vjeruj mi da sam se i ja bio zagledo par sekundi ko je
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mi smo Željini, Željo je naš !
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ima li negdje press da je bio Basica? Neko predstavljanje medijima? Nasa zvanicna stranica izgleda radi samo na drustvenim mrezama, cim nemas drustvene mreze nisi u toku ni sa cim oko kluba, uzas.
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
zeljovac21 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 18:47Ima li negdje press da je bio Basica? Neko predstavljanje medijima? Nasa zvanicna stranica izgleda radi samo na drustvenim mrezama, cim nemas drustvene mreze nisi u toku ni sa cim oko kluba, uzas.
Ima ovo
-
zeljovac21
- Kontakt:
HvalaManijakalnost99 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 18:49zeljovac21 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 18:47Ima li negdje press da je bio Basica? Neko predstavljanje medijima? Nasa zvanicna stranica izgleda radi samo na drustvenim mrezama, cim nemas drustvene mreze nisi u toku ni sa cim oko kluba, uzas.
Ima ovo
U, gledao sam i nisam ga mogao preoznati, ko kad stalno mijenja frizure, čas onako, čas onako.
Brko iz druge galaksije!
Zaboravio sam koliko mi je ovaj covjek drag, prvo kao osoba a onda i kao fudbaler naravno. Prepocurujem vam da poslusate/pogledate. Dio oko Zelje je na minutama otprilike 29-40 i 54-60.
Odlicna prica. Mnogo interesantnih stvari je Lendric govorio, a pogotovo mi se svidja ovo oko pritiska u klubu i to da ako je nekom tezak dres Zelje da i ne zasluzuje da bude dio tima itd. Da je situacija dosta losa u klubu itd. Spominje i najvecu razliku izmedju svoja dva boravka na Grbavicu i to kakva je situacija bila pod Misimovicem te kasnije. Da se tad znalo ko sta radi, bio je red a da se sada ne zna ni ko pije ni ko placa. Nebo i zemlja.
Jedan od nas!
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 12 apr 2023, 19:08, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦
-
sanjinlego
- Kontakt:
Zanimljivo.Dudić je prihvatio poziv Plavih s Grbavice i sjeo je za pregovarački stol, a ono što je bio jedan od prvobitnih njegovih uslova je da se dobije zeleno svjetlo od navijača s južne tribine, popularnih Manijaka, te garancija da zbog činjenice da je vodio Sarajevo neće biti bojkotovan.
Rečeno mu je da se u njegov rad neće miješati, odnosno da će ekipa dobiti podršku, a da će mu se suditi isključivo na osnovu rezultata.
I kada se to desilo, krenuli su pregovori i dogovaranje uslova po kojima će biti potpisan ugovor. I tu je, na kraju, sve i ostalo.
FK Željezničar je, kako saznajemo, nudio veću platu Dudiću od one koju je imao Edis Mulalić, dok je bivši trener Veleža i Sarajeva tražio još jednu trećinu više, te je imao i konkretne zahtjeve za plate za svoja dva pomoćnika koja je tražio u svom stručnom štabu i da mu se plaćaju troškovi stanovanja u Sarajevu.
S obzirom na to da je Željezničar u jako teškoj finansijskoj situaciji, možda i najtežoj u poslijeratnoj eri kluba, te da je zbog nešto lošijih rezultata pitanje izlaska u Evropu pod velikim znakom pitanja, Dudićeve (ne)opravdane zahtjeve čelnici kluba nisu mogli ispuniti, pa su se nakon toga okrenuli drugim metama i trenerima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
Hansestadt
- Kontakt:
To sto je Dudic bio prva opcija, i sto je financijski bilo teze i nije se moglo naci zajednicki jezik, ne mora u konacnici znaciti da bi on bio bolje rijesenje za nas. Cak mislim kad su se stvari slegle da moze ovako biti bolje za nas iz vise razloga.
U Čitluku,gdje već igraju.... 0:1 
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
Lordiox101
- Kontakt:
Vidim da se komentarise ostanak Alihodzica i Bogicevica, jedan od rozloga sto nije dosao Dudic jest sto nismo imali para za njegove pomocnike, mi nemamo para da dovodimo sad pomocnike, moramo ih istrpit jer ko ce drugi radit za njihove pare a da je bolji od nijih.
Pozdrav, da li zna neko tacnu cijenu ovih majica Fan Shopa u saradnji sa 1921ba ?
Ma i remi bi bio ravan kao 3 pobjede.
Doduše mi jesmo u padu forme, ali Zrinjski itekako nije Manchester City, jedan Igman im je zamalo otkinuo bod, možemo i mi. Jedina smo ekipa koja ih je nadigrala.
Bašiću ponesi zastavu!
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- svrakino1921
- Kontakt:
Nista nece moci Nermin Basic sa ovom dvojicom pomocnika
Dok mu se iza leđa podsmjehuje Alihodzic a covjek pokusava da objasni sta ce trazit od igraca
Nema to uspjeha
Kakav uzas
Dok mu se iza leđa podsmjehuje Alihodzic a covjek pokusava da objasni sta ce trazit od igraca
Nema to uspjeha
Kakav uzas
Mene hastra da ce ga pojest navijaci,nevjeorvatan je procenat zaludjenih ratnikom i izbijacem zuba,ovoga su uzeli na zub do prvog treninga,jos prva tekma sa Zrinjskim....
Ostati neporazen bilo bi idealno
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Prvi boravak u Željezničaru kad je bio predsjednik Senad Misimović i moj drugi boravak je bukvalno nebo i zemlja, razlika. To jednostavno ne može se usporediti. U tom momentu kada sam prvi put došao u Željezničar znalo se sve, sad se nažalost ne zna ništa. Bore se ljudi, ne kažem ja da ne žele, ali jednostavno mislim da su potrošili tog čovjeka jako, jako brzo i vjerujte mi da će proći dugo, dugo godina da jedan čovjek kao što je Senad Misimović ono bude u Željezničaru. "
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
GIBRA je napisao/la: ↑12 apr 2023, 20:36Prvi boravak u Željezničaru kad je bio predsjednik Senad Misimović i moj drugi boravak je bukvalno nebo i zemlja, razlika. To jednostavno ne može se usporediti. U tom momentu kada sam prvi put došao u Željezničar znalo se sve, sad se nažalost ne zna ništa. Bore se ljudi, ne kažem ja da ne žele, ali jednostavno mislim da su potrošili tog čovjeka jako, jako brzo i vjerujte mi da će proći dugo, dugo godina da jedan čovjek kao što je Senad Misimović ono bude u Željezničaru. "
To trener izjavio?
-
SudoHusika
- Kontakt:
Lendrić u podcastu.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 20:45GIBRA je napisao/la: ↑12 apr 2023, 20:36Prvi boravak u Željezničaru kad je bio predsjednik Senad Misimović i moj drugi boravak je bukvalno nebo i zemlja, razlika. To jednostavno ne može se usporediti. U tom momentu kada sam prvi put došao u Željezničar znalo se sve, sad se nažalost ne zna ništa. Bore se ljudi, ne kažem ja da ne žele, ali jednostavno mislim da su potrošili tog čovjeka jako, jako brzo i vjerujte mi da će proći dugo, dugo godina da jedan čovjek kao što je Senad Misimović ono bude u Željezničaru. "
To trener izjavio?
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 65 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)