FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tuzla preskocila Leotara, Igman na bod prisao Leotaru, samo da se pripremite za par Penala, koji crveni, mozda ponisten gol itd 
Unistio ?propoklopac je napisao/la: ↑10 apr 2023, 22:30Radomlje unistio, 15 utakmica bez pobjede i dobio nogu..cirkusant al ozbiljanElCartel11 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 22:24Realno dobar trener.
Za masnokosog kera Guardiola lično.

Basa je trener koji se edukuje, ide na seminare, ulaze u sebe. Za masbokosog je Anceloti licno. Uz Rendulica, najkvalitetniji trener u PL BiH.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mulalic i AvdijaNeutralan77 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:32Ali kazu da je radovic izaso na poluvrijemenu zbog loze. Upitno hoce i on igrati. Koga ces onda staviti?![]()

-
- Kontakt:
E ybg nemoj sad da pretjerujemo. Zanimljivo da je takav kvalitet godinu i više bez posla, odbio sve ponude i čekao da ga samo Željo strašni pozove. Tu da ima dovoljno kvalitete pokupio bi ga Koper ili Domžale, idealne ekipe koje služe kao odskočne daske. Čak i Feđa u karijeri ima više uspjeha i trofeja.NazorUso je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:29Unistio ?propoklopac je napisao/la: ↑10 apr 2023, 22:30Radomlje unistio, 15 utakmica bez pobjede i dobio nogu..cirkusant al ozbiljanElCartel11 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 22:24
Realno dobar trener.
Za masnokosog kera Guardiola lično.Sezonu prije ih spasio od sigurnog ispadanja. Pogledaj koliko bodova su imali kad je dosao i koliko su bili zakucani na dno i izbore opstanak.
Basa je trener koji se edukuje, ide na seminare, ulaze u sebe. Za masbokosog je Anceloti licno. Uz Rendulica, najkvalitetniji trener u PL BiH.
Mišljenja sam čak da ni Rendulić nije strašan kvalitet uopšte, nego je došao na lijepo uigranu i izbalansiranu ekipu koju okružuje zdrava sportska atmosfera i pobjednički mentalitet.
Moze Avramovski taman je ljevakNeutralan77 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:32Ali kazu da je radovic izaso na poluvrijemenu zbog loze. Upitno hoce i on igrati. Koga ces onda staviti?![]()

90!
Ja ti pricam jer ga poznajem i znam na sta je spreman. Imao je ponuda ali se nije uspio dogovoriti sa ekipama. Trebao je preuzeti Kustosiju, i ovi u poslednjem casu kontaktiraju i Topraka i on za divno cudo pristane. Posle je imao ponudu iz Madzarske (zab sam ime kluba) ali se nije dog. I zadnja je bila Sloboda.ajdohordas je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:37E ybg nemoj sad da pretjerujemo. Zanimljivo da je takav kvalitet godinu i više bez posla, odbio sve ponude i čekao da ga samo Željo strašni pozove. Tu da ima dovoljno kvalitete pokupio bi ga Koper ili Domžale, idealne ekipe koje služe kao odskočne daske. Čak i Feđa u karijeri ima više uspjeha i trofeja.NazorUso je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:29Unistio ?propoklopac je napisao/la: ↑10 apr 2023, 22:30
Radomlje unistio, 15 utakmica bez pobjede i dobio nogu..cirkusant al ozbiljanSezonu prije ih spasio od sigurnog ispadanja. Pogledaj koliko bodova su imali kad je dosao i koliko su bili zakucani na dno i izbore opstanak.
Mišljenja sam čak da ni Rendulić nije strašan kvalitet uopšte, nego je došao na lijepo uigranu i izbalansiranu ekipu koju okružuje zdrava sportska atmosfera i pobjednički mentalitet.
Rendulic je mozda 5 ili 10% losiji od Jakira, dobar je trener.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Nadam se ds ce HZ ispratiti Trebinje kao sto su ispostovali Siroki i Tuzlu. U mecevima gdje su igraci imali podrsku navijaca slavile su se pobjede. Necu da ulazim u odluke grupe a siguran sam da su prisutni i na domacim utakmicama da bi dobili i Velez i Slogu, tako da bi momci trebali razmisliti i sto se tice domacih utakmica jer na ovim gostovanjima koje sam pomenuo vidjela hemija kod slavlja igraca i navijaca. Ocigledno je sto se tice domacih utamica najmanje trpe Ismir, Ayla i Mirza a najvise trpe igraci.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Nije svako djon obraz k'o vas par ovde...esprit24 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:47Nadam se ds ce HZ ispratiti Trebinje kao sto su ispostovali Siroki i Tuzlu. U mecevima gdje su igraci imali podrsku navijaca slavile su se pobjede. Necu da ulazim u odluke grupe a siguran sam da su prisutni i na domacim utakmicama da bi dobili i Velez i Slogu, tako da bi momci trebali razmisliti i sto se tice domacih utakmica jer na ovim gostovanjima koje sam pomenuo vidjela hemija kod slavlja igraca i navijaca. Ocigledno je sto se tice domacih utamica najmanje trpe Ismir, Ayla i Mirza a najvise trpe igraci.
Dudic da je trener, tu bi stavio Irfana RamićaNeutralan77 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:32Ali kazu da je radovic izaso na poluvrijemenu zbog loze. Upitno hoce i on igrati. Koga ces onda staviti?![]()

- napoleon72
- Kontakt:
HZ ce otici u Trebinje, a na domacim tekmama ih neces vidjet dok se uslovi ne ispune. Nisu ti oni Ismirovi dupelisci da mu aplaudiraju dok se sepuri stadionom. Borba protiv kancera kluba je mnogo bitnija nego taj plasman u Evropu koji ti ne znaci nista kad neces ni prvo pretkolo proci a Mirza i Ayla ce ostat u klubu.esprit24 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:47Nadam se ds ce HZ ispratiti Trebinje kao sto su ispostovali Siroki i Tuzlu. U mecevima gdje su igraci imali podrsku navijaca slavile su se pobjede. Necu da ulazim u odluke grupe a siguran sam da su prisutni i na domacim utakmicama da bi dobili i Velez i Slogu, tako da bi momci trebali razmisliti i sto se tice domacih utakmica jer na ovim gostovanjima koje sam pomenuo vidjela hemija kod slavlja igraca i navijaca. Ocigledno je sto se tice domacih utamica najmanje trpe Ismir, Ayla i Mirza a najvise trpe igraci.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
A sto nisu pobijedili domaće jesenas kad su HZ bile na tribinama?!
Smiješan zaključak, povezivanje...
Smiješan zaključak, povezivanje...
@Nazoruso ja za Sarajevo navijam skoro 25 godina a od 2010 znam sve upravljacke strukture kluba. Mene jedino strah da Ismir ne ode a da onda zajedno snjim ne odemo svi u p.m i dodjemo na level Zeljeznicara. Kad kazem level mislim na funkcionisanje kluba a ne na rezultate jer su oni malo ispred nas ove godine. Nisam ni ja ljubitelj Mirze i Ayle ali isto tako gledajuci sa strane opsteg poslovanja kluba nije uredu svaka cetiri mjeseca otpustati trenera. Isto tako nije uredu da navijaci "gazdi" odredjuju ko ce biti trener. Ja sam nekako ubjedjen da Mirza nece ostat trener po zavrsetku sezone pa makar sve do kraja dobili. Sdruge strane ako se Evropa izbori bojim se da Ayla ostaje, a kolko vidim HZ izricito traze da oboje napuste klub. Sto se tice Mirzinog otpustanja vjerujem da ima i inata kod Ismira a isto tako i kalkulise sa otpremninom koju bi mu morao dati.
Sloboda penal, dva neshvatljivo primljena gola od kona, ubijanje sirokog brijega, ikicev promasaj protiv sloge, mi smo jednostavno maleri ovu godinu i to je to.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mozes jednu tekmu biti maler, pa drugu, trecu, ali citavu sezonu tesko, prije ce biti da ne znas. Treba to nekada i priznati
Ili je ipak sve kao sto Fele kaze u Bozijem domenu?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Sta znas o prosivanju jesul masine krenule sa radoJavierBosnia je napisao/la: ↑11 apr 2023, 00:09Mozes jednu tekmu biti maler, pa drugu, trecu, ali citavu sezonu tesko, prije ce biti da ne znas. Treba to nekada i priznati

-
- Kontakt:
Bašić po meni nista specijalno, školuje se, ima dobar marketing al meni bezveze trener. Ne volim tu aroganciju Dudic, Zizovic, Bašić, Bošnjakovic puni hvala a nista specijalno nemaju iza sebe. Nama treba jaka licnost, karakter na klupi
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Najjače mi kad se kaže da neki trener nije nešto već samo naslijedio ekipu od dobrog prethodnika. Nigdje veze priča, niti se može održati tako nešto. Rendulić je dobar i školovan trener, kao 90% njih koji dođu iz Hrvatske.
-
- Kontakt:
Al ono sto meni fascinira kod Zrinjskog je da jako rijetko rade loše poteze i jako malo igraca je otišlo iz Zrinjskog nezadovoljno. Imaju fantastičan odnos s igracima a igraci im to vracaju na terenu. Par titula su uzeli s odbacenim igracima Sarajeva i Zeljeznicara i mislim da je njihova nsjveca prednost taj mir koji imaju.GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 apr 2023, 00:19Najjače mi kad se kaže da neki trener nije nešto već samo naslijedio ekipu od dobrog prethodnika. Nigdje veze priča, niti se može održati tako nešto. Rendulić je dobar i školovan trener, kao 90% njih koji dođu iz Hrvatske.
Isto tako možemo reći i za zadnju utakmicu u kojoj smo pokradeni...plus promašeni prazni golovi u nekoliko navrata.
!!!!!Koševo, Koševo, Koševo!!!!!
Jedini razlog loših rezultata jeste Koševo!!!
Nemam sumnje da bismo imali bar 10 bodova više.
Na Koševu si osvojio 6 bodova od mogućih 6.
Nakon toga u preostalih 11 "domacih" utakmica smo osvojili 16 bodova od moguća 33...procenat ispod 50%.
U gostima smo osvojili 14 bodova u 12 utakmica, približna statistika kao i u tzv. "domacim" utakmicama.
Zaključak:
FK Sarajevo je odigralo samo 2 domaće utakmice i ima 100% učinak.
Sve ostale su bile zapravo gostujuce, njih 23.
Sasvim realan učinak.
Nikad mi neće biti jasno...zasto ne GRBAVICA...kod kuce si, ne putujes, tvoja klima, zrak...sve...navijaci???!!!
Svaki odgovor, izgovor je van pameti.
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, benko21, Direktorcic, Galantni, Grk1234, hadzibake, Haksss, johntravolta123, Konzerva, MaroonBjelave, mnon46, Pena, Rule_hz, Sinfoc1986 i 84 gosta.