Maroon99 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 20:58
ajdohordas je napisao/la: ↑10 apr 2023, 20:46
Maroon99 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 20:41
Nije zivot crtani film da ides ides i odjednom nestane tlo pod nogama i padnes
Odigras 22 utakmice te sezone covjek te vodi u 18 utakmica u 1 njegov pomocnik a preostale 3 utakmice vodi vinko i to je sve njegova zasluga
Nema veze sti smo bili drugi kad je husref otisao/prvi nakon zadnje utakmice jesenjeg dijela
Na uigranu ekipu spremljenu od glave do repa dodajes jukica susica i milicevica bez da prodas i jednog igraca iz husrefovog sarajeva i dobijes te 3 utakmice i eto titule, jedini koji to ne bi uspjesno obavio je mirza varesanovic i mozda dudic
Poslije toga jesen bez poraza svaka cast ali i dalje cijela husrefova ekipa tu, cim su poceli prodavati igrace i dovoditi neke po zeljama vinka mi smo pali na glavu
Prokockati 13 bodova prednosti u nasoj ligi pa to ni zeljo ne bi uspio ali zato nas vrli strucnjak jeste
Gdje je poslije sarajeva ta strucnjak vodi borac i bruka se iz kola u kolo igra 14 na 11 i opet ne moze osigurati evropu
Ne slazem se da husref treba da preuzme ikada vise ali covjeku morate pokazati maksimalno postovanje jer je on najbolji trener Sarajeva poslije rata i niti jedan drugi mu ne moze ni cipele ocistiti
Pali smo na glavu jer u klubu marke bilo nije u tom periodu. Iz prvih 11, trojica su igrala pod ručnom uveliko, i to ti je prevjerena info 100%.
A i ostali nisu nešto zapinjali . Ne znam kako vam se da više pričati o tome, Vinko prekucao godinu dana bez poraza, tad bio Ancelotti i onda kao odjednom pad neki.
Nije to bezveze...idi ti na posao zadovoljan, zainteresovan i obavljaj ga kvalitetno a da prije toga pola godine marke dobio nisi...
A nije im imao ko reci da ako osvoje titulu ide evropa nositelj si u 2 pretkola i bukvalno na dlanu ti grupna faza gdje bi dobili svi i plate i bonuse i sve
Sabrina pa ajla ko nas je kleo nije gubio vrijeme
Kakve mi direktore imamo dobro je i ovo trenutno stanje elhamdulilah
Pa mislim da to njima ne bi igralo toliku ulogu i da im se reklo, danas se sve svodi na pare, nije njima bitna ni Evropa ni titula. To je okej kad gledaš iz naše navijačke perspektive... Ali evo npr. jedan Fanimo, šta njega boli qrac za nama, titulom, nositeljstvom, evropom itd ? Čovjek hoće keš i to je to...
Sa tim se slažem, neki dan sam pisao o tome, ko je sve bio u klubu godinama unazad, nije ni čudo što stagniramo a ne napredujemo.
Selimović, Ibrak, Ihtijarević, Hadžić, Sabrina, Hurtić, Ayla pokojni Ješić, pa sad opet Mirza...