Ipak ball dont lie.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ti si najiritantnija osoba na planeti. Uopšte mi ne bi bilo teško gledati kako te kamion udara.
Da i ja svakako, al sam ocekivao vise od Pelikana, cak sam vjerovao da ukoliko se Zion vrati da mogu izbaciti Denver, a ovako mislim da ce biti 4-1 ili 4-2 za denver bez obzira koga dobiju od ove dvije ekipeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 apr 2023, 11:39Iskreno se i nadam da ce oni biti 8., a ne ova bagra iz MIN.Zasluzuju to.
NOP ce da pukne ko kokica, ne bude li plasmana u PO i makar prolaska jedne runde naredne sezone.ronaldo99 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 11:49Da i ja svakako, al sam ocekivao vise od Pelikana, cak sam vjerovao da ukoliko se Zion vrati da mogu izbaciti Denver, a ovako mislim da ce biti 4-1 ili 4-2 za denver bez obzira koga dobiju od ove dvije ekipeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 apr 2023, 11:39Iskreno se i nadam da ce oni biti 8., a ne ova bagra iz MIN.Zasluzuju to.
gori protivnik su OKC, moze biti 4-0 al isto tako nam ne leze i mize biti veoma napeto, zavisi kako se Malone pokaze...OKC je mlada ekipa, zeljna dokazivanja, ako Denver ne udje sa 120% u seriju, svasta se moze desitironaldo99 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 11:49Da i ja svakako, al sam ocekivao vise od Pelikana, cak sam vjerovao da ukoliko se Zion vrati da mogu izbaciti Denver, a ovako mislim da ce biti 4-1 ili 4-2 za denver bez obzira koga dobiju od ove dvije ekipeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 apr 2023, 11:39Iskreno se i nadam da ce oni biti 8., a ne ova bagra iz MIN.Zasluzuju to.
Hajd posto si ti navijac Denvere mozes li mi reci tvoja ocekivanja i gdje realno mislis da je domet ove ekipe?JHam je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:27gori protivnik su OKC, moze biti 4-0 al isto tako nam ne leze i mize biti veoma napeto, zavisi kako se Malone pokaze...OKC je mlada ekipa, zeljna dokazivanja, ako Denver ne udje sa 120% u seriju, svasta se moze desitironaldo99 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 11:49Da i ja svakako, al sam ocekivao vise od Pelikana, cak sam vjerovao da ukoliko se Zion vrati da mogu izbaciti Denver, a ovako mislim da ce biti 4-1 ili 4-2 za denver bez obzira koga dobiju od ove dvije ekipeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 apr 2023, 11:39
Iskreno se i nadam da ce oni biti 8., a ne ova bagra iz MIN.Zasluzuju to.
pisao sam vec, ima koji mjesec, od finala konf nas mogu samo udaljiti povrede i Malone, mislim da je vrijeme promjene trenera nesto kao sa M. Jacksonom i GSW. Sad se situacija malo promijenila, u 2. rundi ides na vjerovatno WCF s Sunsima ali njih ako prodjemo finale bi trebalo biti minimum. Vidjet cemo, svasta se moze desiti ali bi bila bruka ne uci u WCF ili ako vec ispadas od Sunsa da to bude u 7 tekmi gdje ovi igraju neku nenormalnu kosarku, da bas mozes reci ekioa je dala sve od sebe jbg treba boljeronaldo99 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:30Hajd posto si ti navijac Denvere mozes li mi reci tvoja ocekivanja i gdje realno mislis da je domet ove ekipe?
Evo sad ste kompletni, ovih godina je bilo da su kompletni ovo ono, sad ste kompletni sta mislis dokle mogu?
Daj ba @JHam.Ulazite s 1.mjesta u PO sa legitimnim MVP kandidatom i vrlo dobrim, da ne kazem odlicnim, rosterom oko njega. OKC treba da bude "plitak potok" ako je cilj titula.Jedina su ekipa koja bi sa negativnim rekordom bila u POu.JHam je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:27gori protivnik su OKC, moze biti 4-0 al isto tako nam ne leze i mize biti veoma napeto, zavisi kako se Malone pokaze...OKC je mlada ekipa, zeljna dokazivanja, ako Denver ne udje sa 120% u seriju, svasta se moze desitironaldo99 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 11:49Da i ja svakako, al sam ocekivao vise od Pelikana, cak sam vjerovao da ukoliko se Zion vrati da mogu izbaciti Denver, a ovako mislim da ce biti 4-1 ili 4-2 za denver bez obzira koga dobiju od ove dvije ekipeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 apr 2023, 11:39
Iskreno se i nadam da ce oni biti 8., a ne ova bagra iz MIN.Zasluzuju to.
trebalo bi, ali ako Malone bude tvrdoglav i bude majmuniso s rotacijama sve je moguce nazalost, moze biri od 4-0 do 4-3, ne vjerujem da moze toliko usrati da ih izbace ali da im uzmu bar 2 ne bi me cudiloNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:58Daj ba @JHam.Ulazite s 1.mjesta u PO sa legitimnim MVP kandidatom i vrlo dobrim, da ne kazem odlicnim, rosterom oko njega. OKC treba da bude "plitak potok" ako je cilj titula.Jedina su ekipa koja bi sa negativnim rekordom bila u POu.
pa tu protiv clippersa ste svaku nakon 1-3 gubili 10-ak i više oko i nakon poluvremena, a sada ne znam kakve su prilagodbe rađene. gary harris se vratio protiv jazza, to je jako pomoglo da donekle oteža raspoloženom spidi u nadmetanju s jamalom koji je i sada ključ vašeg (ne)uspjeha. falio je enormno zadnje 2 godine, a davao je naznake da je blizu optimalne forme samo što nije fizički spreman, stalno sitne ozljede i šparanje.JHam je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:49pisao sam vec, ima koji mjesec, od finala konf nas mogu samo udaljiti povrede i Malone, mislim da je vrijeme promjene trenera nesto kao sa M. Jacksonom i GSW. Sad se situacija malo promijenila, u 2. rundi ides na vjerovatno WCF s Sunsima ali njih ako prodjemo finale bi trebalo biti minimum. Vidjet cemo, svasta se moze desiti ali bi bila bruka ne uci u WCF ili ako vec ispadas od Sunsa da to bude u 7 tekmi gdje ovi igraju neku nenormalnu kosarku, da bas mozes reci ekioa je dala sve od sebe jbg treba bolje
Malone je slab trener za promjene taktike u toku utakmice, bolji je u pripremi za sljedecu, zato se i desilo da 2x vracas 3-1.
Znas kako kazu, ocekuj najgore nadaj se najboljem![]()
Watson npr mors dobiti minute jer vec sad daje vise od J Greena, jbo par poena vise od Jeffa kad ovaj ubija u odbrani, isto i sa Braunom, njih dvojica bi bili pod moranjem u seriji sa Sunsima i GSW, a vidjet cemo koliko ce ih Malone koristiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.