Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Adinjo
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Adinjo » 27 feb 2011, 01:15

@magica..ti sad ko faca ispade :?:
Ne pricaj neboloze, niti se lozim na FM, niti me zanima. Ko se lozi, nek izvoli, ha ya brate.
Ja samo pisem realno. Ne znam sta sam to napisao, pa da se tako manguspski obracas :?:...Ne svidjati se, ne citaj,hvala velika. ;)

Iako je misija nemoguce, najvise bi volio da nas kupi kakav bogatas. Htjeli ili ne, mora se prizanti da je to lice danasnjeg fudbala. Imas pare, imas sve.
Mi jednostavno vise ne mozemo da pariramo sa milanskim duom sto se tice ekonomije, zato smo tu gdje jesmo.

DN otkaz iz istog momenta uruciti.
Novi trener? ...Sve dolazi u obzir osim talijana.

Ne kupiti ni jednog posudjenog igraca!
U redu, izgubit cemo te pare na njih, ali niko nije zasluzio crno/bjeli dres.
Quaq je igrao polu-sezonu snova, to mu plafon. Sljedece sezone ga nema nigdje... ili ce konstantno biti povrijedjen il' ce podbaciti.

Prodaja?...kao sto rekoh Chiello i Gigi mogu otici komotno. Ostale Grosso, Braco, Grygera, Iaquinta, Amauri, Momo i sve ostale primadone koje zaboravih porodat'.....poceti skroz iz pocetka, i cekati bolje dane!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 feb 2011, 02:03

Nisam hteo da ispadnem mangup, ali navijaci Juventusa ocekuju ulupavanje 100mE ili vise u ovu ekipu.
To je nemoguce.
Ocekuju Moggija.
Isto tako - nemoguce.
Traze strane vlasnike - nemoguce.
Italijani nikada nece prodati Juventus strancu. Dakle, Agnellijevi ce i dalje da ga vode.

Samo treba realno gledati. Nekoliko jakih igraca se ne moze dovesti sa 30mE. Mora se nesto i prodati, a mnogi oterati. Toliko. Pozz.

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 27 feb 2011, 02:19

MaGiCa je napisao/la:Nisam hteo da ispadnem mangup, ali navijaci Juventusa ocekuju ulupavanje 100mE ili vise u ovu ekipu.
To je nemoguce.
Ocekuju Moggija.
Isto tako - nemoguce.
Traze strane vlasnike - nemoguce.
Italijani nikada nece prodati Juventus strancu. Dakle, Agnellijevi ce i dalje da ga vode.

Samo treba realno gledati. Nekoliko jakih igraca se ne moze dovesti sa 30mE. Mora se nesto i prodati, a mnogi oterati. Toliko. Pozz.
Sa svakim dijelom tvog posta se apsolutno slazem ,sta vise juve nece imati ni tih 30 ili 40 mil jer odredene igrace moraju otkupiti kao sto su matri 15.5 mil i pepe 6.5 mil + mislim da ce i qularelu odkupiti to je 10 mil znaci vec nekih 30+ mil i ako zele nesto da urade trebat ce im liga prvaka a sad je ona miljama daleko jos ako sutra lazio dobije to je vec 10 bodova a juve ima jako jako tezak raspored i mislim da nista druge ne preostaje vec postupna obnova koja ce zahtjevati najmanje par godina , da se svake godine kupi po barem jedan vrhunski igrac ,, pa pogledaj samo koliko citiyu treba vremena sa tolikim novce da naprave vrhunsku ekipu ,mislim da je juve bas sam sebi zagorcao zivot odnosno uprava potrosili si silan novac i sto je gore vrijeme a rezultati sve gori i gori .

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 feb 2011, 02:25

Odem malo do grada poslije utakmice da se smirim, da zaboravim na sve ovo što se dešavalo večeras. Ali evo vratim se u stan i još ne mogu doći sebi da nas jedna Bologna i Lecce ponižavaju, samo u dva kola. Pa poslije toga pomislim slijedeće kolo dolazi Milan i onako iskreno da kažem onako nakon svega očekivati da nas "poderu", ali pred nama je i vidjet ćete da će isti ovi igrači koji su večeras igrali protiv Milana pružiti mnogo bolju partiju i nakraju osvojiti bodove.

E sad poslije svega toga pomislim svi ti igrači manje više nisu neke "zvijezde", a tako se lože kad igraju protiv jačih ekipa, a ovamo im ekipe koje trenutno ne spadaju u vrh Italijanskog fudbala drže lekciju. Prvi da kažem bio sam nasjeo kao i većina nas na ove fore o povratku Juventusa na stare staze slave. ALi nakon ovog večeras sam vidio šta je naša realnost, stvarno se nekad zapitam kako ti momci mogu odigrati ovako, pa i ja igram fudbala pa se ponekad zapitam, pa ja bih bolje odigrao ode pojedinih igrača Juventusa ove sezone :?.

Sad ona standardna priča sve iz početka, ali ja stvarno ne znam šta se treba desiti da Juve počne igrati kako i dolikuje klube kao što je Juventus. Nije mi jasno da ti isti igrači mogu pobjediti Intera, Milana, a u isto vrijeme izgubiti od osrednjih ekipa, pa do čega je to jesu to neki umni bolesnici ili šta već :? . Pa nekad pomislim možda je i trener kriv, jer ne zna motivisati igrače pred takve utakmice, a onda se sjetim da je to isti trener koji je prošle godine vodio Sampdoriju i tad je znao motivisati te igrače, da li je on to zaboravio šta znači riječ motivacija ili je nešto drugo u pitanju, ja ne znam.

Ja da sam na mjestu Agnelia ja bih otišao jedan dan u Vinovo i saopštio Del Neriu i igračima da su dobili 15 dana odmora i da će u naredna dva kola igrati momci iz Primavere i da će ih voditi njihov trener (Bucaro), pa džaba i kad bi izgubili te utakmice, neka ovi glumci vidi kako će cijeli svijet vidjeti nešto novo, mislim da bi ovo mogao biti pozitivan šok :? (ukoliko bi se ponovila blamaža), onda se zahvaliti većini i ako treba i džaba ih poslati u pm. A od iduće sezone krenuti sa igračima koje bi ostavili i pridodati tu još Primaveraca , uz povratak Ekdala, Pasquata, Giovinca. Uložiti još određenu svotu novca i igrati, pa ako i ne bude zapaženih uspjeha, bar ćemo graditi ekipu za budućnost, a ne ovako kao borba za skudeto, pa Cup, a na kraju ku......

Izvinite na dužem postu i ako ima pravopisni grešaka ali morao sam se malo istresti. :(

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 feb 2011, 02:29

Silvio B je napisao/la:Sa svakim dijelom tvog posta se apsolutno slazem ,sta vise juve nece imati ni tih 30 ili 40 mil jer odredene igrace moraju otkupiti kao sto su matri 15.5 mil i pepe 6.5 mil + .
Kad ti zapneš za nešto, to je ne vjerovatno pa neki dan si dobio objašnjenje da Juventus ne mora kupiti Matria i Pepe-a, ali ti ponovo po svom :roll: . Nemoj nam još i ti pristajati na muku i bezveze izvlačiti živče.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 feb 2011, 02:33

I tu je ponovo 2. lice jednine "bih" i njegovo moranje :lol: :lol: :lol:

Jedna stvar je sigurna, da je trenutnoj ekipi potrebna cjelokupna rekonstruckija tima od glave do pete, ali uzimajući u obzir ko vodi klub, ako se desi ta rekontrukcija sumnjam da će se bilo šta promjeniti...tj doći će ista sranja, druga pakovanja :D

Ako je ljubav smisao života, onda moj život nema smisla bez Juventusa, tako je od 1996. pa do kraja života...Kakav god da je, ja ga volim najviše...FORZA JUVE ALE! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 27 feb 2011, 03:21

Sta bi ono sinoc :o ,,, pa stvarno doklen ovo vise?? Da nas jedan Lecce i Bologna dere ko nista i jos sto ovaj La juve004 kaze ponizavaju??
Ako ovo nije dovoljno da Agnelli pocne cistiti izpocetka sve onda neznam sta vise treba,,,

Nepise nam se dobroo
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 27 feb 2011, 05:14

Vratite nam Didi Deschampsa!!!! Covjek nas vodio kad je bilo najteze i doveo nas natrag u Serie A i ovi **** mu se zahvale sa otkazom. Pogledaj dokle je odveo prosjecan Marseille a da ne pricam o Monaco 2004. Sve se im vraca zbog tog poteza.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 27 feb 2011, 08:51

Del Neri mora dobiti otkaz, jer ovako vise ne moze, sto se tice Juvea.

Ista situacija im se desava kao i sa Hodgsonom kod nas prije nekoliko mjeseci. Oba igraju 4-4-2, koju nikad ne mijenjaju. Da li ne znaju, ili nece iz principa, necu ulaziti u ro. Del Neri igra sa krilima, Hodgson bez njih, ali se cak moze reci da je Del Neri imao i bolju ekipu na raspolaganju, i opet ne moze nista.

Problem je sto su oba trenera, treneri za ''male'' ekipe, gdje nema pritiska. Kada su u njima, rezultati budu i vise nego sto se ocekiva.

Pozovite neku legendu, koja tek pocinje karijeru, do kraja sezone, pa onda staviti 3-4 prava trenera na spisak.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 27 feb 2011, 08:55

Vjerujem da bi danas ili sutra Del Neri mogao dobiti otkaz...

najbolje rjesenje Spalleti ili Capelo !
-RIVALDO-

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 27 feb 2011, 11:09

juventus 0244 je napisao/la:
Silvio B je napisao/la:Sa svakim dijelom tvog posta se apsolutno slazem ,sta vise juve nece imati ni tih 30 ili 40 mil jer odredene igrace moraju otkupiti kao sto su matri 15.5 mil i pepe 6.5 mil + .
Kad ti zapneš za nešto, to je ne vjerovatno pa neki dan si dobio objašnjenje da Juventus ne mora kupiti Matria i Pepe-a, ali ti ponovo po svom :roll: . Nemoj nam još i ti pristajati na muku i bezveze izvlačiti živče.
Nisam ja dobio nista ,samo se vi tjesite da je istina ono sto sami sebi govorite ,ja sam cak i nasao oficijalni dio u kojem se navodi da se matri mora kupiti i ne nemam namjere da vam pristajem na muku ili izvlacim zivce samo navodim cinjenice.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 feb 2011, 11:12

ma šta se navalili da to moraju li ili ne moraju kao da je to bitno, ako ne plate matrija, tonija i quaqliarelu moraće juventus kupiti neke druge igrače tako da je to trošak koji je neizbježan na ljeto, a to je faktički kompletan napad i nema šanse da to odrade kvalitetno za 30 M
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 27 feb 2011, 11:12

capello je rekao da je engleska njegov zadnji trenerski angažman. spalleti bi realno mogao postati trener na kraju sezone ako se zasiti rusije. da ne pametujem previše samo ću da pitam ili da kažem u čuđenju zar još neko misli da su treneri problem juventusa? koliko ih je samo prodefilovalo zadnjih 5 godina a nijedan nije valjao?
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 27 feb 2011, 11:13

sinoc me obori ovaj juventus jbt na 300 km

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 feb 2011, 11:18

baresi#6 je napisao/la:capello je rekao da je engleska njegov zadnji trenerski angažman. spalleti bi realno mogao postati trener na kraju sezone ako se zasiti rusije. da ne pametujem previše samo ću da pitam ili da kažem u čuđenju zar još neko misli da su treneri problem juventusa? koliko ih je samo prodefilovalo zadnjih 5 godina a nijedan nije valjao?
sine moj slatki.. bilo ih je 5.. od toga jedan svjetske klase, jedan prosjecan i tri amatera.. zalim za Deschampsom jer da je on tu sad bi Giovinco bio glavni igrac Juveta, a Juve igrao ligu prvaka i gledao kako ce doci do finala.. drugi je bio Ranko.. covjek koji je ogranicen i moze voditi samo ekipe koje se zadovoljavaju drugim mjestom.. a Ciro, Zacc i LDN su amateri..

i hajd nek mi neko kaze sta fali to Matriju? pa ne moze frajer sam igrati.. cekajte dok se vrati Quaglia.. dok ne bude samo pritisak na Krasica jer otkako nema Quaglie po 2 igraca cuvaju Krasica uvijek.. polako, ima vremena ;)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 27 feb 2011, 11:28

teško da mene možeš zvati sinom vjerovanto imam više godina od tebe ;)
što se tiče tih navedenih trenera i meni je iskreno žao što deschampes nije trener juventusa. pravi je trener i ja volim kada bivši igrač kluba postane i trener a pogotovo on jer zna juve u dušu. što se tiče zacheronija on je sa sličnom ekipom koju juve sada ima osvojio scudetto sa milanom prije 10 godina. sjetit će te se pobjede milana nad interom od 0-6, nisu imali nekih zvijezda, krv i znoj su donijeli taj trofej. hoću reći da bez obzira ako si vrhunski trener ako nemaš upravu iza sebe koja ti daje 100% podrške i ne dovodi prave igrače koje tebi trebaju džaba nek si ti mourinho. da je npr. real doveo pravog špica na početku sezone kad je to mourinho tražio real bi sada možda bio prvi ili bi barem zaostatak za barcom bio 2-3 boda. ko je npr. allegri? trenirao cagliari i sad s milanom ima dobru šansu za scudetto. što nesposobna juventusova uprava nije dovela cassana koji im je preći npr. od tonija? pa juve ima špic napadača za izvoz...
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 27 feb 2011, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 feb 2011, 11:29

matriju ne fali ništa, kao ni qugliareli i njih bi juve trebao kupiti svakako, a zašto su ikako i dovodili tonija to mi nije jasno :?:
a vremena za juve nema i nemože se više polako jer 5-6 godina je prošlo otkad su počeli s pričom polako pravimo tim za budućnost a rezultati iz godine u godinu su gori, znači plan im se ne realizira kako su zamislili i nešto moraju radikalno mjenjati
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 27 feb 2011, 11:32

tony-mortale je napisao/la:matriju ne fali ništa, kao ni qugliareli i njih bi juve trebao kupiti svakako, a zašto su ikako i dovodili tonija to mi nije jasno :?:
a vremena za juve nema i nemože se više polako jer 5-6 godina je prošlo otkad su počeli s pričom polako pravimo tim za budućnost a rezultati iz godine u godinu su gori, znači plan im se ne realizira kako su zamislili i nešto moraju radikalno mjenjati
Jer nisu imali adekvatnih napadaca u tom trenutku.

Samo, da sam bio na njihovom mjestu, ne bih mu dao ugovor na 2.5 godine, nego recimo do kraja ove sezone, ili do januara naredne.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 feb 2011, 11:54

baresi#6 je napisao/la:teško da mene možeš zvati sinom vjerovanto imam više godina od tebe ;)
što se tiče tih navedenih trenera i meni je iskreno žao što deschampes nije trener juventusa. pravi je trener i ja volim kada bivši igrač kluba postane i trener a pogotovo on jer zna juve u dušu. što se tiče zacheronija on je sa sličnom ekipom koju juve sada ima osvojio scudetto sa milanom prije 10 godina. sjetit će te se pobjede milana nad interom od 0-6, nisu imali nekih zvijezda, krv i znoj su donijeli taj trofej. hoću reći da bez obzira ako si vrhunski trener ako nemaš upravu iza sebe koja ti daje 100% podrške i ne dovodi prave igrače koje tebi trebaju džaba nek si ti mourinho. da je npr. real doveo pravog špica na početku sezone kad je to mourinho tražio real bi sada možda bio prvi ili bi barem zaostatak za barcom bio 2-3 boda. ko je npr. allegri? trenirao cagliari i sad s milanom ima dobru šansu za scudetto. što nesposobna juventusova uprava nije dovela cassana koji im je preći npr. od tonija? pa juve ima špic napadača za izvoz...

:lol: :lol: :lol:

Milan sa Bobanom, Bierhoffom, Leonardom, Maldinijem, Helvegom, Rossijem, Ayalom, Albertinijem,Weahom, Costacurtom, Morfeom, Gulyjem je imao zvezde. Osim ako ti ne smatras ove igrace za polukvalitet kvalitet. ;)

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 27 feb 2011, 12:18

Nazalost najveci Juvetov problem je kvalitet kojeg jednostavno nemaju,a igraci se ponasaju kao da su oni stvorili historiju kluba,i donijeli sve trofeje...
S ovom ekipom su rezultati manje vise realni,ali uz zalaganje kao protiv Intera,mogla bi se izboriti LP,ali mozda je i za to sad prekasno...
Opet se desava ista situacija kao prosle sezone,fanaticna borba i pobjeda protiv Intera,i nakon toga hladan tus jedan za drugim,a takodjer protiv Milana ocekujem dobru igru i bod(ove) ali tek nakon derbija Juve se vrati u realnost...
Iako ne volim vas klub,zao mi je da je Juve na ovako niske grane pao,i da se u 2-3 sezone ruse svi negativni rekordi,i iako znam da bi pola Juventina uzivalo i provociralo da se ovo desi Interu,smatram da bez jakog Juventusa,Milana i Intera yebene svabe ce nam oduzimat mjesta u Evropi :oops:
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.