako lik to sve izdrži, pa to ne može ni Vinicius Jr.!

Po učinku bi bez Santosa bili rame uz rame sa Leotarom, Posusjem i co.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 10 apr 2023, 11:02

Jesu ovo juniori opet zijanili :facepalm:
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 10 apr 2023, 11:06

Sarun je napisao/la:
10 apr 2023, 11:01
Jeli moguće da se ovdje piše da je Santos los?

Sve opasnih situacija sto imamo je preko njega, nas svaki napad ide preko Santosa. Ja se nekad čudim kako lik to sve izdrži, pa to ne može ni Vinicius Jr.!

Po učinku bi bez Santosa bili rame uz rame sa Leotarom, Posusjem i co.
Kakvom učinku? Jel se u ucinak gleda golovi i asistencije? Šta ima on toga,prosvijetli nas?

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 apr 2023, 11:13

Ima li neki rok kad mora doc trener ili ide opet ekipu će vodit dozivotni Alihodzic.Malo obratite paznju na Bekrica jer ja nikad nisam imo o njemu pozitivno misljenje.On uopste nevoli Zelju i Zeljo mu je samo sansa da se negdje uvali.On nam je jednom uzeo titulu i jednom nismo otisli u Evropu.Namazan do bola i treba obratit paznju.Nadam se da grjesim.Neznam nevjerujem vise ni cistacicu.Zeljo im je samo radi licnog interesa.Nema vise Zeljinih heroja.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 10 apr 2023, 11:14

Alipasino je napisao/la:
10 apr 2023, 11:13
Ima li neki rok kad mora doc trener ili ide opet ekipu će vodit dozivotni Alihodzic.Malo obratite paznju na Bekrica jer ja nikad nisam imo o njemu pozitivno misljenje.On uopste nevoli Zelju i Zeljo mu je samo sansa da se negdje uvali.On nam je jednom uzeo titulu i jednom nismo otisli u Evropu.Namazan do bola i treba obratit paznju.Nadam se da grjesim.Neznam nevjerujem vise ni cistacicu.Zeljo im je samo radi licnog interesa.Nema vise Zeljinih heroja.
Kako nema,tvoj heroj je grande miske

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 10 apr 2023, 11:37

Alipasino je napisao/la:
10 apr 2023, 11:13
Bekric iskreno voli Zelju i mogao je imati 10x puta vise para da se u nekim kljucnim momentima ponio drugacije, da je gledao sebe. Sto se tice posla koji sad obavlja, kad smo imalo boljeg SD-a?
1921

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 10 apr 2023, 11:43

Je l’ moguće da ni danas nećemo dobiti trenera i da je opet došlo do nekih promjena? Zar su toliko nesposobni?
mosa lošmi stićko tit-ula!

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 10 apr 2023, 11:54

Kojeg li ce danas N1 objaviti

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ExBlueone, Google Adsense [Bot], knoa i 30 gostiju.