vjeruj mi da sam se i ja bio zagledo par sekundi ko je

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
vjeruj mi da sam se i ja bio zagledo par sekundi ko je
zeljovac21 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 18:47Ima li negdje press da je bio Basica? Neko predstavljanje medijima? Nasa zvanicna stranica izgleda radi samo na drustvenim mrezama, cim nemas drustvene mreze nisi u toku ni sa cim oko kluba, uzas.
HvalaManijakalnost99 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 18:49zeljovac21 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 18:47Ima li negdje press da je bio Basica? Neko predstavljanje medijima? Nasa zvanicna stranica izgleda radi samo na drustvenim mrezama, cim nemas drustvene mreze nisi u toku ni sa cim oko kluba, uzas.
Ima ovo
U, gledao sam i nisam ga mogao preoznati, ko kad stalno mijenja frizure, čas onako, čas onako.
Zanimljivo.Dudić je prihvatio poziv Plavih s Grbavice i sjeo je za pregovarački stol, a ono što je bio jedan od prvobitnih njegovih uslova je da se dobije zeleno svjetlo od navijača s južne tribine, popularnih Manijaka, te garancija da zbog činjenice da je vodio Sarajevo neće biti bojkotovan.
Rečeno mu je da se u njegov rad neće miješati, odnosno da će ekipa dobiti podršku, a da će mu se suditi isključivo na osnovu rezultata.
I kada se to desilo, krenuli su pregovori i dogovaranje uslova po kojima će biti potpisan ugovor. I tu je, na kraju, sve i ostalo.
FK Željezničar je, kako saznajemo, nudio veću platu Dudiću od one koju je imao Edis Mulalić, dok je bivši trener Veleža i Sarajeva tražio još jednu trećinu više, te je imao i konkretne zahtjeve za plate za svoja dva pomoćnika koja je tražio u svom stručnom štabu i da mu se plaćaju troškovi stanovanja u Sarajevu.
S obzirom na to da je Željezničar u jako teškoj finansijskoj situaciji, možda i najtežoj u poslijeratnoj eri kluba, te da je zbog nešto lošijih rezultata pitanje izlaska u Evropu pod velikim znakom pitanja, Dudićeve (ne)opravdane zahtjeve čelnici kluba nisu mogli ispuniti, pa su se nakon toga okrenuli drugim metama i trenerima.
Ma i remi bi bio ravan kao 3 pobjede.
Mene hastra da ce ga pojest navijaci,nevjeorvatan je procenat zaludjenih ratnikom i izbijacem zuba,ovoga su uzeli na zub do prvog treninga,jos prva tekma sa Zrinjskim....
GIBRA je napisao/la: ↑12 apr 2023, 20:36Prvi boravak u Željezničaru kad je bio predsjednik Senad Misimović i moj drugi boravak je bukvalno nebo i zemlja, razlika. To jednostavno ne može se usporediti. U tom momentu kada sam prvi put došao u Željezničar znalo se sve, sad se nažalost ne zna ništa. Bore se ljudi, ne kažem ja da ne žele, ali jednostavno mislim da su potrošili tog čovjeka jako, jako brzo i vjerujte mi da će proći dugo, dugo godina da jedan čovjek kao što je Senad Misimović ono bude u Željezničaru. "
Lendrić u podcastu.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 20:45GIBRA je napisao/la: ↑12 apr 2023, 20:36Prvi boravak u Željezničaru kad je bio predsjednik Senad Misimović i moj drugi boravak je bukvalno nebo i zemlja, razlika. To jednostavno ne može se usporediti. U tom momentu kada sam prvi put došao u Željezničar znalo se sve, sad se nažalost ne zna ništa. Bore se ljudi, ne kažem ja da ne žele, ali jednostavno mislim da su potrošili tog čovjeka jako, jako brzo i vjerujte mi da će proći dugo, dugo godina da jedan čovjek kao što je Senad Misimović ono bude u Željezničaru. "
To trener izjavio?